היי לכולם,

היי לכולם,

עלה לי רעיון, חבר שלי מת על כובעים, אני רוצה להכין לו כובע בעיצוב אישי. חשבתי לקחת כובע שחור, לקנות אבנים [חשבתי על צבע אדום ושקוף] ופשוט לעצב את הכובע ולהדביק עליו אבנים שיראה יוקרתי ומיוחד. הכל סבבה אבל... אין לי רעיון לעיצוב הכובע, אין לי רעיון כיצד לקשט את הכובע [חוץ מזה שאמרתי שעל הכובע בצד שלו למטה ארשום באבנים קטנות באדום את שמו באנגלית באותיות מחוברות] אשמח מאד לרעיונות לעיצוב הכובע, איך ובאיזה צורה לשים את האבנים שיראה ברמה. תודה רבה.

אהלן מתולתלת

כובעים זה לגמרי לא התחום שלי BUT כמה נקודות למחשבה ברמה העיצובית... הכובע הוא קוסטומייז אז נסי לחשוב על מה את רוצה להעביר בכוכבע הזה. מן הסתם משהו שחבר שלך מתחבר אליו (עיסוק שמייחד אותו, משהו שמתקשר לסטייל שלו, דמות שהוא אוהב, חיה או סתם פורטרט של מאיה בוסקילה) או משהו שיכול להיות משהו "שלכם" ( ציטוט, בדיחה פרטית או שיר אהוב). חוץ מזה נסי לעשות סיבוב בחנויות אומנות של עשה זאת בעצמך ואולי תמצאי חומרים מעניינים לעבוד איתם או הדפסים שיתנו לך השראה כי אבנים יכול להראות קצת PIMP... אפשר לעשות גם סוג של תפירה על כובע יש הרבה טכניקות נסי להיעזר בפורום תפירה אומנותית. גוד לאק and don't forget the pic!!

למעלה