היי לכולם

היי לכולם

כולם מכירים אותי פה... זה אלדד למי שלא יודע.. תקשיבו אני צריך ממכם עזרה אני יודע שכל אחד ממכם היום מכיר איזה מישהו אחד נכה..ש הוא עוסק בספורט.. זה בקשה ממש חשובה למען עבודה.. ואם תוכלו ותקדישו זמן.. ולהעביר את זה זה יהיה ממש טוב ואני מודה מרא לכל מי שיכול לשתף פעולה... זה ממש חשוב שלום לכולם, אני סטודנטית ממכללת אריאל והתבקשנו מטעם קורס סטטיסטיקה לחקור נושא מסויים, ומתוך התעניינות בחרתי בנושא הישגים של ספורטאים נכים, ואני זקוקה לעזרתכם במילוי שאלון (10שאלות), וחשוב לציין- השאלון הוא אנונימי, הוא רק לשם איסוף הנתונים. מין: ז\נ גיל:______ כמה זמן את\ה עוסק\ת בספורט? _________ ** בשאלות הבאות לציין מספר 1-5: 1= כלל לא מסכים, 2= לא מסכים, 3= מעט מסכים, 4= מסכים, 5= מסכים מאוד. 1. המשאבים המוקצים עבור ספורטאים נכים הינם נמוכים. 2. רוב חבריי רואים בספורט נכים שולי לעומת ספורט הבריאים. 3. לדעתי ספורט נכים הוא הכרחי בענף הספורט. 4. אני חש גאווה כשאני שומע על הישגים של ספורטאים נכים. 5. ספורטאים נכים הם ספורטאים לכל דבר. 6. ספורט זו דרך התמודדות טובה עם המוגבלות. 7. לא קיים תחום ספורטיבי בו נכים לא יכולים לקחת חלק. 8. אין צורך בסיקור תקשורתי של ספורט נכים. ** בשאלות הבאות כתוב בקצרה את דעתך. 9. מהי דעתך בנושא הישגיהם של הספורטאים הנכים? 10. מה לדעתם הסיבות שספורט בריאים זוכה ליותר התייחסות בעולם מאשר ספורט נכים? האם השאלות היו ברורות בעיניך? איזו שאלה היית משנה , ולמה? תודה רבה על שיתוך הפעולה!!

זה ממכר

New member
מממ אני יודע שיש אחד בבלוגים

שזה באליפות בשחייה והוא נכה, לא ממש זוכר את שמו, אבל הוא גולש פה אני חושב שהוא יכול לענות על זה הכי טוב

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מין: זכר גיל: 27 כמה זמן אתה עוסק בספורט? >> כתחביב, כבר המון שנים
** בשאלות הבאות לציין מספר 1-5: 1= כלל לא מסכים, 2= לא מסכים, 3= מעט מסכים, 4= מסכים, 5= מסכים מאוד. 1. המשאבים המוקצים עבור ספורטאים נכים הינם נמוכים. >> 5 2. רוב חבריי רואים בספורט נכים שולי לעומת ספורט הבריאים. >> למען האמת, אין לי מושג מה דעתם
3. לדעתי ספורט נכים הוא הכרחי בענף הספורט. >> 5 4. אני חש גאווה כשאני שומע על הישגים של ספורטאים נכים. >> 5 5. ספורטאים נכים הם ספורטאים לכל דבר. >> 5 6. ספורט זו דרך התמודדות טובה עם המוגבלות. >> 5 7. לא קיים תחום ספורטיבי בו נכים לא יכולים לקחת חלק. >> 5 8. אין צורך בסיקור תקשורתי של ספורט נכים. >> 1 ** בשאלות הבאות כתוב בקצרה את דעתך. 9. מהי דעתך בנושא הישגיהם של הספורטאים הנכים? דעתי בנושא הישגי הספורטאים הנכים היא שהם מוכרחים להמשיך בדרכם, להמשיך ולתת מעצמם הכל - כפי שהם עושים תמיד, להילחם על תקציבים ולהראות שיש זכות קיום גם לענפי הספורט שלהם. אני אוהד ספורט מושבע ושל כדורגל בפרט, אך כאשר ספורטאי נכה משתתף בתחרות ועל אחת כמה וכמה מביא הישג או מדליה, אני גאה יותר מאשר קבוצת כדורגל ישראלית עושה הישג מרשים באירופה או מכבי ת"א כדורסל זוכה בגביע אירופה. 10. מה לדעתך הסיבות שספורט בריאים זוכה ליותר התייחסות בעולם מאשר ספורט נכים? לצערי, זה לא רק ספורט הנכים, אלא כל מה שלא כדורגל וכדורסל, אם כי לאחרונה גם הטניס שלנו מתחיל לפרוח - היתר פשוט לא מעניין את אגודת הספורט והמועצות השונות (טוטו, לוטו וכיו"ב) שהן דואגות לתקצוב הענפים השונים. האם השאלות היו ברורות בעיניך? >> בעיניי השאלות היו ברורות ביותר. איזו שאלה היית משנה , ולמה? >> לא הייתי משנה אף לא שאלה אחת - פגעת "בול" במטרה. מקווה שעזרתי,
ב
ה
צ
ל
ח
ה
, דדי.

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifאני קורא לכולם

לענות על הסקר - בבקשה, הקדישו 5 דקות מזמנכם (לי זה לקח 5, לכם 2), לא יתרה - לעשות מצווה
לטחון מריבות אפשר כל הזמן, אבל סוף סוף עד שיש משהו רציני? תראו שיש גם אנושיות, פרט למריבות ולחוסר הסבלנות ולחוסר הסובלנות אחד כלפיי השני.... - די להיות אינטרסנטים, תנו משהו מעצמכם פעם גם בידיעה מראש שלא תקבלו תמורה "גשמית"... השירשור הזה מופיע יותר מיממה ואף לא אחד טרח לענות - רק מתחכמים.... שלכם תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם