מותק16 האחת
New member
היי לכולם
היי אני חדשה יחסית
החלטתי להצטרף.. והייתי רוצה להתייעץ. אני מחפשת עבודה באיזור שלי, בחנויות בגדים, דוכני אוכל, מאפייה. כל דבר מצידי.. העיקר לעבוד במשהו. ואני פשוט לא מצליחה למצוא! הלכתי לקניון ונכנסתי למאפייה ואמרו לי שלא צריכים עובדים.ואני בנוסף גם חסרת ניסיון כי לא יצא לי לעבוד אף פעם במשהו...
וזה ממש מתסכל אותי ומוזר לי- כי רובם שהיו איתי בימי התיכון, עכשיו אחרי הצבא מצאו עבודה ואפילו חלקם עובדים בחברות סלולאריות ועבודות שיחסית טובות. ואני לא מבינה, איך כולם מוצאים ואני לא? לא משנה לאיפה שהלכתי, אמרו לי שלא צריכים עובדים.איך אנשים בגילי מוצאים עבודה ואני לא? אני צריכה משהו אפילו זמני כל דבר, כדי לחסוך כסף.. יש לי איזה חוסר ביטחון מהילדתות שמלווה אותי שנים, כיוון שכל חיי ביקרו אותי על איך שאני ניראת, יש לי תחושת בטן שלא מקבלים אותי בגלל החיצוניות שלי. שבמלצרות , מאפייות, מקומות של שירות כאלה מחפשים אנשים שנראים טוב. ואולי אם הייתי ניראת יותר טוב, אז היו מקבלים אותי.. זה מתסכל אותי כל כך, כי אני רואה הרבה אנשים שהיו איתי בימי הבית ספר שמצאו עבודה ועובדים וזה לא משנה במה, אבל העניין שהם הצליחו למצוא. ולא משנה כמה אני הולכת ומחפשת ופשוט שוללים אותי, ואני לא מבינה למה. אני מתחילה כבר לחשוב שזה קשור לאיך שאני ניראת, אולי מחפשים רק בחורות יפות. אני לא הכי מבינה איך להתמודד עם ראיון עבודה ואני חוששת מאוד לקראת מה ישאלו אותי.. וחוששת אם אני אגמגם או לא אדע מה להגיד...אני מהר נכנסת ללחץ. אני חייבת עבודה כדי לחסוך כמה שיותר כסף על מנת להסתדר מחוץ לבית ולהיות עצמאית..ואני לא יכולה להרשות לעצמי שההורים ישלמו לי על הלימודים האקדמאיים. אני מנסה לחפש עבודה על מנת לנסות להסתדר בעצמי אבל אני לא מוצאת ואני מרגישה קצת אבודה. אשמח לעצות...
היי אני חדשה יחסית