היי לכולם!!!

היי לכולם!!!

היי, אני חדשה בפרום ויש לי בעיה, אני נמשכת על בנים אך יש לי לפעמים מיקירם שאני, די, איך אפשר להזביר...נמשכת גם לבנות... אינ לא יודעת איך לבדוק, ואת האמת אין לי שום בעיה עם להיות לסבית/ הומוסקסואלית, אני פשוט מפחדת מתגובות, וגם שאולי אני טועה... עזרה!! בבקשה!! פיצפיצון.

prozac1

New member
תגובה לך חמודה

אז ככה לפי מה שסיפרת את בטוח לא לסבית בגלל שאת נמשכת גם לבנות וגם לבנים--> דו מינית אני לא רוצה לקבוע עובדות אבל את יכולה לבדוק את זה רק אם תהיי עם מישהי ותראי אם טוב לך. עצם המשיכה יכולה להיות מהורמונים של גיל ההתבגרות וזהו. מפחדת מתגובות? כן כמו כולנו... סליחה כמוני בין היתר . אבל זה תלוי אני למשל גרה בעיר קטנה אז זה מבאס אם את גרה במרכז ולא אכפת לאנשים אז תעשי מה שטוב לך וכיף לך.
prozac

micky.s

New member
בעייה ותגובה מהחלומות!

בדיוק הבעייה שלי-בדיוק התגובה הטובה ביותר שקיבלתי (למרות שהיא לא מופנית אליי!) תודההה! (גם אני גר בעיר קטנה ונמשך לבנים ובנות!)

תראי

אין לזה שום קשר להורמונים.. יש לזה קשר למודעות העצמית שלך וההתפתחות המינית שלך ההורמונים שלך שולטים על מצבי רוח ומניעים אותך לעשות דברים מסויימים אבל לא קובעים את הנטיה שלך שוב את צריכה להיות קשובה לעצמך ולהכיר את עצמך דרך הגוף שלך ולא דרך גוף של אף אחד אחר מה שאומר שסקס והתנסויות מיניות עם בנות ובנים לא באות בחשבון.. זה רק יבלבל אותך ויביא אותך לטראומות מיותרות אשמח אם תגיבי..

אוי, ממש בילבלתם אותי פה...

או קי, בוא נראה- חלק אומרים להתנסות וחלק אומרים שזה הורמונים והשאר אומרים שלא לנסות... ממש בילבלתם אותי פה...
אז איך מגלים? אני ממש מתוסקלת!!!! הצילו!!!! תודה, פיצפיצון.

שעמומון

New member
תראי

אם תתנסי את תראי, ממה את נהנית, למה את נמשכת, אבל אל תעשי את זה סתם. תעשי את זה עם רגש ועם סיבה. כמו שהומלץ כאן בעבר, קודם כל, תסתכלי על תמונות עירום של בנים ושל בנות. תראי מה מושך אותך...וזה יעזור לך לחפש את עצמך. לגבי תגובות, פשוט אל תשימי על אנשים...

דרך התנסות מינית ניתן

לראות מה מענג אותך מבחינה של תנוחות אבל אי אפשר להבין ולהסיק מזה מה את, אם את לסבית, סטרייטית או דו מינית.. ובגלל זה זה מבלבל ולא מביא לשום מקום..

טוב, די הבנתי...

בעצם, כל מי שהוא נימשך לשני המינים הו דו לא? אז זה כל העינין פה, יכול להיות שזה גיל ההתבגרות, או שבאמת, אצתרך לחכות וליראות...

למעלה