היי לכולם

15meme

New member
היי לכולם

אני חדשה!!! האמת שקראתי בפורום מספר פעמים והתלבטתי אם להצטרף או לא והיום החלטתי זהו אני אצטרף. אני מניחה שהיה לי פחד לקרוא המון על תרופות וכו', למרות שראיתי שאתם לא מדברים על זה כל הזמן. בכל מקרה ייקח לי קצת זמן להסתגל לפורום כי זה חדש לי. אני אשמח להכיר אתכן (בכל זאת רוב בנות).

ל3

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אני אציג את עצמי- אני שירי בת 29 ועם "החבר" לופוס כבר 10 שנים ( אימלה איך הזמן טס). למדתי הוראה בהתמחות אנגלית וסיעוד. אני אוהבת מאוד מאוד מוסיקה, לכתוב שירים, בעלי חיים וטבע וכמובן לעשות שופינג ( זה תמיד מרים את המצב רוח). אשמח לשמוע פרטים קצת על עצמך- בת כמה מה עושה בחיים וכדומה. בכול אופן שמחה שהיצטרפת אלינו- מצאת פה ביית חם ואנשים מקסימים שירי

15meme

New member
תודה תודה

אני מרב בת 24 , 3 שנים עם לופוס, למרות שאין עדיין אבחנה סופית. אני סטודנטית לפסיכולוגיה וחינוך. נראה לי שמצבי יחסית טוב, כי לא אושפזתי אף פעם ובכל זאת הגוף אינו אותו הגוף. זו תקופה חלשה מבחינתי. אני חולה בלופים ועכשיו אני בלופ שלישי מתחילת החודש. זהו פחות או יותר. מקווה שגם אחרות יציגו עצמן...

שלום לך ברוכה הבאה ../images/Emo66.gif

אני פיית השוקו בת 32 מהצפון אימא לפייה קטנה ומדהימה מאובחנת רק לאחרונה סובלת מאז הלידה שנה וחצי בערך הפורום נהדר וכל-הכבוד שהצטרפת

15meme

New member
גם אני מהצפון

את היחידה מהצפון או שיש עוד? סתם מעניין

meme

גם אני למדתי פסיכולוגיה ועדין לומדת יש תמיד מה ללמוד במקצוע הזה גם אחרי תואר שני אני גם עוסקת בתחום

15meme

New member
את בתחום הקליני?

איך התקבלת לתואר שני? זה נורא קשה. עשית מתא"ם?

הייייייייי MEME

אני באה מהתחום של פסיכולוגיה חינוכית/ועשיתי תפקיד של ייעוץ חינוכי/פסיכולוגי 4 שנים עם נוער ועכשיו אתחיל עם ילדים נכון מאוד קשה להתקבל לתואר שני אבל אני היתי בוגרת תואר ראשן של העיברית והם תמיד מעדיפים את הבוגרים שלהם כקנדידטים לתואר שני מעבר לזה שעברתי שני ראיונות את המתא"ם בזמני לא היה צריך לעבור נכנסתי שנתיים לפני שחיבו את המתא"ם אבל התחרות על הציונים והממוצע הייתה מטורפת מאז שנכנס המת"אם מספיק גם מעל 85 כדי להתקבל לתואר שני בזמני המינימום היה 92.2 אני הגעתי עם ממוצע של 93.4 .ובכל מקרה פניתי לתפקדי שהוא לא קליני ויותר בכיוון של ייעוץ אבל תמיד ידעתי שאני רוצה להמשיך הלאה לתחום שיפתח לי אפשרויות נוספות ולא רק בבית-הספר ולכן הלכתי לכיוון של הפיסכותרפיה המשלב טיפול גם במבוגרים וגם בילדים ונוער כולל טיפול משפחתי וזוגי

מעיין120

New member
נעים מאד

אהלן, אני מעיין, עוד מעט בת 22 ועם הלופוס שנתיים וחצי בערך. בימים אלו אני סטודנטית והמחלה בכלל בכלל לא משפיעה, ואולי אפילו עוזרת (הקלות במבחנים וכאלה..) שתהיה המון בריאות!

15meme

New member
היי

איך את מקבלת הקלות במבחנים? יש לך ליקויי למידה בנוסף או לופוס?

מעיין120

New member
הקלות במבחנים

לא חשבתי על הרעיון הזה לבד, פשוט הרופאה אצלה הייתי מטופלת אמרה שיש לה הרבה סטודנטיות שמקבלות מהאוניברסיטה הקלות במבחנים, אז פשוט הבאתי לה למלא טופס על מגבלה רפואית שהוצאתי מאתר האונ'. היא כתבה שעלולים להיות כאבים בפרקים, ושאסור לי להיות נתונה תחת לחץ רב והם אישרו לי תוספת זמן במבחנים בלי בעיות בכלל. תוך שבועיים ניתנו לי ההקלות בלי אבחון או משהו כזה. אגב גם בפסיכומטרי הביאו לי מאותה סיבה הקלות ממש משמעותיות, אז אם בכל מקרה אנחנו חולות בזה, אולי כדאי לפחות להפיק תועלת מהמצב. לפני פרוץ המחלה לא היו לי הקלות במבחנים וגם לא חלמתי לבקש..

gaia20

New member
היי מרב, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני הדר, בת 25, עוד מעט נוגעת ב - 26
אני מאובחנת ב 100 אחוז כבר 15 שנה.... עם עליות ומורדות, בעיקר עליות. טפו טפו טפו...... גם אני סטודנטית, לומדת פסיכולוגיה בפתוחה שמחה שהצטרפת אלינו תשארי, נתקשקש
יום נפלא

15meme

New member
תודה

היי הדר, את חושבת להמשיך עם פסיכולוגיה לתואר שני? יום נעים גם לך

gaia20

New member
לא, התכנון שלי הוא

טיפול בעזרת בעלי חיים.
אני רק צריכה תואר ראשון בחינוך או חינוך מיוחד או...פסיכולוגיה

ברוכה הבאה..

אז.. אני לאל בת 16 + כבר שנה ב"חברה הטובה שלי".. אני הכי צעירה פה וממש כיף לי פה.יש פה בנות שהם ממש כמו אמהות שניות שלי((ואין על האמא הכי שלי)) ו.. זהו. תהני:)

למעלה