היי לכולם....

בנה

New member
היי לכולם.... ../images/Emo9.gif

אני דנה.. בת 15.5 מאיזור הדרום. מחוץ לארון כבר כמעט 3 שנים
גרה בבית עם שתי אימהות ואחות קטנה... בכל אופן, רציתי לדעת למה לסביות משתמשות בדילדו (אחרי צפייה חוזרת וחוזרת על כל העונות של "הכי גאים שיש"..), הרי זה כמו לשכב עם גבר והן לא אוהבת גברים.... סוגייה מוזרה... טוב, אז זהו, אני דנה... אני קוראת כאן כל יום אבל לא כותבת... שמחתי מאוד להכירכם\ן

resputin

New member
ברוכה הבאה :)

ולשאלתך, אם בחורה לא נמשכת מינית לזכר, אם היא תראה אותו ערום או אפילו תיזום אקט מיני חלקי, היא לא בהכרח תדלק מזה, אבל גירוי פיזי הוא גירוי פיזי. הגוף שלה הוא עדיין הגוף שלה, ובכל גוף- זכר או נקבה, יש נקודות שמגרות אותו וגורמות לו לסיפוק מיני. אז לראות גבר ערום, או לרדת לגבר, או לנשק גבר- לא ירטיב את אותה הבחורה שכן היא לא נמשכת אליו, אבל זה לא אומר שחדירה לא תעשה לה טוב. מכיוון ובחורות לא באות אם הציוד הנכון לחדירה, החברה המודרנית המציאה אי אילו עזרים מיניים, שמחפים על חוסר איברים כלשהם, להלן דילדו או ויברטור וכו'. בשימוש בדילדו עם בחורה, יש את גורם בגירוי, האובייקט, הבחורה, ועדיין חדירה שעוזרת להגיע לגמירה\אורגזמה (למרות שלא מחוייבת בהכרח חדירה או שימוש בדילדו\ויברטור בשביל זה), ע"י נגיעה באיזורים רגישים בגוף הנקבה :).

sexytoy

New member
תודה!

למעשה, גם אני רציתי לשאול את השאלה הזאת ולא ידעתי בדיוק איך, אז תודה רבה שענית גם לי! :)

seagull3

New member
ראסמי למה???

חחחחח ראסמי למה???? אף פעם לא חשבתי על זה.... תענו לה..!!!!!

סיגריות... אין מצף ../images/Emo98.gif

אני לא מעשן... לא צריך להגזים
זו הייתה אתנחתא קומית!

TwelveEyes

New member
הן לא מפסידות כלום ../images/Emo6.gif

בכלל, אני חייבת לציין שנשים יודעות לעשות טוב לנשים אחרות הרבה יותר טוב מגברים. ולשאלה של הדילדו: הקטע הוא שבשביל להביא אישה לאורגזמה צריך לגרות את איבר המין, והדרך הכי בדוקה לעשות את זה היא להחדיר פנימה משהו מוצק כמו אצבעות או דילדו או אנאערף, ירקות גינה או משהו כזה
וברוכה הבאה, דנה מס' 5,487,980,987,343,737 בפורום

fayd הפשוש

New member
שטויות כולכם!

אף אחד לא אמר שלסביות חייבות להשתמש בדילדו כדי להגיע לארוגזמה בתור אחד שיש לו אחות לסבית וביני לבינה יש יחסית קצת ביזארים שעוברים את האח ואחות : אני: יווו את לא תאמיני אייזה בחור שווה זינתי אתמול! היא: עזוב.... אני זינתי את המורה שלך לגאוגרפיה אני: זה בסדר אני שכבתי אם האח הקטן של האקסית שלך היא: המממ טוב נו רוצה רמי? מבינים א תהקשר שלנו? בכל מיקרה לםפי מה שהנתי ממנה רוב הלסביות בכלל לא מתמשות בדילדו... הם משתמשים באצבעות ולשון! *מדליק סיגריה* סיגריות לנצח!!!!!!!!!!!!!

fayd הפשוש

New member
כן.... הם יודעים...

זה לא אומר שהם מקבלים את זה.... מצד שני זה לא אומר שאנחנו זורקים אליהם משהו

TwelveEyes

New member
ברור שאצבעות זה הכי טוב...

כי עם אצבעות מגיעים לג'י ספוט. אבל יש כאלה שמעדיפות דילדו כי לא בא להן שיגמרו להן על הידיים. במיוחד כאלה שחדשות בעסק.. סיגריות זה פיכס
אבל סבבה, כולם חייבים למות בדרך זו או אחרת. רק שאני אישית מעדיפה למות משיבה טובה ולא מסרטן ריאות

Devilish Angel

New member
חגבי השורה הראשונה ../images/Emo26.gif

זה נכון
זאת אומרת, אני נמשכת לגברים, אבל עם הנסיון שהיה עם בנים ועם הנסיון שהיה לי עם בת אין ספק שהעונג האמיתי היה עם הבחורה... עצם העובדה שזא אישה ממש הדליקה אותי... ולגבי החדירות, לא ניסיתי, אבל שמעתי שזה ממש טוב... נחמד וכו' דנה את רוצה להגיד שאף פעם כששכבת עם מישהי לא החדרתן אצבעות וכו'?

למעלה