היי לכולם! nice to meet u

Karma Killer

New member
היי לכולם! nice to meet u ../images/Emo24.gif

מה קורה חבר'ה? קוראים לי ליעד ואני כמוכם אוהב מאוווד את רובי...הוא פשוט מלך.. :) אבל אני באמת צריך עזרה ממכם.. אולי מישהו יוכל לעזור לי ... אני ממש צריך דחוף את המייל של רובי וויליאמס או כתובת לשליחת מכתבים, אימיילים, וכל דבר אחר.. אבל כתובת מדוייקת, ושאולי יש מצב (אני לא מאמין אבל בכל זאת..) שבאמת רובי בעצמו ייקרא את המכתב שמגיע.. אני אשמח אם תעזרו לי.. בכל אופן עד הפעם הבאה, תודה מראש ויום טוב לכוווולם... :))

Drorrrrrr

New member
היי ליעד, קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אין לי כותבת לשליחת מכתבים אבל תשלחי אולי לחברת התקליטים שמייבאת אותו לארץ
.

Karma Killer

New member
לדרור... :) ובעצם לכולם..חח

אז קודם כל תודה... אני יעשה זאת... רק תיקון אחד.. אני לא בת.. אני בן וקוראים לי ליעד חחח :) בכל אופן עד הפעם הבאה... בה ביי

jenngirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

ני ג'ן בת 15
הממ אין לי שמץ בקשר לאימייל שקשור אליו איכשהו, אבל אם יביאו לך, שיהיה לך בהצלחה ואני בטוחה שכולנו פה מקווים שהוא יקרא את המכתב שתשלח

escaping

New member
היי ליעד! לגבי השאלה-

קודם כל, ברוך הבא
נעים להכיר!
ועכשיו לשאלה שלך. לרובי אין כתובת מייל לשליחת מכתבי מעריצים, ושליחת מכתבים לכתובת האישית שלו נחשבת להטרדה ויכולים לתבוע אותך. מה שכן, ניתן לשלוח מכתב להנהלה שלו-IE MUSIC-עם ציון על המכתב שזה מיועד לרובי וויליאמס(ראה את הכתובת למטה). אין לי מושג אם הוא באמת יקרא את המכתב, או ישלח תגובה. אני לא מבטיחה שזה באמת יקרה בעיקר בגלל שעכשיו הוא בכלל לא יהיה באנגליה אלא באוסטרליה ואמריקה. בכל אופן, אתה מוזמן לנסות- Mr. Robert Williams iE Music Ltd 111, Frithville Gardens London W12 7JQ United Kingdom האתר של IE אם תרצה. בהצלחה!

escaping

New member
ושכחתי...

מאוד מאוד מומלץ לדעת איך לכתוב מכתב שלא יהיה ארוך יותר מידי כדי שאם זה כבר יגיע אליו הוא יטרח לקרוא אותו. עדיף מודפס כדי שהוא יצליח לקרוא את הכתב, ואת הכתובת שלך חוץ מלרשום גם על המעטפה למקרה של אי מסירה, צריך לרשום בצד ימין במכתב עצמו.

Human Nature

New member
ברוך הבא ^^ |טל| †

סתם מסקרנות- מה אנשים כותבים במכתבי מעריצים?
פשוט, כתבתי אחד לדב נבון- והוא היה מלא בשטויות

love amor

New member
משהו כמו:

אני אוהבת אותך! מתה עליך! חולה עליך!
בקיצור שטויות חחח

Drorrrrrr

New member
סתם מסקרנות ../images/Emo26.gif

למה כתבת לדב נבון???????? בטח הוא היה מופתע שמישהו כותב לו משהו.

Drorrrrrr

New member
לי יש חתימה מאריק סיני! |יאי|.

החתימה שלי מעוזי הכי שווה שבעולם

למעלה