היי לכולם

הילה8983

New member
היי לכולם

אני קוראת פה את כל ההתכתבויות שלכם וזה ממש נותן לי כוח אני בולימית כבר 16 שנה, עברתי כל טיפול אפשרי והגעתי לתהומות הכי נמוכים שיכולתי להגיע בשלושה חודשים האחרונים התאשפזתי כדי בעיקר לעבור במקום מבוקר את הגמילה הפיזית הנוראית, היו לי ויש לי עדיין נפילות, אני פתאום מבינה כמה החיים קשים בלי העיסוק האינסופי בחולי פתאום יש לי המון זמן שלא בהכרח משחק לטובתי, האנשים מעצבנים, הגוף שלי דוחה אותי ממש אני לא מפסיקה לעזאזל לעלות במשקל, ואני ממש לא אוכלת הרבה.. בא לי לזרוק הכל, הרי הבולימיה תנצח בסוף, אני כותבת ובוכה..אבל אם היא כל כך טובה אלי למה אני רוצה להיגמל ממנה כל הזמן לא אוהבת את החיים האלה בלי, לא סובלת את החיים עם, בבקשה אל תגידו לי שזה עניין של זמן, אני שומעת את זה בלי סוף ובא לי כבר לצרוח מהמשפט הזה, אני ככ אומללה שונאת את עצמי

נו באמת

'אם היא כל כך טובה אלייך, אז למה את באמת רוצה להיגמל ממנה? זה ממש לא עניין של זמן. החלמה היא דבר אקטיבי מאוד, וצריך לאורך התהליך לעשות בחירות כל הזמן. זה לא פשוט, אבל זה עניין של חיים ומוות. גם אני הייתי באשפוז, אבל אותי הוא רק דרדר. אני מצאתי את עצמי בקבוצות של או. איי, שמצילות את החיים שלי כבר שבע שנים וחצי. מה דעתך לבוא אלינו? אני לא בולמית, אני אכלנית כפייתית, אבל יש אצלנו המון בולמיות במצב שלך. וגם אם המצב שלי (כרגע) לא מזהיר, אני מלאת תקווה ולא מפסיקה לבוא, כי הייתי בניקיון 4 שנים ואין סיבה שזה לא יחזור על עצמו. כל יום אני משתדלת לחיות ליום אחד בלבד, ולמדתי להפסיק לשנוא את עצמי (גם אם אני לא מאוהבת בעצמי מבוקר עד ליל). הרבה יותר איזון ותוכן נכנסו לחיים שלי. אין ספק שכשמחלימים, מתפנה פתאום הרבה זמן לעיסוקים אחרים, וזה מפחיד, אבל התכנית עוזרת לנו למלא את הזמן שנוצר בפעילויות מועילות של החלמה. מה דעתך? http://www.oa-israel.org/

נשמע שאת בנקודה ממש קשה.

הלוואי שהיה פתרונות קסם מהירים לתת, כאלו שיכולים כבר עכשיו לשנות את התחושה. אני בטוחה שאת מכירה את הכל אחרי כל השנים האלו, ויודעת שאין, ויודעת שכל דבר שמוביל לשינוי לוקח זמן.... ההבדל הוא שאנחנו, או לפחות אני, בשמי, יכולה להגיד את זה לא ממקום מתנשא או ממקום חיצוני. הייתי שם. אני יודעת כמה הזמן שזה לוקח הוא בלתי נסבל. אבל גם יודעת, באמת, שאם מתמידים מספיק זמן, ולא נשברים- מנצחים את הבולימיה. זה אפשרי. אפשר לנצח אותה. [עשית פעם טיפול התנהגותי?]

למעלה