היי לכולם

גברת ע

New member
היי לכולם

שאלה קצת שונה/מוזרה. האם הייתם יכולים לדמיין או 'לשמוע' גבר שר שיר של טורי? בגרסה שקטה/אקוסטית או במשהו יותר קיצבי? אם כן איזה שיר ואיך? שקט או קיצבי אשמח לשמוע מה דעכם בנושא

וואי,ממש לא נראה לי ..../images/Emo18.gif

כאילו , טורי כ"כ מתאימה את השירים שלה לקול שלה , כאילו,הכל מתמזג לחלק מהיצירה ,זה חלק שיא אפשר להפריד ממנה , אני חושבת שלשמוע בת אחרת מבצעת שיר שלה יצרום לי ,כי זה פשוט ,אע חלק בלתי נפרד מהיצירה בשבילי , כאילו שישנו מילים אפילו או משהו .. טורי ממש נותנת גוון מיוחד לשיר עם הקול שלה , עם איך שהיא משחקת איתו ,טון גבוה חלק וחד ופתאום טון נמוך וקצת צרוד , ופתאום זה נשמע כאילו היא ממלמלת משהו ,ועכשיו היא צורחת ועוברת ללחישת טורי
ו .. נו ,אי אפשר קיצר, כי זה באמת חלק בלתי נפרד מהשיר,וכל מה שהיא מעבירה עם הקול שלה , וכל הכעס,השמחה,כל התחושות שיוצאים מהקול שלה .. שומעים עד כמה זה אמיתי,כמו איזה מונולוג מולחן . לא,לא אני לא בנויה לשמוע מישהו אחר(אפילו בת ,שלא נדבר על בן,שזה משנה יותר מדי בקיצוניות המון דברים ... גם ממשמעות השירים) שר את השירים של טורי .כי,הם יותר מדי טורי,מבחינת הכל
ושוב פעם,יצאה לי הודעה ברורה לגמרי .............. אז,סיימתי

גברת ע

New member
i know that nothing

will comper to tori but i though it will be intresting to see what people have to say and what song (allthough it will never! be the same) can be play not nececerly as something happy by a guy nice answeres

כן,כתבתי כאן בתגובה לקאבר של מישהו -

"במחשבה שנייה , קאברים של בנים יכולים להיות באמת מעניינים אם הם ייקחו את זה לפן שונה משל טורי ,כמו זה אבל צריך מלא כישרון וזה
" אבל דוגרי צריכים להיות עם ראש פתוח ויצירתיות מופרזת,לדעתי , כדי שיצא שונה,ועדיין יפה

גברת ע

New member
what do u think about...

this next songs as cover by a guy: I dont like mondays hey jupiter taxi ride angles crucify btw someone wrote that maybe spark can be good cover, i dont know if i can 'see' it, i would like to get 'explanation' why do you think it can be nice cover?

תהרגי אותי אם אני אגיד לך שאני מכירה רק את

crucify מכל מה שכתבת ? פשוט,עדיין לא הגעתי לדיסקים האחרים
ושוב פעם ,זה ממש תלוי מי יעשה את הקאבר,ואיך הוא יעשה אותו , ולאיזה מקום הוא יקח אותו ,זה צריך להיות שונה ומיוחד בו זמנית , זה ממש תלוי בהמון דברים .. סתם נגיד ב-crucify הקטע של chains שטורי עושה ,שזה הכי נשי והכי טורי , כאילו,איך כבר הוא יוכל להביא אותה ככה בהפוכה ושזה יהיה ממש טוב ? צריך להיות ממש יצירתי ושהכל ישתלב ולא ישמע עשוי וחנוק כזה ולא אובר-מקורי
טוב,לא יודעת עם הבנת משהו,לאמשנה חח

behappy

New member
יש את הווינטר של דרים ת'יאטר

וזה לא רע, וטרנט מNIN שר איתה את מוחמד באיזה הופעה וזה היה יפה, אבל אין על טורינקה שתחיה.

boy for pele

New member
טרנט? זה לא היה ההוא מTool?

ושמעתי על קיומו של קאבר לWinter של R.E.M אבל לא הצלחתי לשים עליו יד בינתיים.

behappy

New member
יו נכון, בטח חלמתי על זה ושכתבתי את המציאות

או משו
אני בכלל לא חיה בעולם הזה, איף

I heard of a man who says word so beautifully

אמ. לא נראה לי שזה יהיה כל כך טוב. כלומר, זה יכול להיות מעניין. לעשות SLG הפוך שכזה ואני אשמח לשמוע עיבודים כאלה, אבל בעיקרון טורי היא כזו שנורא מדגישה את הנשיות שלה, גם בליריקס, ברעיונות וגם בווקאליות ובשביל לבצע שיר שלה ע"י גבר צריך לשנות לגמרי את הפרספקטיבה והמשמעות. אני לא יכולה לחשוב על גבר שר את Leather נגיד, פשוט כי זה לא יהיה אותנטי. ויש הרבה שירים כאלה. כי טורי פשוט מתעסקת בזה המון ומדגישה את זה המון כי זה חלק מהאג'נדה המוזיקלית והרעיונית שלה או מה שזה לא יהיה. אבל אני חושבת שזה באמת יכול להיות פרוייקט נחמד, לשמוע גברים שרים טורי ולראות איזה שינויים הם יעשו בשירים שלה בשביל להעביר את הרעיון מנקודת מבט אחרת. (אויל אוסיף לפה עוד דברים יותר מאוחר)

shiray

New member
באמת שקשה לי לחשוב על זה

כן שמעתי קאברים לטורי, וכן- זה לא גרם לי לחשוב לרגע שזה יותר אפשרי, כי הם כ"כ לא התקרבו (ואני אחת שבדר"כ לא מפתחת סנטימנטים מיוחדים לגרסה הראשונה שאני שומעת... כלומר, אני כן, אבל זה מאוד במודע אז אני יכולה להפריד). תאורטית, אין סיבה שלא יוכלו לעשות לה קאבר גברי לחלק מהשירים, כמו באמת ווינטר למשל (לא פלייבוי מאמי וכאלו, זה ברור), אבל כשאני מנסה לחשוב על זה, נראה לי כאילו זה יישמע כמו העמדת פנים אחת גדולה. כאילו הם עושים הצגה ופחות באמת שרים את השירים ממקום של חיבור מיוחד... הדרך היחידה אולי, זה אם יעשו כמו מה שטורי עשתה בSLG. אם הם ינסו ממש חזק למצוא את החיבור שלהם, ולהביא נקודת מבט שונה. אם הם ינסו להביא את נקודת המבט של טורי, ולאמץ אותה, זה לא ייגמר בטוב..

behappy

New member
נו מה, ../images/Emo6.gif עכשיו נזכרתי בהזוי הזה מיוטיוב

שמבצע שירים שלה מה יהיה הסוף על היום הזה בעבודה

וואי,הוא ממש מגניב../images/Emo45.gif

במחשבה שנייה , קאברים של בנים יכולים להיות באמת מעניינים אם הם ייקחו את זה לפן שונה משל טורי ,כמו זה
אבל צריך מלא כישרון וזה

shiray

New member
טוב, האמת שזה די מחזק את הדעה שלי...

דבר ראשון, הוא ממש ממש טוב (הבנאדם)! מוכשר והכל... אבל, מצטערת, קשה לי לשמוע גבר אומר never was a conflake girl בלי שזה יישמע לי יותר מדי "באמת?! אף פעם?!" בציניות שכזו... כלומר, אפשר לעשות לטורי קאברים טובים ומעניינים, אבל קשה לי לחשוב איך הם יוכלו להתקרב מבחינת הכנות והחיבור לליריקס, אלא אם באמת יהיה מישהו שיוכל לעשות איזה SLM (מן במקום גירל, כן?).

אמג הוא מזסעזע. יש לו מלא קאברים

אני במקום ההורים שלו הייתי מכניסה לקופסה ושולחת לקוריאה.

למעלה