היי לכולם!!!

שורצמן

New member
היי לכולם!!!

לאחר שלוש מבדקי "טובה" האחרון היה משמעי ביותר , וקבע שאכן הריטלין עוזר לביתי בת ה-9 ושעליה לקבל כדור ורבע ליום. הרגשות שלי קצת מעורבים , מצד אחד סוף סוף יש פתרון (לפחות חלקי) ל"בעיה" שלה ומצד אחר זה בכל זאת קצת מפחיד..... לאחר לקיחת הכדור הראשון היא היתה קצת כבויה וכאילו חסרת אנרגיה (והיא לא היפרית!!) לאחר כדור ורבע זה היה קצת שונה וכאילו היא היתה יותר בסדר אך בכל זאת יש שינוי בהתנהגות בהתנהלות וגם במראה שלה. אני מבינה שמעכשיו נתחיל לקחת ריטלין ויש תקופת הסתגלות . מה שרציתי לשאול זה האם לשתף את המורה שלה כיוון שאני ממש לקראת סוף השנה ובשנה הבאה אנו עוברים למקום מגורים חדש וגם ביה"ס יהיה חדש. האם יש טעם לעדכן את המורה? אבקש רק לעדכן שלפי איך שהדברים נראים היא לא ממש תבין את העניין..(המורה)..... זהו בינתיים ביי סיגל

רותי הכ

New member
ב ה ח ל ט ! ! ! !

תמיד צריך לעדכן את המורה (חובר האמון במערכת מצער) אני מורה והייתי מאד רוצה לדעת אם לתלמיד שלי יש קושי או טיפול מיוחדים שדורשים הבנה והתייחסות אחרת מצידי. לטובת בתך תעדכני. חוץ מזה טוב שיש פתרון לבעיה ומקווה שמעכשיו דברים יהיו קלים יותר המון הצלחה וכל טוב

כדאי לעדכן את המורה בכל מקרה

גם כדי ליצור מצב שבו מיליתם את חובכם, כי אחריות הבדיקה והעדכון חלה על ההוקים וגם כדי שהמורה תוכל לתת לילדה יחס רך יותר, יש נטיה להתייחס אחרת לילד המקבל טיפול. בכל מקרה לקראת שנת הלימודים החדשה אני הייתי ממליצה לכנס את המורה ויועצת בית הספר לפגישה, לספר ולהסביר על הילדה וליצור קשרים טובים עם צוות בית הספר כדי שיוכלו להתגייס לעזרתה של הילדה. לגבי הרגשות שיש לך בנושא הריטאלין - כן, זה קורה לכולם ואת לא לבד, עם הזמן הילדה תסתגל וגם אתם
יהיה בסדר. אגב - במאמרי הפורום (שורה אפורה בראש הפורום) תמצאי מאמר קטן עם טיפים למורים. אפרת

למעלה