היי לכולם!!!

ורד15

New member
היי לכולם!!!

אני חדשה כאן וקוראים לי ורד!!!! אני בת 15.5 וחולה על טלנובלות מכיתה א. יש לי שאלה איזה טלנובלה אתם הכי אוהבים? ואיזה טלנובלה אתם הכי שונאים?????

©wil cat

New member
אני הכי אוהבת יאגו

והכי שונאת אמממ.. חחחח האמת יאגו וקטנטנות (אם זה נחשב לטלנובלה..) זה הטלנובלות היחידות שאני רואה................... -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

תשובה לורד..... ומזל טוב על כניסתך!

היי נעים מאוד שמי נטלי!!!! אז בסבבה אני עונה לך............... הטלנובלה האהובה עליי היא פיורלה נורא מרגשת קופצנית כל מה שצריך בטלנובלה.. יש קצת בעיה עם כמה שחקנים.. זה הכל! הטלנובלה הכי לא נורמלית אלופים... זה די ישן.... אני לא צופה בזה בכלל....

reuven334

New member
טלנובלות

אני לא מבין איך לאנשים יש סבלנות וסובלנות כדי לשבת ולראות את כל הסדרות שבסופו של דבר חוזרות על עצמן.

נטע 17

New member
ברוכה הבאה לפורמנו../images/Emo13.gif

לי קוראים נטע ואני בת 17 וחצי. הטלנובלה שאני הכי אוהבת זו קטנטנות אני צופה בה מהפרק הראשון של העונה הראשונה. הטלנובלה שהכי שנואה עליי היא להתאהב!!!!!!!! ביי ביי, נטע.

shirakl

New member
ברוכה הבאה!

הטלנובלה האהובה עלי ביותר היא בטי המכוערת! אני ממש אוהבת גם את בובה פראית ואת קפה בניחוח אישה! בקשר לטלנובלה שנואה - לא נראה לי שיש כזאת, כי אם היתה לא הייתי צופה בה...

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo48.gif

הטלנובלות שאני הכי אוהבת: בובה פראית, יאגו,קטנטנות (רואים שאני חולה על פקונדו ארנה), פיורלה, אני בטי המכוערת ועוד מלא.... ושנואות עליי: על כנפי התשוקה, אלופים, לחיות את החיים.....

למעלה