היי לכולם=]

True Confession

New member
היי לכולם=]

דבר ראשון..אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה אני חדשה פה..קוראים לי ירדן, 17 מראשל"צ ו..אני מקווה שתקבלו אותי פה=] כמובן שאני מטורפת על ניקלבק..במיוחד על צ'אד..ורציתי להמליץ לכם..אם אתם עדיין לא מכירים..על שיר שצ'אד שר יחד עם סנטנה..קוראים לו why don't you and i וזה פשוט אחד השירים..חפשו אותו..אתפ לא תצטערו!! יום טוב לכולם=]

היי ברוכה הבאה ../images/Emo140.gifחיזר|

אני אריאל, 13, מחדרה. המ, אני אשמע את השיר ביוטיוב מאוחר יותר, תודה על ההמלצה! שתהיה לך כאן גלישה מהנה.

Duo Maxwell

New member
צ'אד וסנטנה?!

נשמע מעניין...
בכל מקרה, אני סיון, בת 13 מחור יהודה. ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה ירדן../images/Emo140.gif,איזה שיר ענק ../images/Emo99.gif

הזמר הלטיני קרלוס סנטנה עושה קאמבק השנה עם אלבום חדש שיצא לו בקרוב. השיר Into The Night שדלף לפני מספר ימים לרשת, זה דואט עם צ'אד שלנו
. השיר הולך להיות כנראה הסינגל הראשון מהאלבום של סנטנה,שיר מדהים וסוחף !! וואי מה שמחכה לנו באלבום החדש של ניקל כנראה בנובמבר כבר הוא יהיה על המדפים $@%^%$&. לי אישית יש תחושה שהאלבום החדש של ניקלבאק יצא לקראת ה15 בנובמבר - יום ההולדת ה33 של צ'אד.

Ro¥aL

New member
ברוכה הבאה, באמת שיר מדהים

Why don't you and I שיר מעולה.. גאונות היה לחבר בין צ'אד לסנטנה שני תותחי גיטרה מטורפים! במיוחד הסולו של סנטנה בשיר- ענק והשירה של צ'אד, איך לא, תמיד יפה והוא גם מאוד קליט ואפשר לזמזם אותו כל היום שוב, ברוכה הבאה

Ro¥aL

New member
ועוד משו

פעם ראשונה ששמעתי אותו, דווקא לא היה עם צ'אד חיפשתי קליפים של ניקל ואז ראיתי קליפ שכתוב שיש להם שיר יחד עם סנטנה ובקליפ היה דווקא את The Calling עם סנטנה ואז אחר כך שמעתי את הגירסה עם צ'אד.. הרבה יותר טובה מן הסתם

BaTeL37

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה..ותודה על המלצה=]

danielle23

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני דניאל
בת 15 מחיפה =]
השתלבות נעימה *מחפשת את השיר* =]

אבירן171

New member
ברוכה הבאה ירדן

אני גם מראשון ובן 18.. אני מנחש שאת מהמערב אבל לא יודע בוודאות.. לא שמעתי על השיר שאת מדברת עליו.. אני אחפש אותו ואגיד לך בהזדמנות איך הוא.. שוב, ברוכה הבאה! בברכה, אבירן..

למעלה