היי לכולם

TOkioHOTel2

New member
היי לכולם

חדשה בפורום ובתפוז בכלל =) קראתי פה הרבה, והלחטתיי להכנס בעצמי אז... קבלו אותי! דרך הגב, איך עושים פה סמילים?

שיטה מאוד מקורית לעשות סמיילים...

כשאת כותבת הודעה, את לוחצת על "סמיילים וסימנים לנושא/תוכן"...

TOkioHOTel2

New member
אההה

תודה, לא ראיתי את זה
וכן יש לי חבר. לא קרבי, אבל גר רחוק ממני והצבא תופס לו את כל היום, כך שאנחנו בערך באותה סירה?

TOkioHOTel2

New member
רציתי לשאול

מה חברות שלכן חושבות על כל הקטע הזה של חבר חייל? כי שלי לא ממש מרוצות מהעניין.. אומרות לי שהפרשי גיל מוגזמים וגם חייל זה ''עולם אחר''.. אני בכיתה י' והוא בן כמעט 20 ( כן אני יודת שזה נשמע מוגזם בהתחלה, אבל אנחנו באמת אוהיבם) וחוץ מהנושא של הגילאים, הן ממש לא מפרגנות בקטע שאנחנו נפגשים ואומרות שאנחנו עושים את זה על חשבונן תמיד.. זה לא נכון אבל מה לעשות שאני רואה אותו פעם במלא זמן וזה חשוב לי להיות איתו כמה שיותר חברה אחת שלי אפילו רבה איתי על זה מה אתם חושבות?

McBlack

New member
תנסי לשלב בין החבר והחברות

כי תכלס את לא רוצה שאם יקרה ותיפרדו אז לא תישארי עם כלום. ההפרש לא נראה לי מוזר, כשהייתי בי' התחלתי להיות עם גדולים ממני... אבל אפשר להבין אותן, בכל זאת. קיצר... תנסי למצוא פשרה. הלכתי להתקלח. (ברוכה הבאה, אני מאיה, 18.5... ושכחת לספר לנו על עצמך
)

Clueless Maiden

New member
מסכימה עם מאיה

חבר שלי גדול ממני בשנתיים. זה לא כזה הבדל גדול בגילנו. אני מכירה זוגות עם הבדלים גדולים יותר. וחייל זה בכלל לא עולם אחר. אמנם במשך היום שלו הוא עובר דברים שונים ממה שאת עוברת, אבל מדברים על זה. בסופו של דבר, אם יש תקשורת טובה, העולם שלו יהיה חלק גדול מהעולם שלך. אלה לא יהיו באמת שני עולמות שונים. אני חושבת שחברות שלך צריכות להיות מתחשבות יותר ולהבין אותך. תסבירי להן שאין מה לעשות, ושהוא לא חוזר הביתה הרבה.

TOkioHOTel2

New member
קצת על עצמי

אני רעות, בת 16 מחיפה =) את השם של החבר אני לא אגיד על מנת לשמור על פרטיותו... סםרו על עצמכם גם!

למעלה