היי לכולם

Just me2611

New member
היי לכולם

אני די חדשה פה...הייתי פה לפני בערך 3 שנים ועכשיו חזרתי... אני לא ממש יודעת איך להתחיל אבל אני אנסה...אני כרגע בת 20...לפני בערך חצי שנה, קצת יותר, אני והאקס נפרדנו אחרי שהיינו יחד כמעט שנתיים... כל התקופה הזו אמנם יצאתי עם גברים אבל אף אחד לא עניין אותי באמת.. הכרתי לאחרונה בחור מקסים, בהתחלה היה נראה שהוא ממש בעניין שלי, הכרנו בנסיבות מוזרות, הייתי צריכה עזרה במשהו והוא להפתעתי הציע לעזור ואפילו בא אליי הביתה באותו היום שהכרנו! התחלנו לדבר ולהתכתב במסנגר ובאמת חשבתי שהוא בעניין! עד שפתאום אחרי איזה שבועיים שאנחנו מדברים כל יום, פתאום הוא הנחית את זה עליי ואמר שהוא היום כנראה יוצא עם חברה שלו! לא ברור מה זה היה!!! עכשיו הבעיה היא שמאז שנפרדתי מהאקס, לא הרגשתי ככה כלפי אף בחור!!!! הוא כל הזמן מדבר איתי ואומר שהוא וחברה שלו לא מפסיקים לריב ושנמאס לו ממנה והוא לא יודע מה הוא עושה איתה..הם יחד בערך שנה... אני לא יודעת אם כדאי לי להישאר בתמונה ולראות מה קורה או פשוט לוותר וללכת! אני לא רוצה להיות מהבחורות הביצ'יות האלו שמנסות להפריד בין 2 אנשים, אני באמת לא כזאתי אבל שוב, הוא מעביר לי מסרים שאומרים שהוא ממש בעניין שלי! בקיצור אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות... מה אתם אומרים???

גם במקרה שלך, נראה לי שכבר ענית על

השאלה שלך בעצמך. "אני לא רוצה להיות מהבחורות הביצ'יות האלו שמנסות להפריד בין 2 אנשים, אני באמת לא כזאת". מעבר לזה, האם את באמת רוצה לפתוח בקשר שזו צורת ההתנהגות שלו? להשלות מישהי ולא לספר שיש לו חברה? לספר למישהי חיצונית על הבעיות בזוגיות ולהשאיר אותה על אש קטנה בעוד הוא לא מסיים את הקשר? זו באמת התנהגות שהיית רוצה שתהיה כלפייך?

שלום

אם את מחבבת אותו, השתדלי לשמור אתו ידידות טובה ולהשקיע בה במעשים טובים כדי לחזקה. אולי בעתיד יעזוב את חברתו, ותהפכו את הידידות לחברות.

Just me2611

New member
אני ממש לא רוצה להיות עדיפות שנייה של אף אחד

אבל הוא פשוט הבחור הראשון שאני ממש מסוגלת להימשך אליו מאז שנפרדתי מהחבר... ונכון אני יודעת שזה לחלוטין לא בסדר מה שהוא עשה...לפי מה שהבנתי ממנו הם כבר נפרדו כמה פעמים אז יכול להיות כשהכרנו הם היו פרודים או משהו...לא יודעת, אולי אני סתם מנסה למצוא תירוצים... וחשבתי על כל העניין של להיות פשוט ידידה שלו ולראות לאן עניינים זורמים אבל אני ממש מפחדת להתאהב בו כי בסה"כ הוא בחור מקסים ובוגר לשם שינוי! בקיצור אני ממש משתגעת!

Just me2611

New member
אולי את בעצם צודקת...

לא חשבתי על זה ככה... אמנם מצד אחד זה יכול להתפרש כחוסר בגרות ומצד שני זה יכול להתפרש אחרת... לא פעם פגשתי אנשים שלא ידעו איך להיפרד מבן הזוג...גם אני בעצמי לא ידעתי איך...והוא הרי בעצמו אמר לי שהוא לא יודע מה הוא עושה איתה ושנמאס לו... והוא דווקא נראה בחור שיודע מה הוא רוצה מעצמו... אוף אני כ"כ התלהבתי ממנו וממש מבאס אותי שהוא תפוס!!! אני כבר מעל חצי שנה לא הרגשתי ככה כלפי בחור ועד שזה קרה הוא תפוס...כנראה צריך לעבור הלאה.. ו..טנקס על העזרה!

ושוב...בוגר או לא...

יש לך הזדמנות שהיא לא כ"כ שכיחה לראות איך הוא מתנהג במצב של חילוקי דיעות ובעיות בקשר. האם זה מה שהיית רוצה שיהיה גם בקשר בו את הצד השני?

Just me2611

New member
צודקת לחלוטין...

הייתי צריכה לראות את זה בהתחלה...אבל כנראה שקצת התעלמתי כי ממש נדלקתי עליו.. עוברים הלאה=) טנקס !

lulaki lola

New member
../images/Emo99.gif אל תשתגעי חביבתי!

הי מותק! אני חושבת שלחכות לו שיחליט זו אינה אפשרות מוצלחת. סתם להיות בהולד, זה לא טוב לנשמה שלך, וחבל שסתם תתחבטי. אם את לא מסוגלת להעביר את הקשר לפסים ידידותיים, עדיף שתחתכי. מה גם שאם הם יפרדו ותהיו ביחד, תהיי חברת ה"ריבאונד " שלו, הוא יתגבר בעזרתך על הקשר הקודם וימשיך לו הלאה שמח וטוב לבב. חבל על הלב שלך, זהו מתכון בטוח לצרות. לולה

חבל לוותר!

אני חושבת שהרבה אנשים מוותרים מהר מדי וחבל, וזה נוגע להרבה תגובות בפורום, אנשים מספרים על בעיות שניתן לפתור לפעמים והתגובות הן לרב בסגנון "זרקי אותו", למה? למה לא לשאול ולדבר? אולי just me צודקת כשניחשה שבאותה התקופה הם היו בהפסקה ולכן לא הזכיר את עניין החברה שלו? אולי היא מאוד מוצאת חן בעיניו והוא רוצה לקבל ממנה איזה רמז לכך שהיא מעוניינת כי הוא מפחד להיות לבד? זה טבעי להרגיש ככה. גם אני בעבר לפעמים הייתי מקבלת דחיפה להפרד ממישהו רק כשהרגשתי שיש אופצייה אחרת, זה נותן בטחון מסוים וזה לא בהכרח מעיד על חולשה. אני חושבת שאת בהחלט יכולה לשאול אותו- אם רע לך כל כך למה אתם עוד ביחד? אפשר ללמוד הרבה מהתשובה שלו, אם הוא אומר - כי אני אוהב אותה, אז עזבי. אם הוא אומר- כי אני פוחד להיות לבד- זה חתיכת רמז. אולי תספרי לו גם את על דייטים שלך שיבין שלא תחכי לו לנצח, או אולי לפחות תצייני שאת רוצה קשר רציני.

Just me2611

New member
כל הסיפור הזה ממש מתסכל!

בנוגע לריבאונד לפי דעתי זה מאוד תלוי...האקס שלי טרח למצוא לו חברה בערך שבועיים אחרי שנפרדנו וגם אני חשבתי לתומי שהיא תהיי חברת ריבואנד אבל הסתבר שלא... וכבר שאלתי אותו למה הוא איתה אם הם כל הזמן רבים אז הוא אמר שהוא לא יודע מה הוא עושה איתה! פעם אחת גם דיברנו וזה הגיע למצב שהוא לא מפסיק לפלרטט והיה לי ממש לא נעים במצב הזה כי אחרי הכל יש לו חברה אז הוא פשוט אמר אז מה? זו בין כה וכה חברות של מריבות.. לגמרי לא ברור לי מה עובר לו בראש! וגברים חושבים שאנחנו מתוסבכות...

lulaki lola

New member
לפי דעתי

ורק דעתי- אני חיה לפי- שורה תחתונה. אני לא עושה ספקולציות ומשתדלת לא לנתח ולדמיין מה יהיה אם. אם אני מתלבטת אני נוקטת בגישה הישירה ושואלת. לפי התשובה שניתנת אני עושה החלטות. אבל, לרוב אני נוהגת לפי מצב העניינים שבשטח, ובשורה התחתונה היא מה שבעצם קורה. כך אני נשארת ממוקדת וכל אחד עם הבלבלות שלי לא יבלבל אותי יותר. קודם כל שיצא מהקשר שלו איתה, ירגע ואז יחליט אם הוא בונה איתך משהו. ממי'לה, את לא צריכה לעבור את זה ביחד איתו. נכון שחוקי הריבאונד לא חלים על כולם באותו אופן, אבל עדיף שהוא יהיה עם עצמו קצת. אני יכולה להעיד לך מנסיון אישי, שברגע שהקשרים שלי היו רעועים (בעברי הרחוק), פלירטטתי ללא בושה, רק כדי להרגיש שוב מחוזרת. אז אולי גם אצלו זה המצב. רק תדאגי לשמור על עצמך. לולה

Just me2611

New member
אני נוטה להסכים איתך

ברוב הדברים שכתבת...כנראה שאני אנסה לתפוס קצת מרחק, ונראה מה יהיה איתי וגם איתו...אולי אתפס על מישהו אחר ;)

כשלי היה חבר והיו בעיות

והיינו באון אנד אוף רציני בחודשים האחרונים .. אז כשחזרתי אליו אחרי פרידות חוזרות ונשנות של כמה ימים הרגשתי שכל העסק נמאס עליי אבל עדיין היינו חברים לא ? באוניברסיטה ראיתי בנים חמודים ונחמדים ויכול להיות שכן נדלקתי על אחרים ורציתי להכיר מישהו כדיי להתגבר על החבר , לאזור אומץ לצאת מזה אבל עם זאת, לא עשיתי זאת , לא היה לי את האומץ אז גם אם הוא אומר לך "יש בעיות" ועדיין עם החברה ובו זמנית מפלרטט איתך , אז אל תבני זה דבר ראשון ..! דבר שני : גלגל מסתובב , אני לא נביאה , אבל בד"כ החיים מתגלגלים באופן הזה דבר שלישי : את ברירת מחדל של מישהו ? יאללה הייתם בקשר רק שבועיים, זה לא שהוא היה שם כל-כולו בשבילך , אז אני מתארת לעצמי שלא התאהבת בו עדיין הגבר, אם מקסים או לא מקסים, צריך להבין שזה לא עסק אבל אני כותבת לך עכשיו , לא לו לא יודעת מה איתך , אבל אני לא הייתי נכנסת לזה ולו רק בגלל הבטחון העצמי שיש לי והידיעה שמגיע לי הרבה יותר מגבר שקרן+תפוס+בעיות+חברה+לא סגור על עצמו

Just me2611

New member
כבר כתבתי לפני

שאני לא מעוניינת להיות ברירת מחדל של אף אחד, וסתם לידע כללי, למרות שהוא עם החברה שלו הוא עדיין ממשיך בכל העסק איתי, זה נמשך כבר יותר מחודשיים, אבל וזה אבל גדול! אני לא זורמת איתו בשום דרך כי אחרי הכל יש לי את הערכים שלי ואני בהחלט לא רוצה להיות זאת שהפרידה בין שני אנשים... נראה לי שכל העניין הזה יימשך אצלי עד שאכיר בחור אחר...בינתיים הוא מעין פנטזיה בשבילי... =) ואגב, אהבתי את התגובה שלך במיוחד את המשפט האחרון ;)

omer73

New member
תראי,

זה בהחלט מבאס ומאכזב שאחרי שבועיים שהלך ביניכם יפה והתחלת להרגיש, ובטח לחשוב על קשר איתו הוא מנחית הסיפור הזה. לדעתי במצב כזה שיש לו חברה, אני מציע שאולי תקחי צעד אחורה, תני לו להבין לבד מה הוא רוצה ומה טוב לו, שזה יבוא ממנו, שתהיה לו התובנה למה הוא עוזב אותה ואם הוא מעוניין בך. ככה שעזבי, אל תתעסקי בלכלוך, תני לו לבד לחשוב מה טוב לו ומה הוא רוצה, וכשהוא יחליט סופית שייפנה אלייך, כי ככה זה לא הולך- מצד אחד לזרוק לך רמזים שהוא בעניין שלך ועדיין להמשיך בקשר הנוכחי, זה לא הולך ביחד...

למעלה