היי לכולם :)

L e s t a t

New member
אם אני לא אהיה שמח

יהיה פה טרור

bigbadjoe

New member
כן....

שמתי לב מה קורה כשמעצבנים אותך...
לא שאני מאשים אותך, אני הייתי ישר מגרש את כולם... ובאמת מעצבן שכל אחד פתאום שואל: "איך אני יכול להרוג?" "איך אני יכול להחזיר חברה שעזבה", כאילו שזה רק מסתכם בזה... כמו שכתבתי על אח שלי, מכעיס אותי אנשים שמדברים על דברים בלי בכלל הטיפה של המושג על מה הם מדברים. בייחוד בפורום הזה, אנשים רואים הארי פוטר ומיד חושבים שהם יכולים להעלות טרולים וכו´ עם שתי מילים בלטינית ומטה קוסמים קטן... המעט שניתן לעשות זה להתעניין בנושא ולא רק ממקור אחד ואז להבין את הנושא בכללותו. זה כמו לנסות לבשל בלי לדעת להשתמש בסכין... לא?

L e s t a t

New member
אני מתערב אחרת

אדם שרוצה לעסוק בכישוף ומחפש ספר בחנות ספרים ומוצא את הספר הזה (וספרים וויקאניים אחרים שנוטים לטשטש ולהחליף את המושגים "וויקה" ב"כישוף") לא יודע דבר וחצי על וויקה אבל כשהוא פותח את הספר וקורא הוא חושב שכישוף=וויקה. מילא אם אמבר ק´ הייתה כותבת "אני משתייכת לדת הנקראית וויקה והספר הזה מסביר על מאגיה וכישוף מנקודת המבט האישית שלי ומהשקפת הדת שלי". אבל להפך, במילון המושגים של הספר נכתב בפירוש: "מכשפה - כוהנת בדת הוויקה". אני לא יודע מה יש לרבים מהוויקאנים שכותבים אתר, ספר או מאמר על כישוף וכותבים כאלה דברים ואחר כך אומרים "כן, אבל זה נועד לוויקאנים". לו הייתי מתחילן שלא מבין כלום בנושא המאגיה והוויקה אני הייתי גם חושב בצורה כזו: "מכשפה - כוהנת בדת הוויקה". בשביל אנשים שאצלם כפייה דתית והטפה הן פויה יש להם נטייה לאירוניה.

Vsilver NJ

New member
The black arts....!

אתה בטוח שהספר הזה מדבר על מאגיה בכלליות? כי לפני כותרתו ודף התוכן שלו, מדובר שם בעיקר על מאגיה שחורה, נושא שאני לא מעוניינת להכנס אליו... יש לך אולי רעיונות לספרים שנושאים המרכזי עוסק יותר במאגיה לבנה מאשר שחורה? שוב, תודה!! ג´וד.

L e s t a t

New member
על הספר ועל מאגיה צבועה

אני אשתמש בהסבר החוזר ונשנה של ארדן: "מזלג יכול לעזור לך לאכול בצורה היגיינית או להוציא למישהו עין אז מה המזלג, שחור או לבן? לא זה ולא זה כי הוא כלי"

BiGuy3000

New member
כן...

אחלה ספר. הוא ליווה אותי מההתחלה... טוב, לאהתחלתי כל כך מזמן...

ShiVeee

New member
היי ג´ודית

צרי קשר באיי סי 11116133 לספרים אלקטרונים שמצאתי נ.ב גם אני מרעננה

BiGuy3000

New member
הנה...

יש פה חיפוש שעשיתי לDark Angel... זה מצא כמה דברים ממש מגניבים... תדפדפי, ותיהני

Vsilver NJ

New member
ווי!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חבר´ה, ממש תודה... אני מודה לכם מקרב לב, עזרתם לי מאוד! נתראה בקרוב מעל דפי הפורום, נשיקות
ג´ודית.

למעלה