היי לכולם..

einav 102

New member
היי לכולם..

מזהירה מראש-זה ארוך...תודה למי שיחזיק מעמד.. אז ככה,באפריל אנחנו נשואים שנתיים.לפני 9 חודשים נולדה לנו תינוקת מדהימה ואנחנו חולים לה על הטוסיק!לפני שאני מתחילה להתלונן ולהתבכיין, אני חייבת להגיד שאני לא מאשימה את בעלי במצב שלנו..להפך, הוא הבעל שכל אחת היתה רוצה-הוא אוהב,מפרגן,אבא מקסים,עוזר בעבודות הבית ובכל מה שאני מבקשת והוא מעולה במיטה. הבעיה היא שיש ימים שאני לא מסוגלת לסבול אותו.כמובן שהכל התחיל מאז הלידה. מאז הלידה,אני לא מצליחה להבין מה אני מרגישה אליו ולמה אני מתנהגת אליו ככה. כתבתי לו מכתב בסגנון "האהבה שלי אליך מתגמדת לעומת האהבה שלי אל התינוקת וזה מפחיד אותי לפעמים אבל עכשיו אני מבינה שאני מרגישה כלפיה מה שאמא אמורה להרגיש את הילדים שלה ואלייך אני מרגישה מה שאישה צריכה להרגיש אל הגבר שלה" ובאמת זה מה שאני מרגישה אני בטוחה שאני אוהבת אותו עדיין,הוא מושך אותי בלי שום ספק אבל אולי מרוב שהוא טוב ותמים זה משגע אותי לפעמים.אז אתמול הוא קרא את המכתב והיה סבבה אבל כמה שעות לאחר מכן רבנו שוב. הוא אמר לי שאני קריזיונרית ואני אמרתי לו שהוא טמבל.השאלות שלו והאי-חשיבה שלו על דברים משגעים אותי ולפעמים אני חושבת שהוא באמת טמבל..(למרות שזה לא נכון,הוא מאוד חכם) כאילו-זה כמו הקטנות ראש כאלה אבל זה לא. זה פשוט הוא שלא חושב!אני יודעת שרוב הגברים ככה אבל אצלו זה בהגזמה, כל הזמן שוכח דברים הכל אני אומרת לו "מפעילה אותו" כל הזמן. והכי קטע שבלימודים(אנחנו עדיין סטודנטים)ובעבודה הוא הכי מגדיל ראש!וכמובן שבגלל שאני "תפסתי" את התפקיד של ההגדלת ראש אז סבבה לו!ויש מלא דברים שבכוח אני מקטינה ראש כדי לראות מתי הוא יתעורר ויעשה אותם.. אני חייבת לציין שאם תשאלו את המשפחה שלי ואת החברים שלי מהעבודה והלימודים הדבר האחרון שהם יגידו זה שאני קריזינורית(הם אפילו לא יחשבו על זה)רק אתמול אחותי אמרה לי שהיא מעריצה את השמחת חיים שלי והמרץ שלי אז למה איתו יוצאות לי כל הקריזות שלי עליו?! אמרתי לו שאם הדברים הרעים שלי יוצאים איתו אז משהו קצת לא בסדר, לא? גירושים לא באים אצלי בחשבון,במיוחד לא עם תינוקת,ולא בגיל צעיר (אני 24 הוא 27).. אני אוהבת אותו, אני יודעת שהוא מטורף עליי אבל נראה לי שאנחנו פשוט לא מתאימים! אם הייתי טובה כ"כ ותמימה כמוהו,הכל היה מושלם!אפילו אתמול,בשיא הריב, הדלת של הארון היתה פתוחה והוא אומר לי "תיזהרי על הראש" כאילו-מה?אנחנו לא רבים? מיותר לציין,שכמעט ואין סקס מרוב כל המריבות..(אולי 4 פעמים בחודש..) הבעיה אצלי,נכון? תודה לכל מי שהגיע עד לכאן,וגם אם אף אחד לא קורא את השורות הללו לפחות הוצאתי הכל ואני יכולה לקחת אויר למריבה הבאה.. אני אשמח לתגובות עינב.

נומלה

New member
אולי תפסיקי לנהל אותו?

אולי תחליטו על תחומי אחריות בשבילו (ואל תתני לו עצות איך לעשות דברים!!! אם הוא יירגיש צטרך לשאול הוא ישאל). ככה הוא יקח אחריות על חלק מהדברים ואת על חלק אחר. תאמיני לי זה מאוד מפשט את החיים. כן הבעיה היא שלך כי את החלטת שהענינים בבית יתנהלו בדרך שלך ואין בלתה. שחררי. שום דבר לא יקרה לילדה אם היא תאכל ביום ראשון מחיתאפרסקים ולא מחית גזר. תני לו להחליט על דברים (גם אם את חושבת שאת היית עושה אותם בדרך אחרת.

I C E M A N 7

New member
היי עינב

אז כשהוא טוב, טוב זה רע ורע זה טוב. אבל אם הוא היה רע אז גם כן היה רע. רבאק אי אפשר שלא להתקנא בהומואים :)

מריוס זכריה

Member
מנהל
כן, הבעיה היא לגמרי אצלך

ולא, אין פה עניין של אי התאמה. לפעמים התגובה ללידת תינוק, בעיקר ראשון, היא אכן מטלטלת. הרגשות החבויים שמתפרצים עם הולדת התינוק הם עניינים לא גמורים מילדותך. הגיע הזמן לטפל בהם, עכשיו, כי חבל על ההרס. כל העניינים על בעלך שהוא כביכול מגדיל ראש או מקטין ראש הם סתם תעתועים של השכל. את בטלטלה רגשית ומנסה למצוא סיבה הגיונית כביכול. אין סיבה כזאת. זה עניין רגשי שלך עם עצמך, שמתבטא באהבה מוגזמת לתינוקת. למה אני כותב מוגזמת? כי זאת אהבה נרקיסיסטית, כלומר סוג של אהבה לעצמך שמתבטא דרך התינוקת. יש את זה אצל כל הורה במינון מסוים, אצלך זה (כנראה) קצת יותר מדי. מריוס

AlinaGil1

New member
את מגיבה הורמונלית עכשיו

זה ממש משהו כימי - א ה ב ה , את מאוהבת במישהי אחרת- התינוקת פתרון: יעבור בעוד שנה פלוס מינוס כשהיא תרוץ, תשחק עם ילדים אחרים ותעשה קקיפיפי בשירותים...את תראי שהיא ישות נפרדת ממך וגם לך יש חיים ( כלומר אהבה אמיתית לגבר מקסים) סתם הטפת מוסר קטנה, את ממממממשששש צעירה , סטודנטית וכבר אמא ואישה של מישהו, לא נשמע לי שהיית מוכנה לכל ההתמודדות הזאת כי לפי הכתיבה שלך את ממממממששששש צעירה בראש. זו דעתי.

עינב חמודה, תסתכלי טוב טוב ימינה

ואחר כך שמאלה ותגידי לנו האם יש בסביבה עוד גבר שכזה שיהיה לך בן זוג ואבא לביתכם "הוא אוהב,מפרגן,אבא מקסים,עוזר בעבודות הבית ובכל מה שאני מבקשת והוא מעולה במיטה" וגם "אני בטוחה שאני אוהבת אותו עדיין,הוא מושך אותי בלי שום ספק" יש לך כל כך הרבה מה להפסיד אם תמשיכי להיות הביצ'ית שאת מתארת את עצמך - וכן, מתאורייך עולה ביצ'ית מתקרצצת שיודעת איך הוא צריך לחשוב ואיך הוא צריך לפעול ואם הוא סוטה מזה מילימטר ימינה או שמאלה אז את מכנה אותו "טמבל, ראש קטן". האם את רוצה בן זוג שיהיה שיבוט גנטי שלך? שיחשוב ויפעל בדיוק כמוך? אז כן, הבעיה אצלך וזה מזל כי זה אומר שגם הפיתרון אצלך ואם אינך מצליחה להרפות ולהפחית את המתח בעצמך, תיפגשי עם מישהו מקצועי שידריך אותך.

BlackUnicorn

New member
תפסיקי לסרס אותו, תני לו קצת יד חופשית

ותראי איך הוא פורח.

einav 102

New member
וואו..תודה לכם שוב

נראה לי שכבר ידעתי לבד את התשובות..

kalissto

New member
לנשום..בעיקר לנשום

קראתי אותך בסערת רגשות. תעצרי רגע. עד לפני תשעה חודשים הייתם אדונים לעצמכם ועכשיו קיבלתם אחריות. ילדה מדהימה. זה לא קל לאף אחד. ובלי קשר לזה, לחיות בזוג זה לא סינדרלה והנסיך. יש קשיים ויש פחדים לכל אחד. קחי אותו בקלות הוא נשמע בחור שכן מפרגן, עוזר, תומך ועוד הרבה דברים שלהרבה גברים כבר אין לעשות כי הלחצנו אותם. תני לו מרחב פעולה- הוא רק יפתיע אותך. ולמען שניכם תשתדלו פחות להשתמש בשמות גנאי, זה מפעיל מתג שעדיף לכולם להשאיר כבוי.

shaytpr

New member
תתפסי אותו חזק יותר!

לפי דעתי הוא משחק אותה ראש קטן ואוהב את זה מאוד! את צריכה להבין שגברים הם עם של שחקנים ויודעים לחרטט כל מצב שהם נקלעים אליו. אין מצב שהוא כזה פעלתן בלימודים ובעבודה ופתאום בבית זה הפוך... את צריכה להדק את המושכות בכל הכוח ולהוציא לו את המיץ עד שהוא יבין שהמשחקים נגמרו והגיע הזמן להפעיל את השכל והוא יתחיל לתפעל את עצמו בבית !!! אני מקווה שתקחי את זה לתושמת ליבך ותוך מספר שבועות יהיה לך פודל ממושמע

למעלה