היי לכולם

היי לכולם

טוב אז הייתי ביעוץ היה מצויין כמה אנשים היו שם ביליתי אולי שעתיים ,נפגשתי עם ד"ר אבינוח המקסים ,נתנו לי רשימת בדיקות(לא כזה הרבה כמו שחשבתי)ומה שנותר לי זה לרוץ עם הבדיקות וכמובן להזמין תור לניתוח המיוחל ולהמתין בסבלנות. תודה פורום מקסים אני בטוחה שאני אתייעץ איתכם עוד הרבה בנתיים שיהיה לכולם שבוע נפלא

טיפטיפ69

New member
צר לי לאכזב אותך

גם אני חשבתי כמוך עד שמגיעים לקופת החולים ולהם יש רשימה אחרת וארוכה עד מאוד. בהצלחה!!

טיפטיפ69

New member
הרשימה ארוכה מאוד גם במאוחדת וגם במכבי

ולמרות שחשבתי שעשיתי הכל עדיין הגעתי עם בדיקה חסרה אחת (את כל הבדיקות עשיתי במאוחדת ובמכבי רצו משהו נוסף) אם לא לרופאי המשפחה שלי, במאוחדת ועכשיו במכבי מזמן הייתי מרים ידיים ולא עובר את הניתוח. במאוחדת הם יותר מחמירים ואטומים ממש לא עזרו צעקות ולא עזרו התחננויות גם לא מכתב קורע לב למנהל מאוחדת ( וזאת למרות שההשתתפות העצמית במאוחדת היא 8000 ש"ח אצל שר הטבעות) במכבי הם היו הרבה יותר נחמדים לצרכי, ואני עדיין בהלם שהם מימנו לי את הניתוח למרות שאני מבוטח חדש שקיבל טופס 17 שבועיים לאחר שרק הצטרפתי!!

טיפטיפ69

New member
לא קשור כמה אתה משלם

פשוט כל קופה יש לה את הקריטריונים שלה בתכלס לי נראה שזה לגרום לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה הולך לעבור את הניתוח. בדרכי ראיתי כמה וכמה רופאים ולמרות המשקל והמחלות הנלבות אולי פגשתי צדיק אחד בסדום שהמליץ לעשות את הניתוח. היו כמה שאפילו הזהירו אותי מאוד מלעבור את הניתוח. עובדה אני חשבתי כמה פעמים לבטל את הניתוח ביחוד כי אני אחד שדפקו לו את העיניים בניתוח לייזר למרות שהלכתי למקום "הכי טוב והכי יקר" והובטח לי שאני אראה יותר טוב מ 6\6 "כמו טייס" גרמו לי לנכות קשה, דיכאון, נזק כלכלי רב וכן גם השמנת יתר!! בקיצור רק בריאות.

טיפטיפון

איזה בדיקות עשית?יש לי את הטופס שנתנו לי אצל ד"ר אבינוח והאחות ריקי אמרה שאין לי יותר בדיקות כי שאלתי במפורש אבל כאן בפורום אומרים לשאול את המרפאה כמובן שאשאל אבל מוזר למה אמרו לי שאין עוד

הבדיקות היחידות שעשיתי עבור הניתוח..

הם: צילום חזה אולטראסאונד חזה א.ק.ג בדיקות דם וזהו לדעתי. משם והלאה, ניגשתי לקופ"ח להזמין את הטבעת... והופ, היא בתוך גופי.

אה באמת...?

חחחח ואני חשבתי לעצמי שזה רק הבידקות שקיבלתי בדף שהייתי ביעוץ טוב שאמרתם לי תודה עוד בטעות הייתי עושה רק מה שהיה בדף ולא הייתי באמת רוצה לדעת מה היה קורה אילו לא הייתי עושה הכל והיה מועד הניתוח חחחח ואי תודה מזל שרשמתי פה....

LATIN GIRL77

New member
אכן מומלץ לבדוק../images/Emo45.gif

שלא תגיעי לטרום ניתוח עם בדיקות חלקיות בלבד, חבל על הזמן . לא יודעת מה יש ברשימה שקיבלת, אני עברתי טבעת לפני תשעה חודשים, עשיתי אולטרסאונד בטן עליונה, את הצילום עם הבריום... ובדיקות דם מקיפות. יודעת שיש כאלו שדורשים צילום ריאות וא.ק.ג בהצלחה!!!

אופירA

New member
מנהל
יש בנושא זה שני מהלכים:

האחד - קוראים כאן בפורום ומגלים שצריך לקבל רשימת בדיקות מהקופה, מהסניף. ומצליחים לעשות אותן ביעילות, מול תאריך הניתוח. השני - מקבלים בדיקות מהמנתח, עושים אותן, חוזרים למנתח, ואז המנתח או המזכירה מסבירים שצריך להביא מהקופה התחייבות לניתוח. ואז הולכים לקופה כדי לבקש התחייבות לניתוח, ואז מקבלים רשימה של בדיקות, ואז מגלים שזה קצת לחוץ לפני התאריך של הניתוח, וצריך לדחות את התאריך. או שיש מספיק זמן, אבל באמצע המזכירה מתקשרת כדי להקדים את הניתוח, אבל אי אפשר כי עוד לא התקבלו כל הבדיקות...

למעלה