היי לכולם!

shirakl

New member
היי לכולם!

חזרתי אחרי שלושה שבועות בחו"ל! יש לי שאלה - נדמה לי, או שביום שני האחרון לא היה פרק של דוסון קריק? בקשר לשני הפרקים של השבועות שלפני כן - היו פרקים ממש טובים. צ´רלי נהיה ממש חמוד. פייסי ואודרי זוג מדהים. לעומתם - ג´ן ודוסון נהיו ממש דביליים, כך שטוב שהם נפרדו! יצא לי לראות את הפרק הראשון של העונה הקודמת בגרמנית - היה ממש רע! אני חושבת שזה ממש גרוע שהם עושים דיבוב במקום כתוביות! זה הורס את כל הסדרה!

LillipooT

New member
היי !!! ../images/Emo104.gif

נחמד שחזרתי לארצנו הקטנטונת.. דבר ראשון - הרשי לי לגחך: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם מדבבים ?!!?!? חח גדול! ולא, לא היה פרק ביום שני... וכן, צ´ארלי מדהייייים.. ואודרי ופייסי ממש אחלה.. אני אוהבת אותם ביחד. ואני מציעה לך לעבור על הפורום (בארכיון)..היו לנו כמה דברים מעניינים (וכואבים). ברוכה הבאה!

shirakl

New member
איזה דברים היו?

אני שמח אם תגידי לי, כי אין לי ממש כוח לעבור עכשיו על כל הפורום... אם לא בא לך, אז אני בכל זאת אעבור עליו... בקשר ליום שני האחרון - תכנתתי הקלטה וכשחזרתי ראיתי משהו מוזר לגמרי, שהוא לחלוטין לא דוסון, ולא הבנתי מה קרה... אז מזל שבאמת לא היה פרק! למה ביטלו את הפרק?

LillipooT

New member
ערוץ 3 האלה..

החליטו לעשות ספיישל בגדי ים במקום..מממ..לכו תבינו! והיו פה הרבה ספוילרים בעיקר.גם של עונה חמישית, גם של עונה שישית.. אה! וצריך להצביע לקטגוריות.. את זה את יודעת, או לא? והנה למשל תמונה מעונה שישית..

Chloe

New member
וולקאם הום

(כל הזכיות שמורות לאותה הודעה שרשמתי לך בפרום ´בנות גילמור´)

למעלה