היי לכולם!

Deosette

New member
היי לכולם!

אני מאמינה שכדי שהשנה החדשה תהיה טובה יותר זה תלוי בנו שכולנו נבקש לעצמנו את מה שאנחנו רוצים כדי שזה יקרה לא תאמינו כמה הצד שאנו בוחרים להסתכל עליו משפיע על כל צורת חשיבתנו יש את המשפט הנפוץ, להסתכל בחצי החוץ המלאה ולא הריקה. בנות, קורה שבאוטובוס מולכן יושבת בחורה מהממת שלבושה ממש יפה ואתן שונאות אותה? תסתכלו רק על שארית האוטובוס, קרוב לוודאי שאתן יפות מכל השאר! קורה שהזמנתם המבורגר בלי עגבנייה והטינג'ייר המחוצ'קן מביא לכם המבורגר בלי כלום אלא רק עם עגבנייה? תשליכו את העגבנייה ותתמקדו בטעמו הנפלא ונטול הרוטב של ההמבורגר. ככל שתחשבו יותר על מזלכם הרע תגררו את כל האירועים הקטנים והמטופשים ותחשבו "כמובן, זהו מזלי הרע" ותחמיצו לחלוטין את כל מה שטוב בחייכם, גרוע מכך, תחמיצו את ההזדמנות לראותכם. הכל הוא איך שמסתכלים על זה! אז למה שלא נסתכל פשוט רק על הצד הטוב יותר ולו לפחות כדי שנרגיש טוב יותר? החיים הם חרא וזה בדיוק למה עלינו ליהנות מזה! אם אהבת חייכם מתחתן עם מישהי אחרת, תסתכלו מסביב, יש לכם את החברים שלכם תמיד יהיו לצידכם. ואתם אתם מתחתנים ומאושרים, אל תשכחו אותם, הם ממש לידכם ומתישהו תצטרכו אותם. ולא, אינני מקדמת את הספר\סרט "הסוד" אבל יחד עם "שנה נפלאה לכולכם" אני רוצה להזמין אתכם לאירוע החשוב ביותר בחיי בשנים האחרונות: הקרנת הבכורה של "הרי את מחודשת לי" – 14 לינואר אולם פאסטליכט, הפקולטה לאומנויות אוניברסיטת תל אביב (דרך שער 8) – שעה 20:00 בערב Happy new year אנה שנידמן האתר: Myspace.com\shnaidman פרטים והזמנה לפייסבוקים: http://www.facebook.com/event.php?eid=6235509237

cherry 1

New member
מצטרפת לברכה ומאחלת לכן שנה נהדרת../images/Emo48.gif../images/Emo25.gif

יא בבושק'ה איזה מהר חולפת השנה אה? לא להאמין! מי יתן ושנת 2008 תהיה ה- שנה שלכן בכל התחומים ותביא לכן המון שמחהההההה! ולמי שיוצאת לבלות היום נישוקים ונשנושים נעימים
(אולי נתראה!) אין בכוונתי חלילה לחגוג את החג ומהותו, אבל תמיד נחמד שיש תירוץ להפגש עם החבר'ה לאיזה דרינק לא? ואם על הדרך בחצות צריך לצ'קמק את חוזי למה לא?
שנה נהדרת לכולכןןןןןן

BabyJane

New member
../images/Emo207.gif יש לכן תוכניות להערב?!

נדמה שאין מה לעשות. הלוואי שהייתי בניו יורק עכשיו

BabyJane

New member
לא אכפת, אפילו לשבת על ספסל בסנטרל פארק

(אם אני לא אקפא..) העיקר שזה ניו יורק

gingit6

New member
שנה אזרחית טובה ../images/Emo13.gif

ראינו הרבה טלוויזיה (מרתון "מטבחי הגיהנום עם גורדון רמזי, איזו ריאליטי מדהימה), קצת רום+קולה, נאצ'וס (וזה לא מה שהישראלים קוראים לו "נאצ'וס" -- עוד שיבוש-- נאצוס זה שילוב של חטיפי תירס כמו דוריתוס + סלסה + גבינה + שעועית מעורכה+ תוספות. לא רק חטיפי תירס. סורי, זה פשוט צורב לי בעיניים כמו סילבסטר לפחות
). שנה טובה....

Lola85

New member
גם אני מצטרפת לאחולי 2008

בננות ובן
בין אם אתם חוגגים או לא אני מאחלת לכם שנה מלאת הגשמה עצמית,צבעוניות,חיוכים והמון בריאות! וככל שתאמינו בזה כך גם יקרה! HAPPY NEW YEAR ב00:00

למעלה