היי לכולם

אביגיל70

New member
היי לכולם

אני קוראת את הפורום ואני ממש מתפעלת לטובה איזה אנשים מדהימים אתם . מעניקים חום ואהבה. הלואי וכל עם ישראל יראה וילמד מה זאת אהבה ומה זה מעשי חסד ירבו כמותכם בישראל ומי ייתן וה' ימלא כל משאלות ליבכם לטובה וברכה לא לחינם כתוב ועמך כולם צדיקים לעולם ירשו ארץ נצר מטעי מעשה ידיי להתפאר אני נהנית מכולכם כולל מנהל הפורום יש פה התעלות הנפש לטובה ממש כמו משה רבינו אני מחבקת את כולם ומזדהה עם כולכם אביגיל אחותה של אריאלה

כמה נעים לקרוא מה שאת כותבת

ואת במשפחה הזאת שייסד גרשון, ושאריאלה מהותיקות שבפורום. אני הצטרפתי יותר מאוחר. מי יתן וגם ירון יוכל להצטרף בבוא הזמן לפורום.

zs1957

New member
אביגיל את חלק מהשפחה של הפורום

נפגשנו בסורוקה בעת ביקורי את ניר ואריאלה.היית שם עם חברתי נילי. התפעלנו מילדיה המקסימים של איראלה ומהשפחה המורחבת את ואחותך שדואגים לאריאלה ללא הרף. תבורכו על טוב לבכם ומעשיכם. אריאלה יכולה להתפאר במשפחה הנפלאה שלה. מי יתן וניר ירון יפקח במהרה את עיניו ,יתעורר ויתחיל בשיקום בתל השומר. בשורות טובות זהבה

ענתי44

New member
מקווה שהתכוונת משפחה ../images/Emo6.gif

אביגיל , אומנם חבל שבכאלה נסיבות איומות, אבל כבוד לנו להכיר אותך. מקווה שתשארי איתנו לא יזיק לנו עוד "אריאלה" עם האמונה המוצקה, אהבת הבריות והאופטימיות המדהימה שלה.

אם לא הייתי רואה שאביגיל כתבה

הייתי בטוחה שזאת אריאלה, עם האופטימיות והאמונה, זה כנראה זורם לכם בדם, כל הכבוד!! בעזרת האופטימיות והאמונה של אריאלה ועוד רבים אחרים בפורום הגעתי עד הלום!!! בהזדמנות אכתוב "סיכום שנתי" לנוכחותי בפורום! שיהיו רק בשורות טובות , תמשיכי כך אביגיל. ניצה.

אביגיל70

New member
ניצל'ה

את צודקת האמונה זורמת לנו בדם וגם אהבת הבריות כמו שכתוב ואהבת לריעך כמוך אבל זה לא רק אנו זהזורם גם לכם עם כל מה שאני רואה בפורום אני אומרת לעצמי הנה לא סתם ה' אמר על עם ישראל שהם רחמנים בני רחמנים הכל נכון

../images/Emo9.gifלאחותי היקרה מאוד אביגיל בת החיל../images/Emo140.gif

אישה משכמה ומעלה נותנת את היש מאין
מפנקת ואוהבת,מנשקת ומחבקת כדי לא להוריד דימעה מהעין,
שואלת ומתעניינת מקשיבה ומייעצת לכל מחסוריי
כותבת בפורום ומעדכנת את כל חבריי מה קורה עם ניר ירון ומה עוד לא עשה דיי אם התעורר ופקח עין או דיבר או אם עבר כבר לשיקום לתל השומר גם כך את לתפארת המשפחה אוהבת אותך אחותי הנפלאה היושב במרומים ישמרך מכל רע ותבורכי בכל הברכות הכתובות בתורה

אין כמוך אריאלה, כיף לקרוא פנינים כאלה

אני מקווה שבקרת כבר את ישראל ואת יותר רגועה מאחלת לניר שלך המתוק שיתעורר בע"ה עוד השבוע הלואי ובקרוב יעבור לשיקום בתל השומר ויהיה לכולכם קל יותר לבוא ולהיות איתו חיבוקים המון המון ובשורות טובות, טובה

אביגיל70

New member
../images/Emo23.gifלאחותי אריאלה שכתר ובו יהלום יש לה

תודה על הפיוט היפהפה לו יכולתי לכתוב כמוך יפה הרי את עזרת לי כשחליתי אמנם הבראתי אבל לא שכחתי אמנם חייכתי על הפיוט וגם נהניתי את כל מה שקראתי רק לא נח לי עם כל ההללויה הצטנפתי בתוכי כמו יש לי פרנויה עכשיו אני חושבת כמה טוב שיש יותר נשים כי אין כמוהן לעזור ולהקים מנחמות מחבקות ואוהבות ומקרינות הרבה תקוות

ענתי44

New member
הכל נשאר במשפחה../images/Emo6.gif

לא רק שהינכן בעלות שמחת חיים ואופטימיות בלתי נגמרת אתן גם כותבות מקסים

../images/Emo6.gifאביגיל אהה את מתחרה שלי בחרוזים

יאלה תנסי לחרוז על האלצהיימר במילים תכנסי בו כי הוא תמיד מרגיז את החולים נותן להם לשכוח את היקרים והידידים האלצהיימר מנוון את המוח ולא שומר אמונים נותן רק תופעות של בלבול ומחושים לוקח לנו את בן הזוג ובנות הזיווגים ואנו רק מתפללים שהאלצהיימר יעוף לנו מהחיים היי כמה יהיה טוב אם ישראל יחזור הביתה עם הטפסים ויאמר היי אריאלה השתחררתי מהסיוטים היה זה חלום להיות בבית האבות עם החולים וכעת אני כאן בריא לחלוטין לו יהי לו יהי

אביגיל70

New member
באומנים לא מתחרים

באלצהיימר נתת אגרופים ישראל עוד ישוב ישוב הלום כן כמו בחלום כמו חלום תפיתינו כל יום מתחזקת רק חבל שהשנה חומקת אין דרך לומר זאת אחרת היפלא מה' דבר? אני שואלת ה' ישמע ויושיענו אני חוזרת את משאת תפילתינו מתפללת כי את מחלת האלצהיימר יעלים שלא נראה יותר נופלים אם רק נשמור לו אמונים ואז נראה אותות ומופתים לו יהי לו יהי

../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחח חזקה חזקה את אביגיל

כראה איני יכולה להתחרות בכל חרוזייך את מתאמנת או מתחרה במילותייך אולי הזיכרון אצלי נחלש כפליים אך תפילותי עולות למעלה לשמיים שכולנו נהייה בריאים/ות שבעתיים ולא נחלה במחלות אפילו לשעתיים ויבואו עלינו הבשורות הטובות בעצלתיים לו יהי

למעלה