היי לכולם

kibbel

New member
היי לכולם

אני די חדש כאן ..... אז מה אתם מאחלים לעצמכם? ולכל עם ישראל לשנה החדשה?

ש חף

New member
ברוך הבא!

תפוס מקום ותעשה חיים. אם בא לך תספר קצת על עצמך כדי שנכיר אותך. מה אני מאחלת לעצמי? ימים של אושר - זה מסכם הכל. ולכל עם ישראל? קצת שקט ושהשבויים והנעדרים יחזרו הביתה,כמה שיותר מהר.

מה יש לאחל..

מכיוון שהפורום עוסק בחיי הרווקות אז אנוכי מאחל שכל הרווקים/ות יינשאו בקרוב מאוד, זאת מכה קשה היום הבעיה הזאת גיל הנישואים גדל משנה לשנה, במשפחתי יש לא מעט רווקים, הכי מבוגר ברווקים הדוד שלי שמלאו לו 50 לפני כמה ימים גם אחי, ושאר בני דודיי מצד אימי, מצד אבי מזמן נשואים, זאת מכה קשה, הנה שיר שכתבתי על זה, ששמו "ואקום בחיים" ואקום בחיים עוברים השנים החיים נתקעים הרווקים סובלים מאוד ואקום בחיים החיים כל כך תקועים עד מתי נסבול את זה? עוברים השנים החיים משעממים לפעמיים מייאשים ואקום בחיים החיים כל כך תקועים עד מתי נסבול את זה כל הרווקים מקנאים בנשואים וחולמים על נישואים ואקום בחיים החיים כל כך תקועים עד מתי נסבול את זה הרבה שנים חולפות החיים מתבזבזים הנישואים זה רק חלום ואקום בחיים החיים כל כך תקועים עד מתי נסבול את זה? הפיתויים קשים עקב ואקום בחיים עד מתי נסבול את זה? כל הרווקים מקנאים בנשואים וחולמים על נישואים ואקום בחיים החיים כל כך תקועים עד מתי נסבול את זה הרבה שנים חולפות החיים מתבזבזים הנישואים זה רק חלום ואקום בחיים החיים כל כך תקועים עד מתי נסבול את זה? הפיתויים קשים עקב ואקום בחיים עד מתי נסבול את זה?

ש חף

New member
מכה קשה?

אני מאחלת לכל הרווקים לא להתחתן בקרוב קודם כל להיות בזוגיות מאושרת,יציבה וטובה אחר כך - תעשו מה שאתם מרגישים.

אמרת משפט מתוחכם!

זה נכון שצריכים שהאחד יכיר את השנייה וייפגשו, הכי חשוב שידברו וישוחחו ויחפשו מכנה משותף ובמידה ויש אותם תחביבים ולמעשה אפשר להסתדר אז בסדר, אך בתנאי שזה יהיה בשיקול של הדדיות ולא אהבה סתם כך שבסוף היא נכבת, אתם רואים מה קורה למפורסמים בעיקר ולעשירים במציאות לא רק ביפים והאמיצים, שני זוגות מוזיקלים התגרשו השנה, ואותם זוגות האהבה הייתה אצלם רצינית אך מה יצא מזה זה נגמר. את צודקת צריכים לחשוב לא פעמיים 500 פעם עם מי להתחתן האם כדאי או לא, לפני שיהיה מאוחר מידיי, את צודקת גם כי הדבר הכי כאוב זה הגירושין יותר מהרווקות, ובעיקר שילדים בתמונה, זה מאוד פוגע בהם נפשית שרואים שהוריהם נפרדו צריכים לחשוב הרבה, כי חבל להתחתן ולהצטער אחר כך, יש פרקים בהסטוריה האישית של כל אחד שזה הגיע לנקודת העל חזור שמכאן הזוגיות היא כבר מיצתה את עצמה, אותו זוג נשוי בשנה הראשונה מרגישים שהגיעו לפסגה, ובמשך הזמן זה מתקלקל המשפט שלך חשוב, זה בושה שיש גירושים.

maya1506

New member
היי

מה שאמרת נכון וגם לא נכון, לפעמים כשחושבים יותר מדי מפספסים, הבעיה היום זה לא שחשבו מעט לפני מתחתנים אלא הרבה זוגות שכבר נשואים שוכחים שגם אחרי חתונה צריכים להמשיך ולהשקיע.

ש חף

New member
לא הייתי

משתמשת בדוגמאות של מפורסמים,אתה מסתמך על ידיעות מהעיתון אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה היה שם.

broni100

New member
אהבה לרווקים , ופי כמה וכמה בעת התחייבות!

וחוץ מזה: "ראש השנה" שלנו הוא גם פרטי וגם כללי. כמו תינוק שמסרב לעזוב את רחם אמו, אנו סובלים מצירי הלידה הרוחניים, צירים שלוחצים אותנו להיוולד יחדיו למציאות חדשה. כשניוולד אל המציאות הזו נגלה יחדיו את האור. אז שלכולם יהיה קל ומהר עם החיפוש האישי שלנו - ושהוא ירגיש את המימצאים ביותר! שנה טובה ומפתיעה לכולם! אה.. ויש לי גם קישור לברכה - במיוחד עבור המחפשים:)

למעלה