היי לכולם

מיכל, השאלה אם אנחנו מדברות על

אותה סצינה..... אני מדברת על הקטע שהוא בכה לאח שלו והוא אמר לו מה הבעיה שלך זה שאני מחומצן? ואז הוא התחיל לבכות ובאותו זמן הוא גילח ת´ראש.. הוא שיחק שם מעולה...וזה לא היה בכי בכי את יודעת העניים פשוט התמלאו..וזהו!

הרגע דיברתי עם חברה שלי ו....

והיא מכניסה אותי מאחורי הקלעים של התצוגה.... אני אראה את דדי זוהר.. מעניין אם הוא נראה טוב גם בחיים.... נו טוב את זה כבר נדע ביום רביעי... מממ.. וגם את רות גונזלס: נהדר לא? ורק בשתי קלוריות.....(המבין יבין)

ADIDIDIDI

New member
ניבה

מה קרה לך סופי שם איך תפספסי!?!?!?!? דנה תיהייה שם תיפגשו! אני לא יודל להגיד אז מי שהולך תביאו אח"כ פרטים.....

ADIDIDIDI

New member
יודל להגיד= יוכל להגיע

חחחחחחחחח אין לי מושג איך כתבתי את זהככה!

ADIDIDIDI

New member
כן דנה ראית מזה?!?!?!?

אתם יכולים לארגן פגישה של מי שהולך לפ"ת!!! זה יהייה רעיון מצוין!

ADIDIDIDI

New member
אז"ש

אני לא באה אני לא יכולה! אבל דנה אני בטוחה שתחזרי עם חוויות והרבה תמונות לפורום! תיהי שליחת הפורום מפ"ת!

אז עדי......

אני לא מתכוונת להסתובב עם מצלמה............... גאד מי כן?! עלק שליחת הפורום.... קודם אני סמל עכשיו שליחה am i the chosen one? i think not! בקיצור עדי למה את משקרת הרי באי סי קיו אמרת לי שאת מתה לבוא ולראות את סופי... אחרי שלא הייתה לך הזדמנות עם משלוח המנות..... ואת מבינה אותי..

ADIDIDIDI

New member
טוב אז ככה.........

כן אני ממש רציתי לבוא אבל אני מסבירה לך שבאותו יום אני לא יכולה! ובקשר למה שאמרת לי באיי סיק יו שאת בדיכאון שיהודה לא יהייה שם אל תידאגי יצא לך לראות אותו אל תיהי עצובה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיי עכשיו הצחקת אותיייייי עלק בדכאון..... ומתוקה יצא לי לראות אותו...... אבל הוא כבר פסההההההההה! תתעדכני עכשיו הדבר הכי שווה זה אלי (מאלי ומריאנו) .... אני יודעת שאת אוהבת יותר את מריאנו ושהוא עושה לך את זה אבל חפיףףףף גם יומו יגיע.... גאד איזה זיבולים אני כותבת עכשיווווווווו

ADIDIDIDI

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו ממש הצחקת אותי!!!!!!! טוב יאללה די אין לי כח להמשיך! אנשים זה היה בדיחות קטנות ופרטיות שלי ושל דנה סליחה על הבילבול מוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בראסמי בלבול מוח...

מקוות ששענו אותכם בפעם הבאה זה בתשלום..... (דרך אגב שכחתי לקחת כדורים ואני עוד באופוריה מזה שקיבלתי 91 במבחן .....)

למעלה