היי לכולם אני חדשה כאן בת 25 גרושה 4 חדש הוא כבר התחתן יש לי 2 ילדים מקסימים איך היה החג????
ר רחלית2 New member 5/10/07 #1 היי לכולם אני חדשה כאן בת 25 גרושה 4 חדש הוא כבר התחתן יש לי 2 ילדים מקסימים איך היה החג????
T touti New member 5/10/07 #4 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif איך את מרגישה עם זה שהוא התחתן מעט זמן אחרי הגרושים?
מ מקסימית2 New member 5/10/07 #5 ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לך רחלית איך עבר החג? שאלה טובה, האמת היא שיחסית ברגוע. החלטתי להיות בבית אחרי כל הנסיעות של כל השבוע.
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לך רחלית איך עבר החג? שאלה טובה, האמת היא שיחסית ברגוע. החלטתי להיות בבית אחרי כל הנסיעות של כל השבוע.
ש שם שם שם חחח ניקוד New member 5/10/07 #7 בדיחה לכבודך הגיעה פעם תייר לכפר קניבלים . ראש הכפר קיבל את פניו. כל השאר חילקו את כל השאר חחח תני חיוך רחלית, יהיה טוב
בדיחה לכבודך הגיעה פעם תייר לכפר קניבלים . ראש הכפר קיבל את פניו. כל השאר חילקו את כל השאר חחח תני חיוך רחלית, יהיה טוב
כ כמו עלה New member 5/10/07 #9 מתוקה-ברוכה הבאה אלינו! באמת איך את מרגישה? פגועה וכואבת או קצת הקלה וריח של דרך חדשה? אנחנו כאן לשמוע ולייעץ, וגם סתם לספוג קיטור.... דרך צליחה!@
מתוקה-ברוכה הבאה אלינו! באמת איך את מרגישה? פגועה וכואבת או קצת הקלה וריח של דרך חדשה? אנחנו כאן לשמוע ולייעץ, וגם סתם לספוג קיטור.... דרך צליחה!@
א אמפדוקלס New member 5/10/07 #10 ברוכה הבאה בצל קורות הפורום טוב לראות מידי פעם פנים צעירות בפורום...סביב גילי תרוויחי.