היי לכולם!

סבבה

אבל הם עוד פעם מתחילים לעצבן אותי זה יגמר לא טופ
העיקר אתם ביחד והם רק רוצים לעזור לכם...מה פתאום סקס,הרי שידרתם את התוכנית של טיף וטף ביחד עם החבר לא? שטיות ממש שטיות מה שהיה ,היה בעבר..... עכשיו מתמקדים לעתיד ולא מחפשים חרוזים לא מתחרזים עם חרמנים מתוסכלים נו יצא חרוז?
?

תחזור על זה שוב אתה מעוניין לסדר את המחשב?

תגיד שאתה רוצה לסדר לה תווט'ץ... (מחשב עלק) חחח

כנסו כנסו

בואו נתחיל בסאונד! לא יהיה וגם לא רוצים-תדמינו לכם בראש שהיא צוחרחת,גונחת....שימו מצדי ברקע סרט אחר עם קולות,קטנה ןעמוקה לא תדבר[למה? כי פה בבלוג יודע שחצי מהם מתים לדעת מי היא- ואולי לפי הקול שלה,או של החבר הם יזהו! אז אכלתם אותה,לא תזהו,ולא בטיח זוג מהחלומות הם בפני עצמם זוג- הקטנה רק מתחממת לקראת התחרות![אמרתי לזוג שדי עם המונופול שהם עושים
] ויתנו לאיכותים כמותם לזכות גם[גמני רוצה טיסה בלאט
] לסיכום- תצתרכו לשמוע את קולי המון זמן- יכול להיות שיהיה סאונד שבא ממני דרכם[דרך סלולר או דומה בנפרד] השידור הבא ב4 לאוגוסט,בסביבות 23:00 והאקר....בוא תסדר לי אתה תסדר לי את המחשב,[בלי מסך נראה אותך האקר.....
] קאקר

מה 4 לאוגוסט?

נכון ששידרה יומיים רצוף , אבל בגילה צריכה שבועיים להתאושש ?
כל הלילה חיכיתי , ציפיתי והעמוקה לא באה

TROYA888

New member
אישית חושב שבלי סאונד אין להם סיכוי. בנוס...ף

קטנה הבטיחה לכולם שכן יהיה סאונד......אף אחד לא יכול לזהות אותה לפי גניחותיה....שלא תדבר עם חבר שלה....והאמת שקטנה עד היום קיימה את מה שהבטיחה...חבל ששינתה את דעתה.....

חחח אני עדיין ממתין לך קאקר../images/Emo13.gif

יאאאלה עוד עבריין מקלדת,בטח חבר של הערס,עידן יודה או איך שקוראים למנגלואיד הזה

שחר אתה שואף לאפס.ותמיד תשאר כך כל חייייך.

מאז שלונה עזבה אותך השתגעת אהה? אף אחד לא סובל יצור דוחה כמוך... אתה לא שווה כלום אתה אפס!!!! במקום להתחבא ולאיים על אנשים מאחורי מקלדת ולשחק אותה גבר. תראה את עצמך... נראה כמה שאתה "עבריין" כי מתחת לכל המשחק שלך אתה בעצם חתיכת נקבה פוסי פחדן. משחק לי אותה האקר. אתה יכול להיות האקר בשירותים של תחינה מרכזית ישנה בנווה שאנן ת"א שם מקומך... הבנת את זה אפססס????

למעלה