היי לכולם

blue skies

New member
היי לכולם

קודם הרשו לי להתוודות השארתי הודעה קצת דומה גם בפורום אחר פה אבל אני לא מצליחה עדין למצוא רעיון למתנה יש לי חברה בארהב שחוגגת 30 חודש הבא עכשיו אני יודעת שיש זמן אבל מכיוון שאני גם צריכה למצוא רעיון לבצע/לקנות ולשלוח כדי שזה יגיע פחות או יותר בזמן אני מתחילה בזה עכשיו אין לי כלכך מגבלות תקציביות כמובן שאני לא הולכת להשקיע אלפי שקלים אבל מצד שני אין לי איזושהי הגבלה כספית ספציפית בהתאם למה שאני אמצא ואם אני ארגיש שזה שווה את ההשקעה (מקווה שלא יצאתי מפגרת במשפט הנל חחח) היא מאוד אוהבת מוזיקה הכל מהכל מהכל דברים מיוחדים דברים רגילים הכל בייסבול היא עובדת מהבית - עצמאית ומידי פעם גם מברמנת עברתי קצת על הקישורים שלכם ומצאתי קישו ר לאתר שנקרא ידיים? מישהו הזמין משם או מכיר? איך זה?

KarinDi

New member
לגיטימי לחלוטין

לשאול בשני פורומים שונים, המטרה הרי היא לקבל כמה שיותר רעיונות מכמה שיותר אנשים...לא?! אכן השאלה שלך לא קלה והיא עוד יותר קשה שיש מעט פרטים על הבחורה... לגבי אתר ידיים- לא הזמנתי ממנו אבל ראיתי מוצרים שלהם ומאוד התרשמתי (הייתי בטוחה שהחברה נסגרה...אולי טעיתי). אני חושבת שבאמת הייתי הולכת על הרעיון של פריטים מעוצבים של יוצרים/מעצבים ישראלים. יכול להיות: תכשיטים, מיני אלבום, תיק/ארנק..... תנסי אולי להציץ באתר הזה, גם אם לא תמצאי בדיוק משהו שיתאים לה, זה ייתן לך כיוון. אם תבחרי תחום ספציפי את יכולה לשלוח לי מסר ואולי אני אוכל להפנות אותך ליוצרים ישראלים שאני אוהבת... גם פה את עלולה למצוא רעיונות כמובן שסט דיסקים, או ספר בעברית גם יעשו את העבודה, למרות שעם האינטרנט הכל פחות בעייתי היום האם זה הכיוון? אם לא אל תתביישי, נשמח לנסות שוב~!

blue skies

New member
תודה רבה

האמת שאחרי שראיתי את אתר ידיים ואחרי מה שאת כתבת באמת התחלתי לחשוב שאולי פשוט לקנות לה איזה תכשיט יפה של מעצב\יוצר ישראלי בגד יכול להיות לפעמים בעייתי כי היא רזה ואני לא בטוחה מה המידה שלה ויכול להיות שאני לא אקלע לטעם שלה אבל תכשיטים אני יודעת שהיא אוהבת ללגת עם שרשראוות מגניבות-עדינות ארוכות חשבתי אולי שרשרת של שלומי אזולאי - דוברמן, ראיתי אותו ביריד המעצבים ואפילו רכשתי שרשרת שם וגם בפייסבוק חברה שלי מצאה קבוצה של מעצבת ישראלית ויש לה שם ממש דברים מדליקים ויפים הכנתי רשימה כבר את מה אני רוצה לרכוש - לעצמי כמובן, חחח חשבתי אולי לשלב ספר של סופר ישראלי כמו שהצעת אבל אני לא יודעת אם בעיברית זה רעיון כלכך טוב היא לא יודעת אפילו לא מילה אחת בעיברית, אז אולי ספר שתורגם לאנגלית? חשבתי אולי ספר של נעמי ריגן אבל באנגלית? אולי את אל אישך תשוקתך (אני זוכרת שזה היה הספר האהוב עלי מקבוצת הספרים שלה שקראתי) או אולי כדאי ספר אחר? וכתבת שיש מעט מאוד פרטים עליה, איזה עוד פרטים יכולים לעזור לך?

KarinDi

New member
נשמע לי

ששרשרת זה יכול להיות נהדר, כמו שהצגת בעצמך, לא חסרים אמנים ישראליים מיוחדים. אם תרצי שמות בנוסף למה שהצעת, את בהחלט מוזמנת לפנות אליי. לגבי הספר- אם היא לא קוראת עברית אני חושבת שהייתי הולכת דווקא לכיוון של מוזיקה. ספר מתורגם לאנגלית אין בעיה לרכוש בכל חנות ספרים בארה"ב או ברשת. מוסיקה היא שפה אוניברסלית, אפשר להנות ממנה גם בלי להבין בדיוק את המילים. יכול להיות מוזיקה ישנה כמו למשל הדיסק השני של "ארבע אחרי הצהריים" (דיסק משולש) שיצא עכשיו ויכול להיות מוזיקה עכשיווית מכל סוג שהוא. אני הייתי קונה משהו שאני אוהבת (שלומי שבן?!) ושולחת לה...

למעלה