היי לכולם

היי לכולם

לילה טוב יש לי שאלה מישהו יודע בת כמה היום פרסילה פרסלי וליסה מארי פרסלי? ושאלה שניה מישהו יודע היכן נערכים מפגשי הפורום הייתי רוצה לבוא

../images/Emo13.gif כן בהחלט...פרסילה בת 63...וליסה בת 39 ..ב

בפברוא תהיה בת 40!.. שתיהן יפיפיות עולמיות...וכמובן שהגיל לא ניכר בכלל על שתיהן... פרסילה יפה יותר מתמיד...גדם אם עברה ניתוחים..אבל התשןבה המוחצת היא יפייפיה..וככה תישאר לנצח כניראה... וליסה...עדין צעירה ...יפה כמו המלך דומה לו...ועם המון נוכחות....יפייפיה ענקית!... הנכדה רלי...הבת של ליסה יפייפיה מאוד...אבל פחות נוכחות...עדינה ופשוטה מאוד.... אבל באמת שלא חסר לה כלום ... לא יודעת אם תעשה ניצוחים או קרייארה מוסיקאלית...היא בדרך לעצוב אופנה...ומודלייסטים שהיא עורכת.... ומתפרנסת...לבד... רק מכספיה היא...לא מוכנה לקחת כלום...לא מאמא לא מסבתא...ויותר מיזה לא מסבא...רוצה לבד!!!!!

לגבי מיפגשי הפורום..תישאל את ג'ני או...

תתעדכן כאן בפורום... אני לא יכולה לעזור בזה....מפאת מרחק...ארה"ב ישראל... מה שיכולתי עזרתי...

Jen74

New member
מפגשים - כפי שאפשר לראות מנסים לארגן מפגש

היו בעבר מפגשים בפונדק אלביס, בחוף הרצליה, בבת ים אצל אחד מחברי הפורום, במועדונים שונים. המפגש הקרוב עדיין לא נקבע לו תאריך אבל הרוב רוצים מרכז ויש כמה צפונים שרוצים שנגיע אליהם. צריך להחליט.

למעלה