דווקא משייגעצ התאכזבתי....הם נתנו הופעה קצרה מידי ולא מספקת מי שהפגיזו בהופעות הם פורטיס שהיה פשוט מעולה סחרוף-למרות שאני לא מתפלאה הוא פרפורמר מצויין ותמיד נותן הופעות טובות עברי לידר-שבאמת נתן הופעה מכל הלב וממש ריגש אותי (בכיתי כשהוא ביצע את יותר טוב כלום) חמי רודנר וירמי קפלן ואינפקציה
עושה ביד,ערוץ הילדים,ראש הממשלה,חייל של מאה שערים,ניו יורק רפיח ושזיף ועוד כמה מהדיסק החדש יכול להיות שעוד אני פשוט לא זוכרת אגב, היום הייתה הופעה שלהם בברבי
אני יודע אז למה כל המשחקים? את שומעת אני שומע אבל אנחנו שני חרשים החיים... מסריחים... חבלים שקושרים את חושבת אני חושב גם והזמן רק מתבזבז רוצה להוריד לך ת´חולצה אבל אף פעם לא מעז החיים....הם ריקים...הצבעים דהויים אם יש לך זמן צלצלי אלי הערב כי אני מפחד להתקשר ואם יש לך כוח תתקרבי אלי בלילה כי אני כבר עייף מלהתרחק את כועסת אני כועס גם ושכחתי כבר על מה יושב בחדר מדליק סיגריה- מקלל ת´בת זונה אהבה....משונה....פעם טוב ופעם רע אאאאאאםםם יש לך זמן צלצלי אלי הערב כי אני מפחד להתקשר ואם יש לך כוח תתקרבי אלי בלילה כי אני כבר עייף מלהתרחק להללהלההה... אני הכי אוהבת את חייל של 100 שערים,רוצה ללכת, עושה ביד,ו... בעצם אני אוהבת את כמעט כולם
לא מרגיש כלפייך כלום הכל כבר השתנה ואין לי מה לאמר לך יותר וגם אם היה לי לא היית מבינה אף פעם לא תביני אותי את עשית את החיים שלי כל כך קשים עשית מהם סיבוך אחד גדול ילדה כל כך קטנה עם פנים כל כך יפות זה חבל שזה הכל ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר אבל אני הייתי עומד במקום מחכה לך בשבילך אני הייתי רק מקום שני אף פעם לא הייתי הראשון ויש תמיד מיליון דברים יותר חשובים אבל צוחק מי שצוחק האחרון ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר אבל אני הייתי עומד במקום מחכה לך ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר ויש כל כך הרבה דברים שעוד רציתי להגיד לך..... ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר אבל אני הייתי עומד במקום מחכה לך כן כן ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה, את לא רוצה להישאר ויש כל כך הרבה דברים שעוד רציתי להגיד לך... להגיד לך...להגיד לך... שתדעי