היי לכולם

היי לכולם

טוב אז זהו זה החלטתי ללכת גם אני על ניתוח קראתי הרבה,שמעתי הרבה,והיום קבעתי לי תור ליעוץ שבוע הבא בראשון אצל ד"ר אבינוח.אין ספק שיש לחץ מלא שאלות וטיפה חששות אבל אני מקווה שנעבור את הכל בקלות. כמה זמן בערך אחרי יעוץ יש ניתוח??? ועוד שאלה האם בשביל סגירה אני מגיע לראשון או צריכה לנסוע לבאר שבע???

ברוכה הבאה, ובלי לחץ...

על כל השאלות כמעט תוכלי לקבל תשובות מהחוברת שמועלית כאן תדיר על ידי אופירה. מועד הניתוח נקבע על ידי הרופא לפי הדחיפות והביקוש הקיים. לא להתייאש גם אם זה שלושה חודשים. החיפזון מהשטן, והרבה פעמים מקדימים את התאריך. סגירה ראשונה תמיד תחת שיקוף ועל כן בבאר שבע. סגירות אחר כך - בראשון/הרצליה/תל אביב/אשקלון. תלוי ביום. שיהיה בהצלחה.

אופירA

New member
מנהל
תלוי באיזו קופה את חברה

קופת חולים כללית - מתנתחים במדיקל סנטר הרצליה, וסגירה ראשונה רק בבאר שבע. קופת חולים מכבי - מתנתחים בראשון לציון או בתל אביב, וסגירה ראשונה שם, ולא בבאר שבע. עושים שיקוף אחרי הסגירה. גם מועד הניתוח לפי הקופה. ותמיד יקדימו לך אותו, אם כל הבדיקות שלך מוכנות ואת מתקשרת למזכירה כל שבוע. את החוברת אני לא יכולה להעלות כרגע כי אני לא בבית. חפשי בעמוד הנוכחי ובעמוד הקודם הודעות שלי, שמצורף להם קובץ וורד, ותשמרי לך את החוברת המעוצבת ומסודרת יפה.

אופירA

New member
מנהל
בכללית העלות תלויה בסוג הביטוח

ולכן תשאלי את העלויות בקופה. כמו כן, לנו ידוע שמנתחים רק בהרצליה. תשאלי בקופה, אולי מנתחים גם בראשון.

אופירA

New member
מנהל
זאת אומרת שתשאלי בקופה

בכל אופן, ניתוח טבעת הוא הכי זול. אפשר לעבור בסורוקה ללא עלות בכלל, כי זה בית חולים ציבורי. אבל אני ממליצה לעבור בבי"ח פרטי, עם ההשתתפות העצמית הנחוצה. זו דעתי. סובלים פחות, ולא מסתכנים בביטול ניתוח בשנייה האחרונה בגלל ניתוח חירום דחוף.

למעלה