ברוכה הבאה../images/Emo13.gif
הפורום אכן לא תוסס במיוחד,אבל אנחנו עושים את המאמצים לשקם אותו... פורום היפ הופ עוד יהיה אחד הפורומים היותר פעילים של תפוז
רקע
ההיפ הופ התחיל עוד מלפני מאות שנים באפריקה.המוזיקה הזו הגיעה לאמריקה בעקבות הילידים שעברו לאמריקה וחיו שם כעבדים.סגנונות שונים התפתחו משם.עם הזמן נוספו מילים וקצב והתפתחו להיפ הופ ורגאיי. בשנות השיבעים החלו מסיבות רחוב,בעיקר בניו יורק,שמשכו קהל רב.מסיבות הרחוב אופיינו בעיקר בשילוב אפקטים שנעשו עם סיבוב תקליטים קדימה ואחורה (סקרצ'ינג). התווספו מילים למוזיקה.משם המילים הפכו לחרוזים. הסגנון צבר תאוצה ופופולריות רבה. במסיבות הרחוב גם התפתח הברייקדאנס =קבוצות אנשים נכנסו למעגלים שיצרו אנשים נוספים ורקדו לצלילי המוזיקה. בשנות השמונים סגנון הדיבור התפתח לראפ.מייקל ג'קסון אימץ אלמנטים של ברייקדאנס לסגון הריקוד שלנו ובעצם תרם לפיתוח הזרם. משם ההיפ הופ המשיך להתפתח לסגנונות וזרמים שונים,וכמובן צבר תאוצה בכל העולם. אני ממליצה לך להכנס ליו טיוב ודומיו ולחפש קליפים,או סתם מידע.יש אתר מצויין על היפ הופ- http://hip-hop-dance.co.il/index.html אף פעם,אבל באמת שאף פעם,לא מאוחר להתחיל. במיוחד עם היפ הופ.זה לא מסגנונות הריקוד שצריך ללמוד עוד מהרחם. אפילו אמא שלי רוקדת לפעמים כשהיא חושבת שהיא לבד (והיא כמעט פי שניים מהגיל שלך

). אם בא לך סתם לרקוד בבית-את לא צריכה בעצם שום דבר.רק מוזיקה טובה,שאין לי בעיה להמליץ עליה. אם את רוצה קצת יותר מזה-תבררי איפה יש באזור המגורים שלך מקום שבו אפשר ללמוד היפ הופ למתחילים...יש מספיק,אני בטוחה.. בהצלחה, והכי חשוב-תהני!