היי לכולם..

היי לכולם..

אני מחפשת רעיונות מקוריים למה אפשר לעשות לבנזוג שמחליף קידומת ל30 . אשמח גם להמלצות מאתגרות במיוחד... הבחור אוהב טיולי גי'פים, מקומות היסטוריים ... בישול, אולי סדנא מעניינת? אני מתכננת לו לפחות יומיים של הפתעות. אהבתי את ההמלצה שנתתם למטה על המצפה כוכבים, נראה לי כמו רעיון מקורי ומשגע. אשמח לשמוע עוד רעיונות . תודה!

KarinDi

New member
יומולדת 30

אם הבנתי נכון, את מחפשת רעיונות ל"יום כיף" (שימשך יומיים), כלומר לבילויים ואטרקציות, ולא למתנה ממש, נכון? כמה רעיונות:
את יכולה לעשות לו "יומולדת מסביב לעולם"- הפתעות שכל אחת מתאימה למדינה אחרת ברחבי העולם למשל: ארוחות (איטליה, סין...), ספארי (בספארי בר"ג יש סיורים גם בלילה, וזו כמובן אפריקה), שיט בגונדולות (איטליה), גן גורו (אוסטרליה), טיול ג'יפים יכול לסמל את ישראל, ומצפה הכוכבים יכול להיות יציאה קטנה מחוץ לכוה"א...
שכתבת "אולי סדנה מעניינת" התכוונת לסדנת בישול? כאלו יש המון, גם בביתכם וגם במקומות כמו חנות "ספיסס" בת"א. יש סוגים מסויימים של בישול, יש גם שוקולד ויין. מעבר לזה יש סדנאות במיליון תחומים אחרים, שיכולות להתאים גם כן, כמו יוגה צחוק, נגינה, זוגיות וכו'.
במהלך היומיים אפשר לארגן כמה שעות של מעין "מסיבת הפתעה" בפיינטבול, או אם הוא ספורטאי אפשר לארגן לו נניח משחק כדורגל עם כל החברים.
אפשר לעשות את כל ההפתעות בסגנון "חפש את המטמון", עם משימות. אפשר גם לשתף חברים ובני משפחה במשחק. אם זה יהיה הכיוון אני אפרט יותר. משהו נראה לך? אם כן ואם לא תגידי ונמשיך משם.

היי קרין (בלי א') :)

הגעתי למסקנה שאני מעוניינת להכין לו מתנה של 6 החושים מצאתי לכל החושים משהו מעניין מלבד החוש השישי וחוש הריח. את אחד הרעיונות לקחתי ממכם ואני אקח אותו למצפה הכוכבים בגבעתיים - חוש הראיה. חוש הטעם למשל - אני לוקחת אותו למסעדה שנקראת נא לגעת זו מסעדה של עיוורים וחרשים שאוכלים בה בחושך. צריך להיות מאד מעניין ומאתגר חושים... אשמח לעוד רעיונות!!! תודה רבה!

Ditz 93

New member
הצעות לערכת 6 חושים:

ראייה: אלבום תמונות עם תמונות שלכם או רק תמונה אחת שלכם מעוצבת, מראה מעוצבתץ טעם: ללכת למסעדה, תבשלי לו ארוחה מישוש: מסאז' שאת תעשי, שובר למסאז' בספא, שמיכה. שמיעה: כרטיסים להופעה, דיסק, רמקולים, ריח: בושם, סבונים בצורת לבבות, החוש השישי: חמסה, ספר תהילים, אבני מזל. מקווה שעזרתי ^-^

תודה:)

אני מיישמת חלק מהרעיונות שלך אבל הריח והחוש השישי לא כל כך מתאימים למה שאני מחפשת..:)

KarinDi

New member
עוד רעיונות לחושים

חוש הריח: אם הוא בעניין אז הכנת סבונים/נרות, מסאז' ריחני, שמנים למניהם, ספריי לשירותים, בושם/דיאודורנט, עץ ריח לאוטו, ספריי מונע ריח רע לנעליים (בעיקר יעיל למילואים...), בגדי ספורט מונעי זיעה, קטורת, הספר "הבושם" החוש השישי: ללכת איתו למגדת עתידות/קוראת בקפה/קוראת בקלפים/בכוכבים וכו', לטיפול הוליסטי כלשהו, לסדנת מודעות, לסרט "החוש השישי" או לסרט מדע בדיוני/פנטזיה כלשהו, להכין איתו כמוסת זמן (איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? לכתוב ולקבור/להחביא יחד עם חפצים שמסמלים את העכשיו בשבילו)..

רעיונות מעולים:)

לגבי חוש הריח נראה לי אני באמת אלך על האמבט שמנים עם נרות צפים . וחשבתי לקחת אותו לשיעור יוגה זוגי אני יודעת שהוא מאד רוצה ללמוד. - מה דעתך? מתאים?

טוב אני זקוקה לעזרה:(

כל כך התלהבתי מהרעיון של מצפה הכוכבים אבל לצערי זה מתנגש עם רעיון אחר של המסעדה " נא לגעת" - חוש הטעם. שניהם פועלים באותם ימים ובאותם שעות, פשוט מתסכל. ואין לי אפשרות להביא אותו לשם ביום אחר כי הוא פשוט לא יכול בגלל העבודה ומחוייבויות אחרות. יש לכם אולי רעיונות לחוש הראיה שיהיו טובים לא פחות? משהו בסגנון של מצפה הכוכבים? אשמח לתגובות מהירות... :(

My EmOtIoN

New member
מקומות לראיה?

ממ.. מוזיאון... סרט נחמד אולי אפילו בתלת מימד... אלבום תמונות... מקום עם נוף יפה.. משקפיים

ממ..

את מכירה מוזיאונים מעניינים בסביבות הרצליה? סרט לא מתאים כי אנחנו כמעט כל שבוע רואים לפחות 3 סרטים בקולנוע... או בדיוידי.

My EmOtIoN

New member
אממ

אני ממש לא בקיאה במוזיאונים... יש את דיאלוג בחשיכה בחולון שהוא לעיוורים. חוויה מדהימה אבל הבנתי שהמסעדה תהיה בעיוורון ככה שאולי זה בעיה. מצטערת, מוזיאונים זה לא התחום החזק שלי...

עוד רעיונות אולי?

חשבתי אולי על טיול בחיק הטבע.. אם אתם מכירים מקום ששוה ללכת אליו בסביבות הרצליה והסביבה..

maybesure

New member
לא בטוחה שעדין אקטואלי

אבל בעניין טעמים - גם חוויה וגם מצווה

אין ספק,

אולי מישהו אחר יפיק מזה תועלת.. אני כבר סגרתי על מסעדה אחרת אבל תודה על הרעיון והמחשבה

תודה רבה:)

נתת לי כמה רעיונות , גם התייעצתי בפורום טיולים שנתן המון מידע. אז תודה רבה על ההענות , אין ספק שזהו פורום מעשיר ואני בהחלט אחזור לספר איך היה!

למעלה