היי לכולם...

קונלין

New member
היי לכולם...

לפני כמה דקות קיבלתי שני מיילים מעצבנים למדי מאיביי, לגביי הורדת 2 מכירות שלי עקב תלונה של Vero. מדובר במוצר שיש לו 2-3 מותגים מובילים בשוק, כשאני מוכרת סחורה של אחד המותגים - הפחות ידוע מביניהם. המכירות באוויר כבר כמה חודשים, אבל פתאום הערב החליט אחד המתחרים להתלונן עליי בטענה שאני מוכרת "זיוף" ומפרה את הסמל המסחרי שלהם. זה כמובן שקר מוחלט מכיוון שהם אינם המותג היחידי בשוק וכמובן ששמם או שם המותג הנוסף לא מוזכר במכירה שלי. אין לי מושג מי החליט ולמה, שדווקא הם בעלי הזכויות על המוצר הזה, אבל בינתיים נרשמו לי כבר שתי "policy violations" על העניין הזה. ניסיתי לפנות לבעלי הזכויות ישירות אבל המייל שאיביי נתנו שגוי. נציגה בצ'ט הציעה לי לשלוח מייל ל- [email protected] (ושלחתי) אבל עד שהם יענו אני מפחדת שימשיכו להעיף לי מכירות ולהוסיף policy violations. יש למישהו רעיון? יש מה לעשות במצב כזה?

guygroup

New member
שלום

גם לי זה קרה ביום בהיר אחד מה שעשיתי זה פתחתי חשבון איביי נוסף מה שמומלץ תמיד לעשות למקרים מיוחדים תוך 3 ימים כבר היו לי 40 פידבקים בתור קונה ואז העליתי שוב את המוצר ואיביי לא עשו שום דבר מה שכן בכל זירה זה שונה אם עשו לך את זה בCOM זה לא אומר שבUK יורידו לך את זה זה גם מה שאני עשיתי...תחסכי ממך זמן לשלוח מיילים לאיביי או לשיחות צ'אט כי זה לא יעזור בכלל..בזבזתי המון שעות על זה ולא יצא מזה כלום..כיום אני עדין מוכר את המוצר ב2 החשבונות שלי ואין שום בעיה...בהצלחה.. גיא

קונלין

New member
היי גיא, תודה על התגובה.

מה שלא מובן לי זה כיצד יכול מותג אחד מבין 3 לטעון שהוא בעל הזכויות על המוצר ולהעיף אחרים בטענה שמדובר ב"זיוף". מי שמשלם לאיביי מקבל את הפריבילגיה? לא משנה מה המצב בפועל?... (אגב, בכלל לא ידעתי שמשלמים עבור Vero). בכל מקרה חשבון נוסף יש וגם מכירות בזירות אחרות, אבל זה עדיין מאוד מכעיס. גם בגלל הפגיעה בpolicy compliance וגם בגלל שמורידים ליסטינגס עם הרבה מכירות.

ozitex

New member
VERO

מה שקרה לך הוא מצב ידוע וזה קורה כל הזמן. בעל הזכויות יכול לרשום את עצמו בכל זירה שתיראה לו ולבקש מאיביי להסיר את המכירות הרלוונטיות בלי קשר להאם זהו זיוף או לא. כשאת מקבלת מייל כזה שימי לב שנצורף אליו גם האימייל של בעל הזכויות עצמו ואתו את יכולה לתקשר על מנת לפתור את הבעיה. מניסיון כבר פתרתי בעיה כזאת עם בעל הזכויות עצמו והמוצר הוחזר ללא הערת אזהרה של איביי כפי שתיארת. אם לא תפתרי זאת מול בעל הזכויות, איביי לא יעשו דבר מעבר למה שכבר נעשה.זה בזבוז זמן לפנות אליהם בנושא.

קונלין

New member
כתבתי בהתחלה שניסיתי לפנות אליהם ישירות אבל

האימייל שצורף ע"י איביי לא תקין. (שלחתי לבעל הזכויות מייל והוא נדחה אוטומטית).

למעלה