היי לכולם!!

2smart

New member
היי לכולם!!../images/Emo98.gif

קצת עזרה אני צריכה :) אני עושה כזו חוברת קטנה עם כל מיני משפטים יפים על הכל בחיים, כך מיני משפטים פילוסופים, משפטים לחיים טובים או כל דבר שכזה. אני צריכה עוד משפטים חוץ ממה שיש לי. אשמח אם תציעו לי כמה :) תודה רבה! יעל נ.ב משפטים לדוגמא: "אל תאהב את מי שאתה משיג, תשיג את מי שאתה אוהב" "It takes one smile to make a dark day to bright" "אם בגדו בך פעם אחת - זו בעיה שלו, אבל אם בגדו ך פעמיים - זו כבר בעיה שלך" לאו דווקא משפטים על האהבה, אבל הבנתם את הרעיון :)

איריסא

New member
אפשר לקבל העתק של החוברת?

יש לי משפטים כאלו באתר שלי http://words4u.mikud.org/

2smart

New member
היי איריס!

דבר ראשון אני רוצה להגיד לך המון המון המון תודה!!! האתר שלך הוא בדיוק מה שחיפשתי!!! האתר שלך מאוד יפה ומאוד מושקע!! כל הכבוד! אם את רוצה העתק של החוברת או פרטים עליו תפני אלי בהודעה האישית. שוב, תודה רבה רבה!! יעל

הכונה היא ל:

את מתכוונת למישפטים כמו: "אם התאהבת ממבט ראשון הרכבי משקפיים ליתר ביטחון" "מחזור זה כמו משכורת אם לא קיבלת סימן שדפקו אותך" "אל תשנא את עצמך יש רבים שישמחו לעשות זאת במקומך" "שמור על עצמך ,זה כל מה שייש לך" "החיים הם יפים, צריך רק להיסתכל עליהם במשקפיים הנכונים" "דבר לאט, חשוב מהר" מקווה שעזרתי אניטה

2smart

New member
איזה כיף כמה משפטים

תודה רבה לכם! עזרתם לי מאוד! זה בדיוק דברים שאני מחפשת!!! אם יש לכם עוד, אתם יודעים מה לעשות :) יעל

Rectumolog

New member
הנה עוד משפט

כל האנשים היו פעם בירוחם וכולם ברחו משם. אגב אני ירוחמניק לשעבר......

למעלה