היי לכולם

Hole In The Sky

New member
וווווווווווווווווווואי איזה כיף לך!

כל כך רציתי ללכת
איך שייגעצ היו?! בטח הם היו מעולייייייים ואני לא הייתי נוכחת

suzzie q

New member
היה מדהים אבל

דווקא משייגעצ התאכזבתי....הם נתנו הופעה קצרה מידי ולא מספקת מי שהפגיזו בהופעות הם פורטיס שהיה פשוט מעולה סחרוף-למרות שאני לא מתפלאה הוא פרפורמר מצויין ותמיד נותן הופעות טובות עברי לידר-שבאמת נתן הופעה מכל הלב וממש ריגש אותי (בכיתי כשהוא ביצע את יותר טוב כלום) חמי רודנר וירמי קפלן ואינפקציה

suzzie q

New member
למיטב זכרוני-

עושה ביד,ערוץ הילדים,ראש הממשלה,חייל של מאה שערים,ניו יורק רפיח ושזיף ועוד כמה מהדיסק החדש יכול להיות שעוד אני פשוט לא זוכרת אגב, היום הייתה הופעה שלהם בברבי

Hole In The Sky

New member
שזיף, וראש הממשלה הם לא משו

אבל כל השאר מצויינים לא שרו לב מפלסטיק!?

suzzie q

New member
אני יודעת שזה שירים לא משהו

החצופים לא שרו גם את -את יודעת שיחנקו!!!! סתם שיחיו..

Hole In The Sky

New member
את יודעת

אני יודע אז למה כל המשחקים? את שומעת אני שומע אבל אנחנו שני חרשים החיים... מסריחים... חבלים שקושרים את חושבת אני חושב גם והזמן רק מתבזבז רוצה להוריד לך ת´חולצה אבל אף פעם לא מעז החיים....הם ריקים...הצבעים דהויים אם יש לך זמן צלצלי אלי הערב כי אני מפחד להתקשר ואם יש לך כוח תתקרבי אלי בלילה כי אני כבר עייף מלהתרחק את כועסת אני כועס גם ושכחתי כבר על מה יושב בחדר מדליק סיגריה- מקלל ת´בת זונה אהבה....משונה....פעם טוב ופעם רע אאאאאאםםם יש לך זמן צלצלי אלי הערב כי אני מפחד להתקשר ואם יש לך כוח תתקרבי אלי בלילה כי אני כבר עייף מלהתרחק להללהלההה... אני הכי אוהבת את חייל של 100 שערים,רוצה ללכת, עושה ביד,ו... בעצם אני אוהבת את כמעט כולם

Hole In The Sky

New member
את רוצה ללכת

לא מרגיש כלפייך כלום הכל כבר השתנה ואין לי מה לאמר לך יותר וגם אם היה לי לא היית מבינה אף פעם לא תביני אותי את עשית את החיים שלי כל כך קשים עשית מהם סיבוך אחד גדול ילדה כל כך קטנה עם פנים כל כך יפות זה חבל שזה הכל ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר אבל אני הייתי עומד במקום מחכה לך בשבילך אני הייתי רק מקום שני אף פעם לא הייתי הראשון ויש תמיד מיליון דברים יותר חשובים אבל צוחק מי שצוחק האחרון ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר אבל אני הייתי עומד במקום מחכה לך ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר ויש כל כך הרבה דברים שעוד רציתי להגיד לך..... ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר אבל אני הייתי עומד במקום מחכה לך כן כן ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה, את לא רוצה להישאר ויש כל כך הרבה דברים שעוד רציתי להגיד לך... להגיד לך...להגיד לך... שתדעי

למעלה