היי לכולם.

dool6

New member
היי לכולם.

אני רוצה לספר לכן שביום שישי האחרון נסעתי לקניון לקנות כמה דברים לשבת, ולאחר מכן חיכיתי בתחנה שלידה היה עץ אם פרחים וורודים, בעודי מחכה בתחנה התקרבתי לפרחים הרחתי את ריח הוורדים , וביקשתי בליבי: קיץ 2010 אל תעבור!! אבל הוא עבר.... ביקשתי סתיו 2010 אל תעבור.....אבל.. גם הוא בשלבי סיום....וכבר החורף ניכנס לו בפתח....חורף אביבי...

היי גם לך

איזה יופי שהחורף בפתח של הבית ריחו של החורף מריחים כבר בשעות הבוקר אני אוהבת את האוויר אחרי

pizi33

New member
אם הקיץ לא יעבור וגם הסתיו לא יעבור

איך ניכנס ביחד מתחת לפוך? איך נשתה שוקו חם ותה לוהט? איך תספרי לי לקול הרעמים שאת מפחדת אבל שמחה שאת לא לבד??? שונאת חורף, אבל ביחד הוא ממש נחמד. ורדים מסוגלים לפרוח כל השנה, אצלי בגינה הם לא פורחים כי הם רוצים מים ולא מקבלים. אבל... קצת גשם והרבה אהבה ויהיו ורדים בגינה.

dool6

New member
היי pizi!../images/Emo8.gif

אהבתי את התגובה שלך!! אם לא יהיה חורף איך נרגיש רומנטיקה.... אני מקווה שירד הרבה גשם....החורף הזה... כי ניראה לי שהולכת להיות שנת בצורת... כמו לפני שנה.

../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif../images/Emo215.gifdool6

אין כמו אחרי
אוהבת את ריחו אחרי שיורד אבל היכן הוא אותו חורף?

pizi33

New member
שירד גשם אבל מהשמיים ולא מהעיניים

הסבא והסבתא שלי נפטרו בחורף. בשתי הלוויות לא ירד גשם. אבל כל כך הרבה דמעות וכאב של אנשים שאני אוהבת היה לי קשה לספוג. אני לא בוכה בלוויות, לא מסוגלת. איך אפשר? אם אמא שלי בוכה, אבא שלי בצבא ואני צריכה להחזיק את אמא? איך אני אבכה. על סבא לא ביתי בכלל, אולי בגלל שהוא היה מבוגר מאוד ונהנתי ממנו הרבה שנים ולא הרגשתי כאב כשהוא הלך. על סבתא בכיתי בלי שום קשר ללוויה ואזכרה. כשאני מכינה מרציפן הרבה פעמים יש לי דמעות בעינים כי אני יודעת, שהיא לא יודעת, שיש מי שעושה את זה במקומה.

dool6

New member
היי pizi!../images/Emo213.gif

כן גשם ודמעות זה די דומה... אבל גשם הוא ברכה לאדמה, ודמעות הן עצב לנשמה!! אז בואו נחייך אל העולם ולפרחים בצידי הדרכים...

dool6

New member
למלכת הלבבות

חיוך תמיד נותן הרגשה טובה.. והשבוע חנוכה..אז קדימה להתכונן להדליק נרות ולאכול סופגניות.

pizi33

New member
לא תמיד דמעות הן עצב לנשמה

לפעמים התרגשות גדולה או אפילו צחוק שיוצא משליטה מלווים בדמעות. אבל הרצאה על פסיכולוגיה ופיזיולוגיה אולי מחר... אולי בלווי הדגמות, לא מבטיחה. את הפרחים בצידי הדרכים אני לא כ"כ רואה אני עסוקה בלא לדרוס בני אדם אבל הפרחים בגינה משגעים. סופגניות? שיוסף המקונדטוריה יחכה. סביבונים? בכיף תמיד, אולי אכין משהו מעניין לבת אחותי, למרות שאני יודעת שיש לה אוסף.

dool6

New member
היי pizi! ../images/Emo140.gif

מה שלומך pizi? כן אבל דמעות תמיד קשורות למשהו ריגשי... כעצוב לנו אנחנו מזילים דימעה... והזמן ממשיך להתגלגל לו כמו סביבון...בחנוכה....

למעלה