היי לכולם.

פנפוני

New member
היי לכולם.

היי. מזמן לא כתבתי , בסך הכול אני רוב הזמן בסדר( הכול יחסי) הכליות במצב יציב( אי ספיקת כליות יציבה) לאחרונה קיבלתי כמה מנות של ברזל 5מנות...ובנתיים ההמוגלובין עולה לאט אבל עולה. רציתי לשאול האם מישהי נתקלה במצב של אי קבלת מחזור בלי שום סיבה.. המחזור שלי היה תמיד מגיע בזמן, לא קבלתי כבר חודשיים הייתי אצל גיניקולוגית והיא אמרה שאולי זה בגלל הכליות , יש מצב.?? (לא אני לא בהריון)... מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם? בעבר הרחוק שלי אני מטופלת בכימו... אבל זה היה מזמן.. זהו . שירי מתוקה אני מקווה שתרגישי טוב. ולגאיה כול הכבוד המשרה החדשה. ולכול הבנות החדשות ברוכות הבאות ובשורות טובות לכולן. דניאלה . שבת שלום.

שבת שלום

האמת שאני לא מבינה בזה כ"כ אבל רק רציתי לברך אותך בשבת שלום...

gaia20

New member
אני דווקא נתקלתי בתופעה ההפוכה

שזה אומר מחזור קשה ומוגזם שגרם לי לאנמיה חריפה מאוד איך הגעת למצב של מנות דם אם אינך מקבלת מחזור? סתם ככה את מאבדת ברזל?

../images/Emo79.gifהיי דניאלה

היי דניאלה שבת שלום שלך ונעים להכיר יש לי חברה טובה שעקב חוסר ברזל והמוגלובין נמוך לא קיבלה מחזור חצי שנה הסיבה לכך על-פי מה שאמרה לה הרופאה היא שהגוף הוא חכם ואם אין לו מספיק אז הוא פשוט מגביל את המחזור ויכול אף להפסיקו לחלוטין לא אצל כולן זה כך אבל אצל רובן
חוץ מזה מאחלת לך המון המון בריאות
ושבת מקסימה
שלך פיית השוקו

gaia20

New member
../images/Emo163.gifרק אצלי הגוף טיפש?

מבזבז...מבזבז....מבזבז... כאילו אין מחר................... אני שונאת להיות באחוז היוצא דופן

ל3

New member
דניאלה יקרה

אני תמיד שמחה לראות אותך פה
. אמנוריה שזה העדר ווסת יכול לנבוע מסיבות שונות. גם טיפול ארוך טווח בסטרואידים יכול לגרום לכך וגם אם המחלה פעילה היא יכולה לגרום לשיבושים בווסת. בכול אופן מומלץ לבצע בדיקת דם לפרופיל הורמונלי.לגבי הברזל, חוסר בו בהחלט יכול לנבוע מבעיה כליתית כי הכילה מייצרת אריתרופאיטין שאחראי ליצור הברזל. האם את מקבלת אריתרופאיטין מבחוץ? שירי

nono only one

New member
יכול להיות הכל

שלום לך !! גם אני עקב שימוש ארוך בסטרואידים במינונים גבוהים וכימו לא קיבלתי מחזור הרבה זמן יותר מחצי שנה גם!! חוץ מזה רציתי לשאול אותך אם יש לך התקן?? לי יש אתהמירנה וגם הוא גורם לכך שלא יהיה כמעט מחזור אז זה בחלט יכול להיות מכמה סיבות תבדקי את זה !! מאחלת בריאות - ליאור ושבוע טוב לכולם............

למעלה