היי לכולם

לימונדה

New member
היי לכולם

חלק מכם אולי זוכרים אותי אבל הרוב הגדול בטח לא מכיר בכלל... חשבתי להצטרף שוב לפורום, ובלל לנושא החלומות. דרך אגב גיא- מזל"ט, ובקשר לכתבה- זה במגעים עם העורכת... (הבעיה היא עם הצילום)

אלונגו

New member
שלום...

אני אישית לא מכיר אותך, אבל ברוך שובך!!! נשמח לשמוע מי את... -------------------------------- "כשאנשים קטנים עושים צל גדול, זה סימן שהפרוז´קטור נמוך מדי"

LucidGuess

New member
אבל תסבירי, למה נעלמת פתאום?

היי לימונה, בעבר היית מאד פעילה כאן, ופתאום בבת אחת נעלמת! מה קרה פתאום? מה עם החלומות הצלולים הפסקת? על איזו כתבה את מדברת? על חלומות צלולים? ברוכה השבה אלינו חזרה?
Lucid

לימונדה

New member
אוקיי זה קצת בדילייט ../images/Emo13.gif

כן הייתי מאוד פעילה, ואז שנת הלילה הרגילה שלי השתבשה והחלטתי שעדיף לי פשוט להפסיק כי הייתי מאוד מבולבלת. גם כעת אני בכלל לא בטוחה שאני רוצה לשוב ולחלום חלומות צלולים אבל קפצתי להגיד שלום. ולגבי הכתבה- כן זו כתבה על חלומות צלולים.

LucidGuess

New member
מי כותב אותה ואיפה היא מתפרסמת?

מי כותב אותה ואיפה היא בדיוק מתפרסמת?

לימונדה

New member
אני ולא משנה איפה היא מתפרסמת...

לא שום דבר אישי, פשוט גם אני וגם גיא מעדיפים שלא להיחשף (נשמע מגוחך אבל לא משנה)

LucidGuess

New member
רגע אז תגידי משהו...

אם אתם מפרסמים כתבה על חלומות צלולים זה לא קצת סותר את זה שאתם לא רוצים להחשף? או שזו תהיה כתבה בעילום שם? בטח תוכן הכתבה הזאת נמצא לך על מחשב, האם את תוכלי לפחות להעתיק את תוכן הכתבה ( לעשות העתק-הדבק ) להודעה בפורום כדי שגם אנחנו נוכל לקרוא אותה? טוב, לילה טוב! Lucid

למעלה