היי לכולם.....!

תגידי את יודעת גם מתי הסרט הזה

משודר? אני פשוט מוכרחה לראות אותו!!!!!!!

רינת4

New member
תודה לכם.

האמת היא שאין לי מושג מתי הסרט משודר. הוא שודר כבר כמה פעמים, ויש הרבה פירסומות. אבל צריך פשוט לעקוב אחרי לוח השידורים. כולנו יודעים שבהולמרק, עד שהסרט לא יוצא מכל החורים- הם ממשיכים לשדר אותו... במיוחד כשזאת הפקה שלהם...

אממממ... מאתרים...

ת´אמת חיפשתי אתרים בגוגל לטום ווילינג... הוא מצא לי אחד או שתיים... כול השאר היו של איזה זקן אחד!!! אם יש לכם איזה אתר יפה ומעניין... תנו קישורים... כי כנראה שאין הרבה!

lily p

New member
טום קרוז אולי...? ../images/Emo29.gif

וזה לא טום ווילינג, זה טום וולינג. W-E-L-L-I-N-G

LimiMimi

New member
גם אני חדשה כאן ../images/Emo6.gif

ומתחילת הסדרה בערוץ שלוש לא הפסדתי פרק אחד בסדרה.. אבל אצלי הסיבות שונות כי אני רואה את הסדרה בגלל העלילה והשחקנים זה רק תוספת לסיבות שלי
הסדרה לא מרדימה..למה ללכלך ?
לאמשנה..ברוכה הבאה

רינת4

New member
יש דבר אחד,

שהתעלמו ממנו גם ב"לויס וקלארק" וגם כאן(למרות שב"סמולוויל" זה עוד אפשרי-לא שאני כל כך רוצה שזה יקרה) וזה שאבא של קלארק נפטר מהתקף לב!

באיזה שלב הוא מת מהתקף לב?

(לא, אני מתביישת *טוב, לא* להגיד שלא קראתי את הקומיקס... חיבתי עוד מימי לויס וקלארק...)

רינת4

New member
כשהוא היה

בתיכון. אני חושבת-אם אני זוכרת נכון, שאז הוא החליט לעבור למטרופוליס. כנראה זה היה בסוף התיכון, זה לא ברור כל כך , אבל ב"לויס וקלארק" התעלמו מזה לגמרי.

T h e G i r l

New member
אני חושבת שהתעלמו מזה ב-

לויס קלארק בגלל שלאבא של קלארק יש המון פעמים תפקידים חשובים שכאילו "מצילים את המצב", שאף תפקיד אחר או דמות אחרת היו יכולים לבצע...

2שוש

New member
לא הספיק לך הפרק האחרון?!

צריך קצת מקום לדמיון, לא?

למעלה