היי לכולם!

היי לכולם!

לא נעלמתי ולא נאלמתי. פשוט המון דברים טובים ורעים קוראים אצלנו בבית המשוגעים שלנו. 1) והכי גרוע! המחשב נדבק בוירוס. בבוקר אנחנו נעשה לו פורמט והוירוס יילך קיבינימאט וחסל סדר. 2) עברתי איבחון תעסוקתי והנה הפצצה של השבוע. כולם אמרו לי שאלך ללמוד טכנאית פי סי ורשתות, למרות שבאיבחון אושר כאחת האפשרויות אבל פסלו בגלל הגיל והמין. אמרו לי שאישה בת 43 שתבוא לתקן מחשב אורשת לא תתקבל בברכה (כן, כן בנות, ככה בלשכת התעסוקה נאמר לי!) אז אני הולכת לדבר שנראה לי הכי מתאים לי... עבודה סוציאלית. אפילו הפסיכולוג אמר לי שחלק מהלימודים אני אוכל להעדר בגלל שעשיתי את השיעורי בית בבית לפני תחילת הלימודים... 3) עודד מצא עבודה, קיבל מלגה ללימודים ומתכונן לכל המעבר. 4) המחשב משגע אותי, מרגישה בחוסרו מאודדדדדדדדד, אבל כיוון שבחלק ממוסדות הלימוד כבר נסגרה ההרשמה, אני במרוץ נגד הזמן. שבת שלום לכולם, שוב מצטערת שלא יכולה להגיב, המסך מטייל לאן שהוא רוצה ואי אפשר לקרוא שורה אחת ברצף... איתכם הסליחה!!!!!!!!!!!!!!!!! שבת שלום, תתעזרו בסבלנות ואני עוד אחזור. קבלו זאת לא כאיום אלא כהבטחה שלכם וגם שלכן גלית לנשמות התהורות ששלחו לי מסרים (ואתן יודעות למי אני פונה) - לא יכולתי לענות בגלל הוירוס. תשובה בימים הקרובים מאוד

tiger

New member
מי האנשים שממציאים ושולכים וירוסים?

ועוד למחשבים? למה ניראה לי שמאחורי כל וירוס מצליח עומדת חברת אבטחת מידע ואו פירוואל אישי? בטח שלא עושים את זה נרקומנים בישביל להשיג עוד מנה... אליאללה יקרה תחזיקי מעמד(גם אנחנו נישתדל). t

גנבנבון

New member
וירוסים

עושים זאת לפעמים ולרוב נערים עם הבנה מסויימת במחשב. מאחר ולאנשים פרטיים אין מה לחפש במחשב הם עושים זאת לשם הרשעות בלבד,וגם כמובן בשביל ההרגשה שהצלחתי. מומלץ להוריד תוכנת firewell שלא נותנת לאף אדם לחדור למחשב ואם חדר כבר אז אפשר לגלות מי הפורץ. וחוץ מזה שמקבלים קובץ בדואר אפילו מחבר טוב לעולם לא לפתוח אלא להוריד אותו ב "שמור בשם" ואחר כך לסרוק באנטי וירוס ורק אז לפתוח כך המחשב יהיה מוגן פחות או יותר מוירוסים. תוכנה מומלצת של פיירוול נגד פורצים חינמית:http://www.zonealarm.com/store/content/home.jsp

מאו יין

New member
אליאלה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא כייף... הוירוס... באמת התפלאתי לאן נאלמת עכשיו הבנתי ואין צורך לבקש סליחה בכלל...!!! איזה אטימות!! אישה בת 43 זו אישה שנמצאת בדיוק באמצע חייה ואפילו קצת לפני! לצערי אנחנו חיים בעולם שבו זה נכון שאישה... (חבר שלי מתפרץ להודעה ומוסר שתירכשי אנטי ווירוס שמעולה למי שגולש הרבה באינטרנט בכלל ובמקומות שמועדים לפורענויות וירוסיות...כמו פורומים ואי מיילים. התוכנה נקראת: NORTON INTERNET SECURITY שעולה בסביבות ה350 ש"ח {קצת יקר..} ויש אופציה לקנות אותה תוכנה פחות יקרה שנקראת: NORTON ANTY VIRUS טוב זהו מעופר...אה כן, אם לא לקנות אז לפחות תורידי את התוכנה שגנבנבון הציע... ) נחזור לעניין... לצערי אנו חיים בעולם שבו באמת אישה בכלל ובת 43 ,כנראה, בפרט, לא תתפס כמישהי שמוכשרת מספיק כדי להקים רשת שהיום ילדים בני 15 מקימים...לפחות אמרו לך את האמת.. מה גם שהיום שוק ההי טק במצב קשה ומסתובבים המון אנשי מחשב מוכשרים ללא עבודה :( מה שמגביר את הצורך ב...עובדים סוציאלים...! ואני חושבת שיש בך כל כך הרבה אהבה וחום ושבאמת תוכלי לעזור לאנשים כי את בת אדם ש א י כ פ ת לה !!!!!!! כל הכבוד לעודד!!!!!!!!!
תחזרי תחזרי כבר..מתגעגעים!!! ואני ממתינה בסבלנות למסר...
מאו.

אז לכל וירוס ישנה אחת בשם... גלית

כי לבד לבד תיקנתי את הנזק - חחחחחחחחחחחחח מי היה אומר שגם בתור טכנאית הייתי מצליחה... תודה!!!! תודה רבה לכולכם שכל כך תומכים! אני גאה להיות חלק מהחבורה הנהדרת הזאת ומקבלת באהבה כל מילה כולל ההמלצות!!! אגב, ישנו מסלול לעבודה בחינוך רק במקום אחד בארץ שמשך הלימודים שלו 4 שנים... ומקבלים תואר ראשון של...(אתם יושבים?) עובד וקידום נוער במצוקה. עכשיו אני יכולה לשבת בשקט ולקרוא את כל החומור שהגיע לי מהמכללות. אני בשיא בימים האחרונים. גאה מאוד מתוצאות האיבחון, מצטערת שנתתי לעצמי ללכת לישון ולהקשיב לכל אלו שאמרו לי כל השנים שאני שיכורה - אתם מכירים את האמירה: אחד אומר לך שאתה שיכור תתוכח, שלושה אומרים לך... לך לישון - לצערי כשהרבה חברי קיבוץ אמרו לי שאני שיכורה, ויתץרתי ולא היה לי כוח להתווכח עם כולם עד שהשתכנעתי שאני צריכה ללכת לישון. הרבה שנים אבדו לי, אבל עכשיו הגיע הזמן להראות לכל העולם שהשיכורים הם הם. אבל העיקר שאני הולכת ללמוד ואוכל לעזור בצורה יותר משכילה מאשר להסתובב על בטן מלאה אהבה בלי כיוון. אני מודה לכל אחד ואחת באופן אישי, על התמיכה הרבה שאני קיבלתי ומקבלת כאן. אני ממש מרגישה כאן כאילו זה הבית שלי!! שבת מבורכת לכם, באהבה, גלית

קשכפית

New member
היי אליאלה!!!

וואו איזה הודעות שוות שלחת היום! חדשות ממש טובות ואופטימיות גם בקשר אליך וגם בקשר לעודד. מאוד שמחתי לקרוא ואני מאוד מחזקת אותך בכיוון שאת הולכת אליו, כנראה שלפעמים בגיל הזה פתאום מבינים באמת מה מתאים לנו. מאחלת המון בהצלחה גם בנושא החינוך וגם בנושא תיקון וירוסים
וגם לעודד - שרק תצליחו.
שלך קשכה

tiger

New member
כל העולם שיכורים.מה לא ידעת

אחרת איך אפשר להסביר את המציאות שאנחנו חיים בה?שיכורים זה עוד טוב...שיכורים או מסוממים לעולם לא היו יכולים לעשות חצי מכל הגועל נפש והזוועות שנעשות לצערי יום יום ע"י כל האנשים "הטובים והנקיים". החמר רוז´ בקמבודיה לא היו שיכורים.גם הנאצים לא ולא הקומוניסטים או הקאפיטליסטים או הבולשביקים שבשם המהפכה הרגו מיליוני בני אדם (תזכירי להם את זה בקיבוץ פעם הבאה שהם קוראים לך שיכורה).גם הקיבוצניקים שאנסו את הנערה משמרת לא היו שיכורים וגם אלה שהיום ממשיכים להגן עליהם בקיבוץ ומנדים את הנאנסת,גם הם לא שיכורים...כמה חבל.אולי אם הם היו קצת שיכורים היה חס וחלילה מצליח ליפרוץ החוצה איזה ניצוץ של רגש.חס וחלילה.רגש...זה הדבר הזה שלשיכורים ולמסוממים או לסתם מיסכנים יש עם זה בעיה כל הזמן לא?איזה עולם דפוק.אולי מה שאנחנו בכלל צרכים זה עוד כמה שיכורים...בטח שלא חסרים לנו חברים חדשים מהסוג הישן והטוב של קיבוץ שמרת"מלח הארץ".מה זה מלח...על הפצעים אולי תרגישי טוב אליאללה,את נזם הזהב ולא השיכורה. T

למעלה