היי לכולם

היי לכולם

כבר הרבה זמן שאני קוראת כאן ולא נרה לי שהגבתי פה אי פעם.. אז החלטתי סופסוף לכתוב.. גם אני כמו רובכם (כולכם?) יצאתי בשאלה.. לפני כמעט 3 שנים החל התהליך, תהליך קשה מאוד ועדיין לא הושלם... לאט לאט מתקדמת בדרך הבטוחה (מקווה) זהו.. מוזמנים להגיב ולשאול.. יום טוב

היי

אס ככה קודם כל תודה על ההכנסת אורחים שלכם.. מקווה להפוך לדיירת קבע.. אז כך אני בת 19 וחצי ירושלמית.. כשהייתי בתחילת כיתה י"ב תמימה כזאת התחלתי לשאול שאלות ומהר ממאוד הבנתי שאסור לשאול אותם בקול.. אז שאלתי את עצמי ועם הזמן החלטתי שאני עושה את הצעד של לצאת לעולם החופשי והנורמלי כאמור צבא לא עשיתי כי את הפטור הביצפר דאג לעשות לי מהר מהר.. אני לא באה מבית חרדי אבל בית חרדי לאומי שזה משהו לא מוגדר אבל בסיגנון כאילו אבא הולך עם כיפה סרוגה שחורה אבל האחים כולל אותי בבתי ספר חרדים.. אחי אפילו בישיבה שחורה.. בעע כמו שאמרתי כבר התהליך הוא דיי איטי ובטוח אני עדיין הולכת עם חצאית גם בגלל האח שבישיבה וגם כי אני מכבדת את ההורים שלי שלמדו לקבל ולכבד אותי איפה שאני... למרות שעשו לי חיים מש קשים עד שעזבתי את הבית לזמן מה... כשאני חושבת על זה הביצפר שלי "הוליד" הרבה בנות חילוניות.. כנראה שיש קשר.. לילה טוב לכולם

למעלה