היי לכולם

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
היי לכולם

אהלן בחור חמוד 32 רווק סטרייט שחום שרואה את עצמי בחיי נישואים עם אשה. נגעו בי בעבר. מעוניין להכיר מישהו עד גיל 40 לידידות אמיתית. מאיזור מרכז דרום. המייל הוא [email protected] בחיוך איתי

mendy770

New member
32 רווק סטרייט ??? מחפש גבר ???

מה לסטרייט ולחיפוש גברים ??? או שהשתמשת במילה סטרייט כמין מילת תואר ואז אני מבין את לשון המודעה יש כאלה כותבים הומו אבל נראה כמו סטרייט וזה הכי מצחיק בעיניי תגידו שוכני הפורום סטרייט זו מילת תואר ???

k976

New member
רואה יש גם שונים לא רציתי

לשקר או משהו דומה נגעו בי בעבר היה לי מאוד נעים ומתאים לי קשר ככה מידי פעם מגע ללא חדירה עם גבר. סתם בשביל הכיף כזה

אברהמי95

New member
יש הרבה כאלו

אתה צודק, יש הרבה כאלו, נשואים באהבה, אבל חסר להם המגע הגברי. אינני יודע אם הם בקטגורייה של הומו, אבל יש בהם משהו מזה. בכל אופן בהצלחה.

אברהמי יקירי, לא חייב להיות בקטגוריה של...

הומו, יכול להיות גם דו, נשואים באושר ומחפשים גם מגע גברי...

אברהמי95

New member
זה לא זה

הוא טוען שהוא מחפש מגע גברי ללא חדירה, האם זה לא סותר את טבע ההומו?

למה סותר אחי?

אם הוא דתי הוא הרי יודע שמשכב זכור הוא איסור מדיאורייתא ולכן הוא מרשה לעצמו מגע ללא חדירה...

אברהמי95

New member
אבל

אבל אין אפורטופוס לעריות. קשה מאוד (כך נראה לי, לא נסיתי, בינתיים) לקיים יחסי סקס עם אחר, ולהיות בטוח לא להגיע לחדירה. הלוואי, בכל אופן, יש בזה משהו, יחסים ללא חדירה.

DannyDinn

New member
אפשרי בהחלט

צריך לשבור את ההנחה השגויה שכל מה שהומואים רוצים זה חדירות. זה לא נכון. הכרתי חילונים שלא סובלים את זה. הכרתי דתיים שעמדו בניסיון הזה שנים רבות. יש עוד דרכים להנות, מה גם שיחסים הומוסקסואלים הם יחסים במלא מובן המילה - אהבה, זוגיות, שותפות, עזרה, חברות, סקס. אבל בפרוש לא רק סקס. תסתכל על זה ככה - הנסיון של זוג הטרוסקסואלי הינו בזמן הנידה. הנסיון של זוג הומוסקסאולי הינו בחדירה. אבל כמו שגבר ואישה לא נאסרו לקיים סקס בכלל, שזהו יצר בסיסי באדם, גם הומואים לא נאסרו על כך!

אברהמי95

New member
החכמת אותי

אודה, החכמת אותי מאוד. אז למה אין מבחר? מדוע בורחים מזה ומפחדים? אם הבעיה ההלכתית לא נוראית?

DannyDinn

New member
פסיכולוגיה, היסטוריה, כח ושררה

טבע האדם לכח - למשול על אחרים, לקבל שררה, להיות עשיר יותר מאחרים, להחליט בשביל אחרים. במהלך ההיסטוריה התבצעו מהלכים רבים ע"י בעלי שררה שונים, ורבים מהמהלכים השתמשו בפסיכולוגיה להמונים - הפחדה, הפרדה (הפרד ומשול), פרשנות של כתובים ע"פ הצורך של אותו רודן, וכו. איך זה עונה על השאלות שלך? פשוט מאוד - אנשים מפחדים כי זה כבר טבוע בחברה כ"כ הרבה זמן ולמעטים יש אומץ לשנות, והשינוי מתחיל לאט לאט. והאם הבעיה ההלכתית לא נוראית? תלוי את מי אתה שואל. את מי שמבין אותנו ומבין שיש צורך בשינוי חברתי, או את מי שלא מבין בגלל שהפסיכולוגיה של ההמונים הכניעה אותו כבר...

אברהמי95

New member
זה נכון, אך בכל זאת

מלמדים אותנו שזה תכלית הטומאה. מוקיעים כל מי שרק מעז לחשוב בכיוון. אני מאמין בליבי, שאינני היחיד במגזר החרדי, שאוהב גברים, אבל בכל זאת, כמעט לא נפגשתי עם כאלו, לפחות ברמזים וכו'. נכון שהפחד שולט, אבל בכל זאת משהו, קצת, נסיון זעום וכו'. אקוה שהבנת מה כתוב בין השורות.

DannyDinn

New member
אכן כן, וליבי אליך

גם לי לקח הרבה שנים ושיחות עם אנשים רבים וגם טיפול פסיכולוגי להבין את זה. מעבר לזה, בחברה החרדית הקיצוניות הרבה יותר גדולה, גם בכל הדברים אחרים בחיים... הרי חרדים רבים לא יזוזו ימין ושמאל בלי אישור של הרב שלהם.... אשמח לדבר בפרטי אם תרצה.

k976

New member
היי לך

היה חשוב לי לציין זאת אני לא הומו. מידי פעם אוהב שנוגעים בי... לא מתבייש בכך. רואה את עצמי מתחתן עם אשה וכו וזהו היה חשוב לומר את האמת לא להשלות או לעורר ציפיות זה המצב קשר חברי מה שנקרא של מידי פעם כוס קפה ביחד . שיחות על החיים ומגע כשצריך זהו. חג שמח

k976

New member
לגבי חדירה

אתה חדרת או חדרו לך? אני נתתי רק יחדירו אצבעות בעבר ובזה זה הסתכם. יכול להסתדר בלי חדירה מכבד את האיסור

אברהמי95

New member
כמוני כמוך

לא חודר ולא נותן לחדור. הכל הכל הכל עד שם... אבל אין לי פרטנרים בכלל, זה רק בתיאוריה בינתיים, עד שאמצא.....

למעלה