היי לכולם

talia162

New member
היי לכולם

איזה פורום נחמד יש לכם רציתי להגיד לכם אולי אתם יודעים ששבוע הבא ביום רביעי בקניון הגדול בפתח תקווה יהיה הופעה עם סופי רות גונזלס דדי זוהר ולירון לב ורשום בעלון שחילקו שבסוף יהיה חתימות למעריצים רק שתדעו ביי טליה

היי רגע! יש לי שאלה חשובה!!! HELP

ממש תודה על האינפורמציה הזאת, אני מאדדדדדד מקווה שאני אוכל להגיע לשם פ"ת זה קרוב לבית שלי...רק עם מי אני ילך? אבל רגע, התוכלו לתת לנו עוד פרטים בבקשה? איפה זה בדיוק, איזה יום ושעה? ומה יהיה שם??? ואיך שמעתם על זה? תודה!!!

פרטים.......

טוב אז לפי מה שאני זוכרת זה יוצא ביום רביעי ה24.7 בשעה 19:00- כמובן שהם יגיעו באיחור..... וזה לא הופעה... זה תצוגת אופנה...... היה כתוב גם שם כוכבי הטלנובלות וסיטי טאוור לא התעמקתי ממש בזה....

talia162

New member
היי כמו שכתבתי לניבה במסר:)

זה ביום רביעי ה -24.7 בקניון הגדול פ"ת קניון אבנת מול בית חולים בלינסון ושניידר לא בקניון סירקין שגם לו קוראים קניון פתח תקווה קוראים לזה תצוגת אופנה של הטלנובלות אני חושבת לא בטוחה בהנחיית סופי ביום ראשון אני אברר לכם... יהיו שם דדי זוהר לירון לב ורות גונזלס מסיטי טאוור וכמובן סופי זה יהיה יתחיל בשעה 7 בערב ורשום בשלטים שמפוזרים בקניון שבסוף התצוגה סופי תחתום למעריצים... מקווה שתבואו... טליה...

ועוד ארוע עם סופי

כתוב בעיתון ת"א שסופי תנחה תצוגת אופנה ביום שני הקרוב בקניון בהרצליה. היא נכנסה חזק בקטע של התצוגות אופנה הא?....זו לפחות התצוגה השלישית שהיא מנחה.

talkedmi1

New member
כן...גם היה ברחובות תצוגת אופנה

עם אותם אנשים: סופי, לירון לב, עידו לב ורות גונזלס חחחחחחחחחחח

שם היה את עידו לב?????

אני רוצה אותו!!! ולא את לירון לב..... היא מפחידה אותי יש לה קול מוזר...... לפחות דדי זוהר יהיה שם.....

talkedmi1

New member
בפ"ת אני לא יודעת אם הוא יהיה אבל

אני יודעת שהוא היה ברחובות

actress

New member
../images/Emo32.gifלגבי משפחת לב ודדי זוהר אז...

מהכרות אישית איתם אני יכולה להגיד לך שלירון היא בנאדם סופר נחמד ודדי זוהר לימד אותי והוא חרא של מורה (סליחה על הביטוי) אבל כזה הוא בנאדם מתוקי לאללה אבל ללמד הוא לא יודע.

talkedmi1

New member
כנסי רגע...

דדי זוהר היה המורה שלך??? מורה למה?? ומאיפה את מכירה אישית את לירון לב?

actress

New member
כן.

אני הרי לומדת משחק אז הוא בא להעביר לנו שיעורים אבל אני הייתי מאלה גם שלא אהבו אותו ואחרי כמה זמן הוא התעופף לו והמורה שלי גם רצתה את נתי רביץ בהתחלה בהתחלה עוד לפני שהוא היה סלב... והוא שיחק בהצגה נ.ב החתול שלך מת והיא ויתרה כי הוא נראה לה נלהב יותר מידי אז עכשיו תראו איפה הוא היום ו... לירון לב ממש מקסימה עכשיו התנתק הקשר כי אני יצרתי איתה קשר בתקופת התיכון אני בטוחה שהיא עדיין זוכרת אותי כי היינו מדברות המון בטל´... ועם עוד סלב..

מיכל...

אולי הוא לא מורה טוב אבל הוא שחקן מעולה.. פעם היה לו סצינה עצובה בסיטי טאוור והוא אשכרה גרם לי לבכות ואני בחיים שלי לא בכיתי בסרטים או בסדרות חוץ מהקטע שכלנית בכתה לגידי שהיא משחררת אותו ושגידי בכה לאלכס שיחזיר את אבא שלו לעבודה.... (מממ.. אולי לאחרונה נהייתי בכיינית???) קיצקץ... הוא שחקן חבל"ז.... אה ובקשר ללירון לב, לא אמרתי שהיא לא נחמדה.. פשוט הקול שלה מוזר והיא גם עושה תנועות משונות עם הצוואר.....ובגלל זה היא מפחידה אותי......

ADIDIDIDI

New member
דנהלה......

מצד אחד את אומרת שבחיים לא בכית ומצד שני את ממש בכיינית!!! חחחחחחחחחח מזה הרגישות הזאת? וואי את הראשונה בהיסטוריה ששמעתי שבכתה בסיטי טאוור! (טוב דנה הייתי חייבת עוד לא נירגעתי מתגובתך למשלוח אם את מבינה...ואני בטוחה שכן)

עדידושקה......

אמרתי שבחיים לא בכיתי עד לתקופה האחרונה הזאת.... ויש שידורים חוזרים של סיטי טאוור יום שישי חכי תראי אני אראה לך ת´קטע שבכיתי!!! וכן הבנתי ת´קטע אז מה אם המשלוח מנות לא עבד......לא נורא...

actress

New member
יש הבדל עצום בין לשחק ללמד

וזה שהוא באמת מורה גרוע לא אומר שהוא לא יודע לשחק וראיתי את הסצנה הזאת אממ.. היא היתה בסדר.

למעלה