היי לכולם

היי לכולם

בימים האחרונים אני מוצאת את עצמי בעימותים יום יומים עם הילדים אתמול בערב זה היה שיא, אחרי יום עבודה ארוך, הגעתי הביתה ורציתי לנוח חמש דקות ופשוט לא יכולתי, לפעמים אני חושבת לעצמי די מה קורה לך בזמן האחרון, אני כבר לא מצליחה להשתלט עליהם, לפני מספר ימים כתבתי שהילד נמצא בקייטנה, ואני נותנת לילד בבוקר כדור, המדריכה דיברה איתי שהילד לא מקשיב בקיצור לא בשקט, עשיתי איתו הסכם בינינו שעד יום שישי הוא יתנהג יפה בנימוס ובלי אלימות וחוצפה הוא יקבל ממני הפתעה, זה עבד יומים בקושי וכבר היום המדריכה מתקשרת לנייד של בעלי, ומוסרת שהוא מרביץ שנבוא לקחת אותו, כמובן שבבוקר דיברתי עם הילד והזכרתי את ההסכם בנינו, אז בעלי דיבר עם המדריכה ועם הילד, לומר את האמת אני עייפה הכל נופל עליי אבל אני יודעת שאסור לשחרר רסן אחרת אני האבד הכל. תודה פזית

הי פזית

מה שעלה לי כשקראתי אותך היה : למה הילד מתנהג ככה האם הוא אוהב ללכת לקיטנה אולי יש דמות שלא נוחה לו שם?.. או אולי ילדים שלא נוח לו איתם.

arena

New member
לפזית שלום,

קודם כל קשה לך מאד , וגם אצלנו החיים לא ממש קלים... מנסיון שלנו : האם בדקתם את מינון הכדור? לפעמים נראה שהמינון בסדר אבל אם מתעקשים רואים שבעצם זה לא כך. אנחנו הלכנו לעוד פסיכיאטר , בטווח של בערך שבועיים , (תחשבי איזה קשה זה לילד...) כיוון שהרגשנו שהמענה שאנו מקבלים הוא לא רציני.ובאמת בסוף המינון היה שגוי לחלוטין. אז אני חושבת שקודם צירך לבדוק את זה. דבר נוסף , גם מנסיון.. (מה לעשות לצערי עברתי הרבה....) יתכן והמדריכה לא מתאימה לילדך . כלומר יתכן והיא מקסימה ומשגעת לאחרים אבל לא מספיק אסרטיבית , שמה גבולות מה זה חזקים וברורים , וקצת ותרנית בשביל ילדך ואז נוצר שם קצר. המדריכות בקייטנות לא כל כך מנוסות בדר"כ ובטח לא עם ילדים עם קושי. הייתי נותנת צאנס נוסף ומחפשת משהו אחר , אולי אפילו לשנה הבאה , עם מדריך יותר "קשוח" , אולי שנתפס בעיננו אפילו קצת בוטה אבל הילד חש כלפיו יראת כבוד.אז אני בטוחה שמרבית הבעיות יעלמו. אצלנו הילד התסתדר מעולה בקייטנה ויום אחד בא מדריך אחר, חסר ניסיון עם ילדים. כל הילדים הסתדרו איתו באופן יחסי (היה בלאגאן אבל נסבל...) רק הילד שלי לא התרגל והפך להיות אלים מאד. אמנם עשינו גם הסכם עם מנהל הקייטנה , דמות חינוכית מ-ד-ה-י-מ-ה!! אבל ברגע שהמדריך הקודם חזר הילד התחיל להתאפס שוב. אני מקווה שקצת עזרתי...

zivadina

New member
אני מסכימה עם כולן כאן

וחושבת שצריך לבדוק את הכימיה עם המדריכה, אבל גם חושבת שאת צריכה מערכת של כללים מאוד נוקשים בבית, כולל זה שאסור להפריע לך בשעות שאת נחה, ואם לא - אז נענשים. בקיץ כולם משחררים רסן, ואם את לא תחזיקי את הרסן הזה, את תתמוטטי, וזה אסור שיקרה. מאחלת לך בהצלחה

דליה.ד

New member
היי פזית...קשה !

פשוט קשה נורא! ונראה באמת שכל העול נופל עלייך.... בעניין החיזוקים....שבוע התמדה זו משימה בלתי אפשרית לילדינו...צריך להתחיל בקטן ולתגמל פרקי זמן קצרים בהפתעה. מנסיון אני יודעת שתגמול כספי הוא פשוט עובד! על בוקר טוב, אפשר לתגמל בחצי שקל, על צהריים בעוד חצי שקל. כלומר ליום שלם בקייטנה של התנהגות "נסבלת" לתגמל בשקל. כך מיום ליום, לעבור את הימים בפרקי זמן קצרים. ואני מחזיקה לך אצבעות!

למעלה