היי לכולם!

Piper H

New member
היי לכולם!

אני כבר הרבה זמן קוראת את ההודעות שפורום ורק עכשיו החלטתי גם אני לכתוב... אני ממש אוהבת את מכושפות! לדעתי זאת הסידרה הכי טובה שיש!!! אני ממש מקווה שיהיה עוד הרבה עונות! יש לי שאלה- למישהו מכאן יש קלטות של העונה השנייה? כי אין לי ואני ממש רוצה, כי אין לי YES! וזה ממש עינוי שיש פרקים שלא ראיתי...

PopPy

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

ברוכה הבאה! אפרופו עונה שניה, היום היו לי אורחים (טוב לא בדיוק, רק סבא וסבתא שלי עם דודה שלי, בעלה והבנות שלה) ולמרות זאת לא רציתי לוותר על מכושפות, אז החלטתי לקפוץ לשלושתרבע שעה לבית של סבא וסבתא שלי (אלה שהיו אצלי בבית) שיש להם יס כדי לראות את זה. הגעתי בחמש וחצי, חשבתי שיש לי זמן, הספקתי למזוג מים ואפילו לקחת במבה, וכשפתחתי את הטלוויזיה בעשרים וחמישה לשש ראיתי שזה התחיל בחמש!
אז ראיתי בדיוק את החמש דקות האחרונות והמאוד לא מעניינות בייחוד בגלל שלא ידעתי כלום על הפרק של היום...
איך התרגזתי! למה בערוצים אין את הלוח ערוצים של ערוץ שלוש גם של יס כדי להודיע על דברים כאלה?!
אז סתם הלכתי עד לשם, ורבע שעה אחרי שיצאתי מהבית כבר הגעתי חזרה...
(וכן, כתבתי את ההודעת וולקאם הזו רק בשביל לספר לך על זה כי לא רציתי סתם לפתוח הודעה חדשה
)

PopPy

New member
לך = לכם [עוד 148 מגה ל4x11!../images/Emo3.gif]../images/Emo85.gif

Woogyman

New member
תגיד לי מה היה בחמש דקות שראית

ואני אשלים לך את הפערים.

PopPy

New member
יהיה הרבה מה להשלים../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

ראיתי רק מהקטע שבו הבנות קיבלו את הכוחות שלהן חזרה, ואז הן דיברו עם פייפר ושאלו אותה אם היא עדיין לא רוצה את הכוחות שלה (ארמ, זו רק אני או שמיצו את הרעיון? חלאס, הבנו, גם בפרק הזה, גם בעוד פרקים, גם ב4x07- ובכל פעם זה הכניס אותה לצרות!), ובסיום פייפר נפרדה מדן... הייתי קוראת את התסריט, אבל מכיוון שהאתר של התסריטים נעלם באופן חשוד...
ד"א סם, משהו שכדאי שתיקח לתשומת הלב- כשאני הורדתי סקינים לווינאמפ מהאתר וקיבלתי קובץ זיפ עם התמונות שמרכיבות את הסקין חשבתי שמשהו לא עובד, רק היום כשיצרתי בעצמי (אוי אני גאה בעצמי.. NOT
) סקין של ג´וליאן
(כנראה עם אותה תוכנה שלך, כי יצאו לי בדיוק אותם הקבצים.. quikSkin..), קלטתי שאחרי שאני שומרת אותו אני לא מקבלת קובץ WCZ וצריך להיכנס לווינאמפ ולבחור את הסקין שלי בoptions... כדאי שתודיע על זה, למרות שאני קצת איטית (
) אני די מבינה בדברים האלה וגם אני הסתבכתי... אגב, אם אתה מעוניין הכנתי סקין של ג´וליאן
אני אציף אותך בחומר עליו לאט לאט, בשקט בשקט, בלי שתרגיש, אני אהפוך את האתר לאתר המעריצים של ג´וליאן
מואהאהאהאהאה

Hogo Oneil

New member
זה את עשית ???? |../images/Emo12.gif

עם הורדת את זה מאיפה גמני רוצה כאלה |
|

PopPy

New member
לא מגלה ולא מגלה../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

אתה לפעמים ממש איטי, אתה יודע? כתבתי את השם של התוכנה בתוך ההודעה, ועוד תקנתי אותו בהודעה אח"כ...

Woogyman

New member
אני אשמח :)

כל חומר, על כל שחקן, מתקבל בברכה. את מוזמנת לשלוח לי אותו באיסיקיו אחר כך. ולקחתי לתשומת ליבי, אני אוסיף הערה כזאת בעמוד ההוא. בכל אופן, בפרק הזה חברה של סבתא של האחיות, גם מכשפה (לא מכשפה עם כוחות, סתם אחת שמתעסקת במאגיה) מזמנת בעזרת שתי חברות נוספות שלה את השד קרייטו, שד היהירות שיכול לתת נעורים. הסבתא והשלוש חברות שלה, זקנות וחולות והשד הזה הוא האופציה היחידה בשבילהן. בימי הביניים מכשפות הצליחו לפשוט את העור של השד הזה והרוח שלו כלואה בין המימדים. הוא עושה עיסקה עם גייל והחברות שלה - הן ישיגו לו גוף וכוחות, והוא יתן להן נעורים. לפני הרבה שנים, הסבתא של האחיות הייתה מקיימת מפגשי מכשפות בבית שלהן, וגם גייל הייתה שותפה, ולכן היא יודעת שהאחיות הן המכושפות ומחליטה לקחת את הכוחות שלהן בשביל קרייטו. בינתיים, שתי החברות הנוספות שלה מפשיטות גופות מהעור שלהן ברחבי העיר ותופרות ממנו גוף לקרייטו. פייפר החליטה להיפרד מדן, אבל אין לה זמן לעשות את זה בגלל שמלחמות בשדים צצות כל הזמן. היא שוב מתחילה לקטר על זה שהיא מכשפה. גייל מגיעה לבית שלהן ומספרת לאחיות שיש שד בשם קרייטו שמפשיט גופות ברחבי העיר מעורן כדי ליצור לעצמו גוף. הן עולות לספר ומחפשות. פייפר חוזרת מהמועדון במיוחד בשביל זה, באמצע שיחה עם דן כשהיא שוב לא מספיקה להיפרד ממנו. כפיבי ופרו יורדות לדבר איתה, גייל נשארת לבד עם הספר ומוציאה דף עם שיקוי ולחש - השיקוי להפרדת מכשפה מהכוחות שלה, והלחש לקריאה לכוחות של מכשפה (האחיות משתמשות אחר כך המון בלחש הזה). היא תולשת את הדף וקובעת עם האחיות שהן יגיעו לסנטה רוזה (האיזור בו היא גרה) בבוקר למחרת. במשך כל הפרק מדברים גם על זה שפיבי לא רואה טוב וצריכה משקפיים, אבל לא מודה בזה. גייל והחברות שלה שוב מזמנות את קרייטו והוא מתיישב בגוף שהן הכינו לו. הוא לא מסכים לתת להן נעורים עד שיקבל את הכוחות שהבטיחו לו. ביום למחרת, האחיות מגיעות באיחור של שעתיים (פיבי לא הצליחה לראות פניה חשובה במפה) ובינתיים גייל והחברות שלה מכינות את השיקוי להפרדת כוחות ממכשפה. האחיות מגיעות והן נותנות להן מלא מהשיקוי מעורבב בתוך תה קר. הן שותות ואז גייל שולחת אותן למקום שבו כביכול התגלו הגופות. כשהן הולכות, הזקנות מתחילות לקרוא לכוחות. האחיות מגיעות למקום, ולא נראה שמשהו חשוד קרה שם. הן מבינות שיש משהו שגייל לא מספרת להן. הן פתאום לא מרגישות טוב והכוחות שלהן עוזבים אותן (אנחנו רואים את זה בצורה של ניצוצות כאלה, אבל הן לא שמות לב). הכוחות מגיעים לקרייטו. הוא משתמש בכוח נוסף שכבר היה לו, לקחת את הנעורים ולגרום לגוף להירקב, והורג את שתי החברות של גייל. לגייל הוא נותן נעורים ואומר לה שתקח אותו לעוד אנשים שרוצים נעורים. כל אחד שהוא נותן לו נעורים - הוא מקבל שליטה על הנשמה שלו. האחיות מגיעות לבית הריק ומוצאות את השאריות מהחברות של גייל. הן מבינות שהן אלה שזימנו את קרייטו. עכבר עובר שם ופייפר לא מצליחה להקפיא אותו. גם פרו מנסה את הכוחות שלה והם לא עובדים. הן יוצאות לחפש את גייל וקרייטו. הן מוצאות אותם, אחרי שקרייטו הפך את אחד האנשים לצעיר (האנימציה מצורפת). קרייטו נוגע בגייל ומקבל חיזיון של האחיות מנצחות אותו. הוא נלחם בהן בעזרת הכוחות שלהן כשהוא מעיף עליהן דברים ובסופו של דבר מעיף גם אותן. הן מבינות שהוא לא יודע שמכשפות טובות לא קופאות ומתקדמות לעברו. הוא מנסה להקפיא אותן והן עוצרות כאילו הן קפאו. פתאום פיבי מרביצה לו והן בורחות. גייל, מצד שני, לא מצליחה לברוח והוא הורג אותה. בבית של גייל, האחיות מוצאות את שאריות השיקוי שלקח מהן את הכוחות ומחליטות להשתמש בו על קרייטו. קרייטו יודע איפה הן בגלל החיזיון ומגיע לבית. הן גורמות לו לרצות להיות בשני מקומות באותו זמן וכוח ההקרנה האסטרלית של פרו עובד (הכוח היה באותו זמן ממש בהתחלה, הוא פעל כשפרו רצתה להיות בשתי מקומות). קרייטו האסרלי רודף אחרי פיבי בזמן שפייפר ופרו דוחפות לקרייטו האמיתי (שמעולף) את השיקוי לפה. הכוחות חוזרים אליהן והן אומרות את הלחש שהורג אותו, הוא מת. משם כבר ראית - פייפר מחליטה להישאר מכשפה בכל זאת, אחרי שהיא כמעט החליטה לתת לקרייטו לשמור את הכוח שלה. היא נפרדת מדן סוף סוף ופיבי שמה משקפיים. נ.ב - האנימציה מקורית ובלעדית לאתר שלי, אז בעלי אתרים אחרים שגונבים אותה, חבל עליהם.

Woogyman

New member
האנימציה אגב מתוכנתת ללופ אחד

אז אם אתם רוצים לראות אותה שוב, פשוט תסגרו את ההודעה ותכנסו שוב והיא תפעל שוב לפעם אחת.

PopPy

New member
וואו תודה רבה סם!../images/Emo85.gif

קודם כל, עשית טעות רצינית כשאמרת שתשמח לקבל חומר על ג´וליאן
ביג מיסטייק.. ביג ביג מיסטייק... אני אכין עוד כמה סקינים ואשלח לך בקובץ זיפ את כל התמונות
אופל, כדאי שתתכונני נפשית לזה
בקשר לפרק- תודה, תודה, ושוב תודה!!!!!!! אני התחלתי לראות בדיוק כשהן חיסלו אותו והיה אפקט מאוד מאוד מאוד לא אמין שלו "מתוונווקש"
(עיברות של וונקוויש?
) ותודה על האנימציה! זה ממש עזר להבין על מה אתה מדבר... חשבתי בהתחלה שזה לא עובד
האמת, אחרי התיאורים שלך על ה"שאריות של החברות של גייל" אני חושבת שמזל שלא ראיתי את הפרק
ד"א, בתקציר ביס היה כתוב משהו על דודה גייל, לא חברה (לא ממש התעמקתי בזה, הייתי עסוקה בלהיות עצבנית על זה שהלכתי עד לסבתא שלי בשביל לראות את החמש דקות האחרונות
)

Hogo Oneil

New member
על איזה פרק אתה מדבר ???????

איזה עונה ואיזה פרק ?????. אני לא מוצא איפה רשום מה הפרק ומה העונה

Hogo Oneil

New member
אבל הוא אומר שם משהו על הכוחות ה

חדשים של פרו האוסטרלית איזה פרק היה היום דרך אגב תודה :)

p3

New member
פרו האוסטרלית?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Woogyman

New member
הן כינו אותה "דודה גייל"

כי היא תמיד הייתה כמו דודה בשבילהן, או סבתא שניה. אבל טכנית, היא לא קרובה שלהם.

PopPy

New member
אוסטרלים רולז (ג´וליאן../images/Emo99.gif)../images/Emo6.gif

למעלה