היי לכולם

animaster7

New member
היי לכולם

אני משתמש חדש כאן בפורום ואני די מתקדם בנושא היוגי הו אבל יש לי עוד הרבה לדעת... בכול מקרה... אני צריך עזרה בבניית דק טוב ואני די מתקשה בזה. בינתיים אני משחק עם החפיסה של יוגי (בערך...). יש איזשהו מדריך לבניית דק??

impale

New member
אין ממש מדריך

בכללי יש הרבה פרמטרים ולכן מדריך יהיה ארוך בצורה מפחידה.. יש הרי עשרות סליחה,מאות סוקי חבילות שאתה יכול לבנות ולבסס כל אחת בדרכים שונות ומשונות.... משנה גם סגנון משחק.. התקפי\הגנתי.. קונטרול \ OTK ודברים מהסוג הזה. תלוי גם יחס נצחון\רצון למשהו משעשע וכסף. הדק המוביל את המטה כרגע (וזה זמני.. שום דק לא נשאר "הכי חזק" לנצח.. כי המשחק עצמו משתנה) זהו דארק ארמד דראגון. הדק עצמו בהחלט חזק בצורה מפחידה אבל העלות שלו מרחיקה ממנו הרבהמ אוד שחקנים בארץ (אתה צריך בתור התחלה 3 עותקים של דארק ארמד דראגון.. כל עותק עולה כ250-280 דולר) עוד דק שתמיד עובד נחמד והרבה יותר קל וזלו לבנות(למרות שהוא מתקשה מאוד מול DAD ופרפקט סירקל) זהו דק מונרך אשר משתמש בהרבהות בעלי אפקטים מועילים אשר נותנים לך יתרון מספרי של קלפים ובכך .. בעזרת משחק איטי ומחושב מבטיחים לך את הנצחון.

magicannn

New member
זיגי צודק~~ברוך הבא~~~~~~!!!!!!!!!!!!!

אני משתמש בדק מונארכים בעצמי...כמו שהצענו למנהלת הפורום יסמין שלהפתעת כולם אין לה דק...תבוא לטורניר תכיר קלפים,תחזק את הדק ובשביל שאלות אנחנו כאן!!!

impale

New member
תשובה

אלו סגנונות דקים.. היום דל של "לזמן ולתקוף" זה לא מספיק טוב. רוב הדקים היום בונים על תוכנית מסויימת.... דקי קונטרול מנסים להשיג יתרון מספרי של קלפים על היריבל דוגמה: דסטלוס קלף מפלצת הקרבה שמעיף ליריב קלף מהיד. אם הקרבת אותו על משהו שלא גורם לך להפסד (מפלצת פליפ שכבר יצא לך לקבל את הפליפ אפקט שלה) דסטלוס יעיף ליריב קלף מהיד ויכניס אותך ליתרון של קלף. OTK זה דק של "נצחון בתור אחד" הרעיון הוא למשל לצבור מפלצות מורחקות מהמשחק ואז להחזיר את כולן יחד או למשל להציף את המגרש במספיק כוח כדי להוריד 8000 חיים בתור. רוב האנשים מחשיבים דקים של OTK חדקים "מלוכלכים"

litzuf

New member
הבנתי בערך אבל...

איפה אפשר להשי בפורום קלפים טובים... כאילו שמחליפים או מוכרים...?

animaster7

New member
ההודעה מעליי שלי...

פשוט שכחתי להחליף לשם שלי...

impale

New member
אפשרי

אבל החלפות בדואר זה ענייו... אתה יכול פשוט להגיע לטורניר ולהחליף שם. המגוון שם גם גדול יותר.

animaster7

New member
תגובה לimpale

יש בעיה קטנה... אין לי הרבה קלפים טובים ואני מחפש (אם אפשר) להחליף בפורום קלפים בדואר...

impale

New member
תגובה

זה אפשרי אבל זאת אותה בעיה כמו להחליף ביום הטורניר עצמו.. אם אין לך קלפים טובים להחלפה אנשים לא יתנו לך קלפים טובים עליהם יש הרבה קלפים יעילים מאוד שאפשר לקבל בחינם אם פונים לאנשים הנכונים כשמגיעים לטורניר גדול קלפי בסיס כמו מיסטיקל ספייס טיפון,הבי סורם,קרוסאאוט וכדומה... אבל בניגוד למצב של טורניר-אנשים לא ישלחו לך בחינם את הקלפים בדואר... הרעיון הוא שעצם השליחה עולה להם יותר ממה שהקלפים הספציפיים האלו שווים. _ באליפות הארץ הקרובה כמה מהאנשים בפורום מתכננים להגיע מוקדם יותר ככה יהיה לנו זמן להתארגן והכל..... אם אתה רוצה אתה מוזמן לבוא מוקדם גן ולבדוק את הדברים.

Witchcrafts

New member
ברוך הבא!

אני יסמין וגם לי אין דק. |קבוצת תמיכה| צפית באנימה? קראת את המנגה? ספר לנו קצת על עצמך (שם, גיל, מיקום בארץ וכאלה).

animaster7

New member
תגובה ליסמין

אהה כן ... שכחתי לספר לכם קצת על עצמי... אז שמי ליאב ואני בן 14 מהקריות (אני לא אומר מיקום מדויק אלא אם זה יהיה בשביל משהו מסויים... אתם יודעים...) אני אוהב אנימות וראיתי את כל הפרקים של האנימה.

למעלה