היי לכולם!

Emine3m

New member
היי לכולם!

אני חדש פה בפורום ואני הולך לכתוב פה הרבה אז אני מקווה שנסתדר,בקשר לפרק היום שמו לי רק ביום ראשון מת"ב דיגיטל וזה הפרק הראשון בעצם שאני רואה מהעונה השלישית,כמובן שאני שרוף על הסדרה...אז רציתי בבקשה שתעדכנו אותי בקשר לכמה דברים שראיתי היום הכי אני רוצה לדעת,למה ספייק לעזאזל על כיסא גלגלים?!!!!!!!?!??! EMIN3M

star lili

New member
helooo

ברוך הבא! ובכן- זאת לא העונה השלישית, זאת עדיין השנייה , אז בעצם יש לך עוד דרך ארוכה... ספייק המסכנון יושב בכסא גלגלים כי נפל עליו אוגב בכנסייה אני יודעת שזה נשמע דבילי, אבל זה היה נורא דרמטי כשזה קרה

beta18

New member
ספייק על כסא גלגלים בגלל

שכשהוא עשה את הטקס להחזיר לדרוסילה את הכוח שלה, באפי מגיעה והורסת לו את התוכניות... וכשהוא מנסה לברוח היא זורקת עליו מן קנקן ואז הוא נתקע בקיר עם הלא דברים אני חושבת שהיה שם אורגן מוזר ענקי... ואז הכל נפל עליו... ואז הוא נעשה נכה-לא להרבה זמן אבל

Lizz

New member
ספייק על כסא גלגלים

בגלל פאקים בהמשכיות, בגלל שאפשר לירות באנג´ל אבל הוא ממשיך לרוץ, אבל ספייק נעשה נכה למספר פרקים כשנופל עליו עוגב. הגיון? בבאפי? חסה וחליל.

star lili

New member
בטוח ש...

עוגב זה ב ע´? לא יודעת, זה עושה לי קונוטציות לעגבת.... תתעלמו, תתעלמו. לגמרי סטיתי

הייזל

New member
עוגב

זה מין פסנתר כנסייתי גדול מאד עם צלילים מאוד עמוקים. הבדל נוסף בין עוגב לפסנתר הוא שבפסנתר המקשים מכים על מיתרים ובעוגב הם פותחים וסוגרים צינורות אוויר. באך כתב כמה יצירות לעוגב. זה כלי מאד גותי עם צלילים מאד נמוכים, עמוקים שלי תמיד נשמעים עצובים.

tvfreak

New member
פה דווקא אין צורך להטיח האשמות

מה לעשות, אבל כדורי כסף לא משפיעים על ערפדים במיוחד, אבל עוגב (כן, זה עם ע) שנופל עליהם משפיע קצת יותר. מה שכן, ספייק איז פייקינג איט כבר ממזמן, ולא בעוד הרבה זמן (לא זוכר בדיוק באיזה פרק), הוא יקום מהכיסא הגלגלים שלא ויראה לצופים שהוא סתם שיחק אותה כל הזמן הזה...

למעלה