היי לכולם

היי לכולם

כבר הרבה זמן אני אורחת בפורום המתוק שלכם. רציתי לשתף אתכם שאהבת חיי הוא הומו(עדיין בארון) ואני חושבת שעדיין לא התגברתי על העובדה שבאיזשהו שלב אצטרך "לוותר" עליו לטובת מערכת יחסים אחרת (אנחנו ידידי נפש). היתה לכם ידידה שהיתה מאוהבת בכם או אתם בה אפלטונית כמובן? מה הפיתרון? תודה

kosh

New member
כן היתה לי אחת

עכשיו היא ידידה מאוד טובה שלי. בעצם הכי טובה. מה שאני מציע לך לעשות זה לחכות רק עם הזמן זה יעבור.את תמצאי מישהו אחר שכן מתאים לך. אני לא חושב שכדי להגדיר אף אחד כאהבת חיי. תשמרי מקום בלב לכול אחד ולו רק למישהו אחד. אבל זה רק מה שאני חושב. kosh we are gray

MARMELAD

New member
רגע רגע

עכשיו הוא בארון? אז איך את יודעת שהוא הומו? ואתם זוג? סתם ידידים? ומה הוא מרגיש כלפיך?

כמו זוג שיצא לחיי פרישות

אנחנו מתנהלים כמו זוג המון שנים (בלי סקס כל אחד עושה עם האקס) ,ידידי נפש ,כל המכרים מהתיכון למשל חושבים שאנחנו ביחד. חוץ מההורים שלו, כל החברים הקרובים שלנו יודעים עליו אני חושבת.... הוא סיפר לי לפני 4 שנים!(בערך). אני הידידה הכי טובה שלו ותומכת בו הוא בחר לחיות כהומו גאה ואני מכבדת את זה. היתה לכם פעם ידידה במצבי?מה עושים? הפורום שלכם מקסים אני ממש נהנית תודה תודה

.m

New member
just move on

לאיזו תשובה את מצפה? "יום אחד הוא יבין שאת האחת והיחידה - יוותר על גברים, יתחתן איתך, ותחיו באושר ועושר?" זה לא יקרה! תתאפסי על עצמך, ותתחילי לחיות את החיים שלך, תוך שאת שומרת עליו כחבר טוב בלבד. לא קל, אבל מי הבטיח לך גן של שושנים? וגם אם הבטיחו, לכל שושנה יש גם כמה קוצים...
mai

MARMELAD

New member
אני לא מבין

אם אתם מתנהגים כמו זוג חוץ מהסקס אז מה הבעיה? נראה לי שאחלא לשניכם. אלא אם כן זה מתנגש בחיים של מישהו מכם... אני מניח שאם טוב לך וטוב לו אז מה רע פה בעצם? וכן, למעשה היתה לי ידידה שכזו. היינו אחד בתחת של השני כמה שנים טובות, עד שהיא הבינה שכל עוד אני חי על הכתף שלה היא בחיים לא תמצא חבר, וכך נזרקתי בבושת פנים. מיותר לציין שזה עשה טוב לשנינו.

SC

New member
היתה לי פעם ידידה במצבך

הדגש הוא על ה"היתה"....
אהבתי אותה מאוד, היינו חברים טובים אלא רק שהיא הייתה מאוהבת מאוד.....באיזשהו שלב סיפרתי לה כי הייתי בארון ולא רציתי שיכאב לה יותר ושתמשיך להשלות את עצמה, נשארנו חברים טובים עוד כשנתיים, האהבה אט אט דעכה, היא מצאה מישהו אחר ונעלמה... לא הייתי רוצה שתעלמי לבחור אם אתם יכולים להיות חברים טובים אבל כדאי שתתפסי את הכיוון שלך ותראי שבמבט לאחור הכל יהיה חוויה אחת גדולה.

למעלה