היי לכולם!

Jade888

New member
היי לכולם!

לפני כמה ימים חזרתי מפראג.. ושם נכנסתי לחנות ספרים של 5 קומות רק חבל ש95 אחוז מהם היו בצ'כית. מה ש כן מאוד הרשים אותי היה החלק של משחקי הקופסא היה שם את Doom, Wow, Warcraft,Carcassone.Bang Pilars of the Earth ורבים אחרים. מאוד רציתי לקנות את פילארס המחיר שלו גם היה בסביבות ה180 שקל אבל הוא היה ב צ'כית :( :( המחירים של שאר המשחרים היו בערך אותו דבר כמו בפריק או כוכבי הכסף חלקם גם יותר יקרים. אז לצערי יצאתי בידים ריקות אבל זאת הייתה ללא ספק חוויה. דבר נוסף מזמן התעניינתי במשחק Mystery of the Abbey אכשיו הוא הגיע לפריק.. במחיר קצת מוגזם. ומהביקורת הבנתי שהמשחק נורא דומה ל The Clue השאלה שלי היא מה ההבדלים בינהם? אם יש לי כבר את הרמז האם כדאי לקנות את מיסטרי? והיכן אפשר למצוא אותו במחיר יותר סביר?

jack of hearts

New member
חיכיתי שמישהו ישאל.

Mystery of the Abbey הוא מעולה ! מעולה מעולה מעולה מעולה... גם אם יש הרמז וגם אם אין, המשחקיות והעניין כל כך הרבה יותר טובים מהרמז שאצלי, "הרמז" נכנס לארון שממנו משחקים לרוב לא יוצאים. ב"רמז", המנצח רוב הזמן היה זה שגילגל תוצאות גבוהות יותר ולכן הגיע ליותר חדרים - שאל יותר - מחזיק יותר מידע - מנצח. במיסטרי, המזל משחק הרבה פחות ויש הרבה יותר אלמנטים של אינטראקציה בין השחקנים. לכן המשחק מרגיש יותר כמו חקירה ופחות כמו ניחושים. אני מצאתי עותק בTimewellspent שכולל משלוח יצא לי בערך 270 שקל. לא בדקתי מאז, אבל העותק שלקחתי היה האחרון שלהם באותו זמן. (לפני חודש וחצי בערך). אני מת עליו, הוא לא מסובך לשחקנים שבחיים לא שיחקו משחק לוח ויכול להיות מלא אקשן והטחת בוץ או מאוד מחושב ואיטי, תלוי בסגנון השחקנים.

לועהארי

New member
TIME WELL SPENT

איך הזמנת ? ניסיתי להזמין מהם אבל האתר מבקש להכניס את המדינה שבארה"ב, מה עשית ? אגב הזמנות מחו"ל, אולי כדאי להתארגן כמה אנשים, לבחור חנות מקוונת ולקנות כמות גדולה ביחד, כל אחד ישלם על שלו ואת החלק היחסי מעלות המשלוח+מיסוי. אולי אפילו בעל החנות יסכים לתת הנחה.

jack of hearts

New member
לא זוכר

אבל בטוח אפשר. אולי בחרת בטעות משלוח שקיים רק בתחומי ארה"ב. ובנוגע להזמנה הגדולה - רבים וטובים ניסו, עבדך ביניהם. אני לא מכיר אף אחד שהצליח להרים הזמנה כזו של משחקי לוח.

לועהארי

New member
פה בדיוק הבעיה...

אני רוצה שזה ישלח לארה"ב (יש לי מכר שמגיע משם בקרוב), אני רק רוצה לשלם מכאן. בכל אופן ניסיתי משהו, אני מקווה שזה יסתדר.

montgomery

New member
שמע, את האמת..

זה משחק מאוד חביב אם אתה משחק בהרכב מלא. כל דבר פחות ממש גורע מהמשחק, עד שזה מגיע לדבר מאוד מונוטוני של אלימינציה. כמובן שבחברה נכונה כל משחק הוא תענוג, יש לזה פוטנציאל חזרה על עצמו יחסית גבוה, לטעמי.

Pentax

New member
גירסת רמז מאוד מאוד משודרגת

האמת שהמשחק חביב מאוד ודורש מחשבה. הרעיון בגדול הוא של "רמז" אבל הם שידרגו אותו פי כמה... המשחק פחות בנוי על המזל למרות שגורם המזל עדיין קיים. לפעמים משחק הופך להיות טיפה משעמם. לסיכום: אם אתה אוהב את הסיגנון - לך על זה. ואגב, יש אותו באתר TWS. בהצלחה!

למעלה