היי לכולם!!!

Nandiny

New member
היי לכולם!!!

יש לי כמה שאלות ולא - אני לא עב"ם שהגיע כרגע לכדור הארץ... כריסטינה בהריון?! - זה מאושר בכלל? ולא יהיו יותר סינגלים מהאלבום שלה? למה?

אממ זה בערך מאושר ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אמא שלה אמרה למעריצים, שכריסטינה והתינוק בסדר. ויש רק סינגל אחד סלו דאון בייבי שמשוחרר רק באוסטרליה.

NoWords

New member
אה, אז SDB כן יוצא בסוף?

בחיי, כבר הלכתי לאיבוד עם כל המידע הזה על הסינגלים |: אוקיי טוב לדעת

NoWords

New member
הממ,

לפי ההשערות של כולם - היא בהריון. היו תמונות שלה ממסע ההופעות עם תלבושות שונות במסע הופעות באסיה מאשר באירופה וארה"ב, בגדים רחבים יותר, הריוניים יותר. וגם רואים בטן הריונית בחלק מהתמונות. בנוסף היא ביטלה 2 הופעות אני חושבת, ורוב הסיכויים שזה בגלל ההריון ולא משהו אחר. גם הייתה לה הופעה אחת באסיה, שהיא נהייתה ממשששש רגשנית (תופעה מוכרת בשלבי ההריון...) ומרוב התרגשות היא התחילה לבכות באמצע הופעה. זה אפעם לא קרה לה ככה במסע הופעות. P: יש איזו אשת קשר ב'כריסטינה מולטימדיה' (פורום אמריקאי של כריסטינה עם גולשים מכל העולם) שמתכתבת עם אמא של כריסטינה (שלי) באימייל, ושלי אישרה בפניה ש"כריסטינה והתינוק בסדר גמור."
אישור רשמי של ממש לא קיבלנו. לא מכריסטינה, ולא מהיחצ''נים שלה. התקשורת כבר מזמן טוענת שהיא בהריון.... באמת שנותר לחכות לאישור פורמלי לכך. ולא, ככל הנראה - לא יהיו יותר סינגלים מהאלבום האחרון שלה... ]:

מנצל"ש...

היי כולם.. שאלה,לפני שנה יצאה פרסומת של כריסטינה לפפסי עם השיר here to stay אבל בגרסה קצבית יותר מזו שבדיסק(וגם יותר יפה מזו שבדיסק..) יש גרסה רשמית לגרסה הקצבית,או הופעה של השיר הזה? ולמה יש בכלל 2 גרסאות? תודה מראש...

PinkHippo

New member
יש לי אותה,

אבל אין לי כוח להעלות. אתה מוזמן להוסיף אותי במסנ [email protected] ואני אשלח לך.:) ולמה יש 2 גירסאות? כי גירסאת הדיסק לא מתאימה לפרסומת, וגרסאת הפרסומת לא מתאימה לדיסק.:)

למעלה