היי לכולם

היי לכולם

רציתי לשאול שאלה והיא יש איזה מישהי שמהרגע הראשון שראיתי אותה נדלקתי עליה , פגשתי אותה באיזה חוג מסוים ותוך כדי היכרות קבוצתית היא אמרה שהיא נמצאת בזוגיות בכול אופן לאחר המפגש רשמתי לה הודעה בפייס בוק וכתבתי לה שהיא מוצאת חן בעיניי וקצת התאכזבתי לשמוע שהיא בזוגיות כי ממש התלהבתי ממנה , בכל אופן אני לא יודעת למה כתבתי לה יכול להיות שניסיתי להעלות לה את האגו או שנפלתי שדודה מרוב התלהבות יתר , בכל אופן היא לא ענתה ובאיזשהו מקום קצת נפגעתי כי הירגשתי שהשפלתי את כבודי כלומר ,לה העלתי את האגו ולי הכבוד העצמי ירד ליגון שאולה .עליי לציין שלא כתבתי את מה שכתבתי לה כדי להתחיל איתה אני יודעת שהיא בזוגיות ולא תעזוב את האשה שלה , מה שציפיתי הוא לפחות לאיזה תגובה ,למשל תודה רבה על המחמאות אבל אני בזוגיות , בכול אופן רציתי לשאול אם באמת הישפלתי את כבודי ואם אפשר להבין את ההרגשה הלא טובה שאני שרויה בה כי לעניות דעתי מי שלא עונה זה מראה על זלזול וחוסר כבוד ונימוס אלמנטרי!

פאמקי

New member
בואי נעשה הפרדה בין ההשפלה לחוסר הנימוס...

ממש לא חושבת שהשפלת את עצמך. איני יודעת מה כתבת לה, אך מסכימה איתך שהמינימום מבחינתה הוא להחזיר הודעה. אז סיכמנו- היא לא הייתה מנומסת. אך אולי לא הייתה צריכה להיות? (ואסביר...) חושבת שלא רק היא חרגה מכללי הנימוס- גם את (בלי לפגוע). היא סיפרה לך שהיא בזוגיות ועדיין "התחלת איתה". ולא משנה מה הייתה הסיבה- להעלות לה את האגו, לבדוק את סיכוייך או לשחרר את קופידון ממאמץ כיוון החץ שעיָיף ממנו...
התוצאה היא אותה תוצאה- אולי מבלי שהתכוונת, זלזלת בזוגיות שלה, ובנאמנות שלה לזוגתה. ובזלזול זה גרמת לריחוק ממנה, גם אם יכלה לראות בך ידידה (שוב, לדעתי ומנקודת מבטי). ואיני יודעת מה עבר לה בראש, אך אני הייתי רואה בזה זלזול. אני אולי הייתי עונה לך, אך הייתי מראה לך איך אני רואה את הדברים.

היי

את יודעת מה שכתבת באמת עבר לי לכמה רגעים בראש אחרי שרשמתי לה את זה שבעצם אולי קצת זלזלתי בזוגיות שלה או שלא ננתי לה את הכבוד הראוי ! אבל תביני כל כך התלהבתי והייתי מה זה נרגשת כי באמת הרגשתי שממש נדלקתי אז עשיתי את זה מתוך פזיזות והתלהבות ומתוך רצון מסוים לגרום גם לה להרגיש טוב כי שמישהו מעונין בך זה מעלה את האגו ומאד רציתי לגרום לה להרגיש טוב ולשמוח לכמה רגעים .

פאמקי

New member
נפלא בעיניי...

שהצלחת לראות, זה הכי חשוב. לא משנה מה עשית- ככל הנראה זה שיעור שהיית צריכה לעבור. בהצלחה. בטוחה שתגיע הפנויה שממנה תוקסמי ותתאים לך.

היי

אני בטוחה שאי שם מעבר לקשת מחכה לי האשה הכי מקסימה בכל מערכת השמש!!! תודה לך ויום קסום.......

carmit37

New member
היי

אני לא חושבת שהשפלת את כבודך . אני חושבת שזה נהדר סך הכל החמאת לה ובדקת אם היא בעניין. עשית מה שהרגשת לנכון ואת לא צריכה להרגיש רע עם עצמך זה שהיא לא הגיבה זה קורה יש גם אנשים כאלה. כל הכבוד על האומץ.

carmit37

New member
היא אמרה שהיא לא בעניין והיא בזוגיות

צריך לכבד אותה ולהמשיך הלאה כי אחר כך זה יכול להראות כהטרדה.את עשית את מה שהרגשת וזה נפלא אחרת איך תדעי אם לא תנסי. כל הכבוד על האומץ . את לא צריכה להרגיש רע פשוט את צריכה לכבד אותה ואת עצמך ולהמשיך הלאה. יום נפלא שיהיה לך.

היי

תודה רבה מה זה עודדת אותי , אני חושבת שזה שהיא לא ענתה לי זה חוסר נימוס שלה והיא צריכה להרגיש מושפלת ולא אני ומי שלא מעריך ומכבד אותי לא ראוי להיות בקרבתי ולטנגו צריך שניים ויחס גורר יחס, ואם את עושה למישהו משהו טוב והוא לא מעריך או לא עונה הוא צריך להרגיש מושפל ולא אני. מה זה תודה שהגבת לי באמת עזרת לי יום טוב לך.....

קיפפוד

New member
שאלה

את לא חשבת שאולי בת זוגתה ראתה את מה שכתבת לה? ואולי זה גרם לבעיות? ואולי בגלל זה לא ענו לך?

היי

המשחבה הזו חלפה בראשי אבל הסיכויים הם דיי אפסיים שבת זוגתה ראתה את זה, את יודעת היום אנשים נורא קנאיים לפרטיותם וגם אם אנחנו בזוגיות הפייס בוק זה שלנו פרטי שלנו ולא כל אחד אוהב שנכנסים לו לפייס הבוק האישי כולל את בן הזוג אני למשל אם היתה לי בת זוג לא הייתי רוצה שתחטט לי בפייס בוק וגם לא הייתי נותנת לה את הסיסמא שלי כי זה אישי זה שלי פרטי את מבינה?

קיפפוד

New member
כן

אני מבינה. מצד שני, לפעמים זה חלק מהיחסים. ויש זוגות שהכל אצלם ידוע. הם משתמשים באותו חשבון ב פייסבוק, או בפורומים. אני מכירה כאלה. ואף פעם אי אפשר לדעת.

פאמקי

New member
גם לא מחייב שזו הסיטואציה...

ישנה אפשרות שהיא משתפת אותה בהכל (כי אין לה צורך להסתיר). לא חייב שיהיה לי אותו חשבון, או לזוגתי את הסיסמא, כדי שאראה לה דבר כזה. להיפך- הסתרה הייתה אמורה להדאיג, פתיחות נובעת מביטחון בנאמנותך (נכון שהצד השני יכול להרוס זאת עם תגובה חסרת פרופורציות ומאשימה, אך לא זה הנושא...). מה גם שזה לא עקרוני מה הן עשו, רק מה את לוקחת מהסיפור הזה.

flint29

New member
אם רק רצית להחמיא ולהעלות לה את האגו

זה לא צריך לשנות לך אם היא ענתה לך או לא. מה שחשוב זה שהיא קיבלה את המחמאה וזהו. אני לא חושבת שאת צריכה להרגיש מושפלת ואני לא חושבת שהיא צריכה להתבייש בכך שלא ענתה לך. ההערה שנתת היא בעייתית וחוסר תגובה היא אחת האופציות שתקבלי מהערה שכזו. חוץ מזה את יכולה להתנהג כאילו הכל כרגיל. אגב, אנשים לא תמיד נמצאים בפייסבוק או באינטרנט באופן יומיומי. יתכן גם שבכלל עדיין לא ראתה מה שכתבת לה.

היי

כן את צודקת פשוט הייתי בטוחה במאה אחוז שהיא תענה כי רשמתי לה משהו טוב ולא משהו רע ולמשהו טוב בדרך כלל עונים את יודעת......... אם מישהו במלוא הכנות מפרגן לך או מחמיא לך אז רוב הסכויים שתעני לו גם אם הוא לא נראה לך , את תעני מתוך נימוס או מתוך הכרת תודה וכדומה..... . למרבה הצער התבדתי !!!

למעלה