היי לכולם

לילי879

New member
היי לכולם

אני יודעת שממליצים בפורום הזה על הסדנה של אלן קאר וגם על הספר, בכל אופן כתבתי פה בעבר עם שם המשתמש ne ro , אני הפסקתי לעשן ואני כבר ארבעה חודשים נקייה מסיגריות, הפסקתי לעשן עם התרופה צ'מפיקס, אני יודעת שאלן קאר הגדול אמר בלי תרופות אבל רשמתי פה בעבר וניהלנו דיון על כך שמוכח שתסמיני הגמילה הם גם פיזיולוגיים, הצ'מפיקס העבירה לי את רוב תסמיני הגמילה הקשים, בלי עצבים, בלי חשקים לסיגריות וכמו כן מנעה עודף תיאבון וכן עלייה במשקל, עכשיו מדינת ישראל ברוב חוכמתה החליטה להכניס את התרופות לגמילה מעישון צ'מפיקס וזיבאן לסל התרופות, זה אומר שצ'מפיקס צריכה לעלות מאה וקצת שקלים לחבילה, אם נניח שהטיפול הוא ל-שלושה חודשים זה יעלה קרוב לחמש מאות, הרבה יותר זול מהסדנה של אלן קאר, אני ייודעת שאולי זה לא ימצא חן בעיני כל אותם נציגים של אלן קאר אבל חשוב שתהיה אלטרנטיבה טובה גם לאלה שלא יכולים להרשות לעצמם סדנה או לחילופין לא מאמינים שסדנה או ספר יעלימו את כל התסמינים הפיזיים הקשים שלהם, הצ'מפיקס עובדת והיא תרופה מצויינת, אני בטוח לא עובדת אצל החברה וממש אין לי אינטרס ולא יוצא לי כלום מזה שאני ממליצה עליה, פשוט נוצרה מין בהלה אצל אנשים מתרופות שלפי דעתי כלל לא מוצדקת, זאת תרופה שפותחה במיוחד למטרה הזו והיא משמשת למה שיועדה, זאת תרופה בטוחה ולוקחים אותה גם עם ליווי של רופא משפחה וכמו כן תמיכה בפורום, ולפי דעתי מטפלת בצורה טובה בהתקפי העצבים אצל מי שסובל, דיכאון ותיאבון מוגבר אני מאוד רוצה שעוד הרבה אנשים יהנו מחיים נקיים ובריאים ללא סיגריות.

קודם כל, והכי חשוב - תהני מהחיים החדשים!!!

כל הכבוד לך ושמח שעבר לך בקלות! אני כמוך, ללא קשר לאלן קאר, אני הפסקתי בזכותו אבל לא קשור לסדנא בשום דרך. תרשי רק לשאול על אילו תסמינים פיזיים את מדברת? כי באופן אישי - לא הרגשתי שום תסמינים פיזיים כשהפסקתי!

ek11

New member
בוב שוב אתה מתחיל ????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שלומך ידידי ? רציתי לספר לך שאני כמעט כמעט 7 שבועות נטול.....
בהקשר לתסמינים פיזיים אולי היא מתכוונת, לקטע של עצבים או אי רגיעה כזו שמרגישים בין אם בראש או בגוף כאשר מתחילים את הגמילה. כמובן שלך לא היו תסמינים כי אתה ברזל אתה ! תן מילת עידוד...
בידידות רבה אליך.. ek

ממש כיף לשמוע בחיי!

טוב לראות "ניקים נקיים" כבר לא מעט זמן! ספר, איך הולך, איך אתה חוגג את הלידה מחדש!!!

לילי879

New member
התסמינים הפיזיים

הם התסמינים שמוכרים לכל שמופיעים במהלך הגמילה מניקוטין, למעשה ניסיתי לפני ליגמל לבד וסבלתי מעצבים, תחושת דיכאון, מין חשק עז "דודא" לסיגריה, וכמו כן תיאבון מוגבר שזהו סימפטום ידוע, אני רשמתי כאן בזמנו שמבחינה רפואית זה ידוע ובדוק שכאשר מפסיקים לעשן גם המוח מפריש פחות סרוטונין שזה גורם לדיכאון ותחושה ירודה וגם הגוף מפריש יותר קורטיזול שזהו הורמון שמופרש במצבי לחץ ומגביר דברים כמו תיאבון ועקב כך עלייה במשקל, שאפו לכל אלה שבאמת לא סבלו מתסמינים כנראה פסיכולוגית הם יותר חזקים עד כדי שהנפש השפיעה על הגוף, לי בכל מקרה התרופה הספציפית הזאת עזרה מכיוון שהיא מתחברת לקולטנים של הניקוטין במוח ובעשותה זאת מפחיתה את הדחף לניקוטין ולעישון, כבר לא נהנים מהסיגריה באותה צורה, ועוזרת גם בהפרשת דופאמין שמקנה תחושה טובה ומונע דיכאון וכמו כן תיאבון יתר ועלייה במשקל, אני חושבת שזאת תרופה מצויינת, בכל מקרה שכל אחד יילך בדרך שהוא חושב שהכי מתאימה לו, אבל אני חושבת שלא צריך לשלול את התרופות רק מפני שהם כביכול תרופות כימיות, בניגוד לזיבאן שאותה לא ניסיתי כי היא לא מתאימה לכלל האוכלוסייה, הצ'מפיקס היא תרופה שפותחה במיוחד לגמילה מעישון ומיועדת לכך, הרי שאנחנו חולים בשפעת הכי קלה אנחנו לוקחים כימיקלים ונושמים אותם גם ככה בכל יום רק בהליכתנו ברחוב, אם זה כימיקל שפותח בתנאי מעבדה קפדניים ומשמש בדיוק למטרה שלה נועד וניתן ע"י רופא ויעזור לחסל את הסרטן הזה שנקרא סיגריות הוא מבורך.

אחד הערכים המוספים המשמעותיים בשיטת אלן קאר

זה שהביטחון העצמי חוזר למעשנים, על ידי שהם בעצמם נירתמים להפסקה ועושים אותה בעצמם, באמצעות הכילים שרכשו. זהו ערך שמתבטל כשאנחנו תלויים בתרופה אחרת שתחלץ אותנו. ויחד עם זה, העיקר שתפסיקו, כל אחד מוצא את מה שמתאים לו. בהצלחה,

לילי879

New member
לצערי לא ירדתי לסוף דעתך

אולי את מתכוונת לזה שהם לא דואגים שבעתיד יחזרו לעשן כי יש להם את הכלים של אלן קאר, אבל אם הרי אתם אומרים שמעשנים יעשו הכל כדי לתרץ למה את לא חושבת שגם הכלים שלכם יעלמו במעמקי המוח.

אז כן הבנת, התכוונתי לומר שבשיטתו של אלן קאר

מגדילים בצורה משמעותית את הסיכויים של לראות את התופעה כמו שהיא באמת, ולהפסיק להיות עסוקים בלהמציא תרוצים (שהם חלק קשה בתופעה), ושוב אני אומרת, העיקר שתפסיקי, ואין לי שום צורך לשכנע אותך, כן אני יודעת שלהמונים היא מאוד עזרה להרגיש את החופש המיוחל, ששנים חשבו שלא יחזרו להרגיש אותו... שיהיה בהצלחה ובכיף

אלה דלה

New member
לדעתי צריך לקבל ספר מתנה עם התרופה

אכן זה תנ"ך עבורי הספר המדהים הזה. אני לא השתתפתי בסדנא , וכן סבלתי מעצבנות יתר ב 5 ימים הראשונים והתקפי הרעב פוסקים...והיום 3 שבועות אחרי (ביומיים האחרונים ליתר דיוק) ,אני כבר לא סובלת מאכילת יתר (אולי כי כבר עליתי 3 ק"ג :). הספר ,ובטח גם הסדנא פשוט מקלים לטווח הארוך. ברור אחריהם שהפסקת עישון היא לא הקרבה של משהו.. ולכן הרבה יותר קל לא לחזור לכך. למדתי בעיקר לרחם על אותם אנשים שבבוקר אני רואה אותם מעשנים באוטו, יוצאים לעשן מחוץ למסעדה, מתקשים לסיים עבודה כי הם חייבים הפסקה (לא כי הם מתים לשבור את צעקת הגוף לניקוטין...חחח). היום אני יודעת שאני לא צריכה כל כך הרבה הפסקות ... הריכוז לא השתפר אלא ההבנה שהסיגריה היא הסיבה לחוסר ריכוז ולא ההפך... טוב אני מלאה בגאווה שהצלחתי אחרי 26 שנות עישון.... תסלחו לי :) בהצלחה לכולםםםםםםםםםםם

לילי879

New member
../images/Emo140.gif כל הכבוד לך

חזקי ואמצי, אם בספר ואם בתרופה העיקר שניגמל מהרעל הזה ונהיה בריאים.

ברכותי על ההצטרפות אל הלא מעשנים מאושרים

נפלא לראות שכל הזמן מצטרפים עוד ועוד אנשים, להחלץ מהצרה הזאת. שיחקת אותה

לילי879

New member
../images/Emo140.gif תודה

האמת שאני לא אוהבת לקרוא לדבר טוב על דרך השלילה, כלומר "לא מעשנת", כי על דרך החיוב זה מעשנת ואני חושבת שדרך הטבע זה דווקא להיות לא מעשנת ולכן אני מעדיפה לקרוא לעצמי, נקייה מסיגריות, גם מקושר לניקיון מדבר מסריח ורע, מקווה שהבנת.

למעלה